Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Полетановић: „Сада сам се уверио у све приче да су Делије најбољи навијачи!“

Нема много времена за свођење рачуна после ремија са Напретком. Играчи се слажу у једном – борбеност је била на високом нивоу, али има још простора за напредак у игри.

Дебитант у црвено–белом Марко Полетановић жали за две добре шансе које није искористио.

– Врло тешка утакмица, и сами сте видели да су се они много повукли, напад их није занимао и чекали су нашу грешку. Два пута су на тај начин искористили контру. И поред тога вратили смо се у утакмицу и направили још неколико шанси. Шеф је тражио од нас чим изгубимо лопту да притиснемо њихове играче. Првих двадесет минута смо то одрадили добро, али касније смо мало изгубили снагу и нисмо на све лопте стизали. Баш зато смо и примили први гол, нисмо добро одрадили пресинг. Прва је утакмица и још нисмо спремни сто посто. Ипак, показали смо карактер у тешком тренутку, али нисмо имали среће овог пута. Надам се да ће нам се вратити у уторак у Бугарској. Што се тиче моје игре сматрам да увек може боље, али генерално сам задовољан својим дебијем на Маракани. Жао ми је што нисам боље искористио две шансе које сам имао, требало је боље да одреагујем, али надам се да ће се то све поправити следећи пут – рекао је Звездин новајлија.

Један од најбољих играча на утакмици против Напретка Михаило Ристић преузео је на себе кривицу за други гол.

– Наравно да нисам задовољан ремијем, ништа осим победе на нашем стадиону не долази у обзир. Ипак, залагање и борбеност целе екипе су били на високом нивоу. Били смо близу да пред крај постигнемо и трећи погодак. Ово је прва утакмица после дужег времена на којој сам одиграо свих 90 минута, дао сам све од себе да се покажем добро на новој позицији. Лично сматрам да сам крив за други гол, њихов играч ми је отрчао иза леђа. Радићу на томе да то поправим, а екипа ће кроз првенство само да напредује и да подиже форму. Распоред нам је густ, али имамо доста играча и у било ком тренутку свако подједнако добро може да одговори на све захтеве тренера – изјавио је Ристић.

Кореографија којом су Делије испратиле екипу на пут у Бугарску је најлепши моменат са синоћне утакмице.

– Не бих да коментаришем много јер сви знамо како је било прошли пут када су пустили песму „Поносан буди“. Овакве емоције могу да изазову само наши навијачи – рекао је Михајло Ристић и додао да је ово одлична прилика да нови играчи виде да на Маракани подршка никада не изостаје.

– Сада сам се уверио и лично у све приче да су Делије најбољи навијачи. Много нам значи њихова подршка пред пут у Бугарску. Овде је све осим победе неусепех, али навијачи су нас и после овог ремија подржали и то на овако леп начин. Они су наш дванаести играч и најбољи навијачи на свету. Сви знају ко су Делије, не треба трошити речи – рекао је Полетановић.

Повезане вести

1 comment

dejo јул 24, 2016 at 17:37

Moja poruka svakom pa i vama dvojici je da sto jace prilazite treninzima nase Crvene Zvezde i da na svaku utakmicu nase Crvene Zvezde prilazite samo hrabro i da posteno oznojite Zvezdin dres 🙂

Reply

Leave a Comment