Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаНајновијеФудбал

Познат термин и сатница реванша са Лудогорецом, као и ко преноси обе утакмице!

Канга

Црвена звезда ће наредног уторка играти први меч 3. кола квалификација за Лигу шампиона са Лудогорецом у Разграду, од 21 сат по локалном, односно 20 сати по нашем времену.

Сада је познат и термин и сатница реванша, који ће бити одигран 2. августа од 20 сати и 30 минута на Маракани.

Обе утакмице преносиће Спорт Клуб, који је откупио ТВ права за преношење.

Повезане вести

13 comments

dejo јул 24, 2016 at 17:46

Sjajne vesti ja cu moci da gledam Crvenu Zvezdu pa ljudi sta da vam radim ugradte Total TV jer ga ja imam kod mene u PG a i citava Crna Gora ga koristi

Reply
zoooooooooo јул 23, 2016 at 22:48

nemojte arenu tv spominjati to su osvjedočeni grobari od urednika do direktora,,namjerno neće u ovoj fazi natjecanja da prenose zvezdine utakmice kad se plasiramo u grupnu fazu onda će da se nude ,tada ih treba odrati do gole kože,,,nezamjerite sport klubu jedinoj televiziji koja je otkupila do sada zvezdine utakmice,,,,sport klub je bio uvijek korektan za zvezdine utakmice i kad niko nije prenosio naše mečeve sport klub,,jeste,,,e sad što ga mi ne možemo svi gledati to je druga priča,,

Reply
dux јул 23, 2016 at 21:47

besan sam..pa zar sport klub..toliko cekam zvezdu u evropi i onda moram da se mucim sa raznim linkovima..ruka na misu non stop…muka mi je od rts-a..

Reply
NEBOJSA MILEKOVIC јул 23, 2016 at 20:48

ZATO JA IMAM TOTAL TV I IMAM PRENOS SVE SPORT KLUBOVE IMAM CAK SU I U HD FORMATU,A BILO JE OVDE I ARENA SPORT ALI POSTO NISTA DOBRO NEPRENOSE OSIM,LIGE SAMPIONA I LIGE EVROPE PAMETNO JEDINO I NASA I HRVATSKA I LOSA ITALIJANSKA ,LIGA ZATO SU IH IZBACILI IZ SBB,A NA SPORT KLUBOVIMA IMAJU PRENOSI HOLANDSKE,PORTUGALSKE,SPANSKE,ENGLESKE,TURSKE,KUPOVE SVIH LIGA CAK I DRUGE NEKE LIGE,PA KINESKE,JAPANSKE EVRO LOGA U KOSARSI,NBA,MA PUN SPORTA PA RAZNE DRUGE IGRE…ETO STA DA VAM,KAZEM GLEDACU I ZVEZDU U 20 CASOVA U UTORAK I ODLICNI HSU KOMENTATORI TO JE BITNO

Reply
Estrella Roja јул 23, 2016 at 19:27

Više sam kivan na Arenu, koju takođe plaćam kao i RTS. Zar je moguće da svaku ozbiljniju trku gube sa Sport klubom, i to baš uvek kad je Zvezda u pitanju. Gledati svoj voljeni klub na je.enom streamu, na kome se neretko koči slika, a sama slika je konfuzna i nepreporučljiva za gledanje, to prevazilazi sve granice trpljenja. Ova stvar sa kablovskim operaterima koji dele Srbiju direktan su atak na Zakon o potrošačima. Mi Zvezdaši smo kolateralna šteta tog sukoba iliti ovce za šišanje.

Reply
Aca јул 23, 2016 at 21:17

Svaka cast na komentaru, sve si rekao. I ja takodje imam Arenu, i neverovatno je sta nam rade. Generalno, linkovi su losi, ali sta je tu je. Moramo se snalaziti, kako znamo.

Reply
lokhemond јул 24, 2016 at 14:47

zavisi koje linkove koristis….

Reply
kastiljo јул 23, 2016 at 22:59

Mene najvise tu j.be sto se niko iz kluba ne oglasava povodom ove sramote i diskriminacije… Partizan je prenosen gde god da je igrao i s kim god a Zvezda kad igra utakmicu decenije nista… Jos cemo morati da slusamo pijanog Gojka koji ne zna izgovoriti imena igracima a kamoli kod koga je lopta totalno je propao kao komentator. Zelja mi je da cujem Acu inforaciju kako prenosi Zvezdu….

Reply
DJOLE BARI 91 јул 23, 2016 at 18:56

RTS, VAŠE PRAVO DA NE VIDITE NIŠTA. AKO ZNAMO KAKVI TREĆERAZREDNI NOVINARI RADE TAMO OVO JE ODLIČNA VEST. INAČE, PRENOS ĆE BITI I NA SATELITU 39 STEPENI ISTOK,NA BUGARSKOM KANALU “ DIEMA SPORT „.

Reply
krvavi zvezdas-DE јул 23, 2016 at 13:27

RTS je od zutih izdajnika prodanih dusa ..B(V)ujosevic ne prenosi zvedu jel je Vucic nas..al mogu samo da nam zavrnu kozicu..

Reply
dusan јул 23, 2016 at 18:46

ti se izgleda u sve razumes. probaj da procitas da je sport klub OTKUPIO prava. niko drugi ne moze da prenosi.

Reply
wox јул 23, 2016 at 10:52

Kad budemo prošli u grupnu fazu, ja ću gostovanja da pratim na areni ili sk, iz inata rts-u, neka im sad partizai, nek ga prenose i dalje

Reply
jOVAN јул 23, 2016 at 10:33

sto ne prenosi nas voljeni RTS?!?! SVI TREBA DA BOJKOTUJU TU TELEVIZIJU!

Reply

Leave a Comment