Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеТрансфериФудбал

Крај саге око Митровића, ништа од доласка?!

Црвена звезда је дуго чекала на долазак Милана Митровића из турског Мерсина, али све су прилике да од тог трансфера неће бити ништа!

Наиме, како пишу „Новости“, на скупштини Мерсина изабрано је ново руководство клуба које није радо да Митровићу да одрешене руке, већ је одлучило да задржи искусног штопера који има уговор на још годину дана.

Све ово значи да ће Звезда, у случају да и даље буде желела да доведе Митровића, морати да плати обештећење или да потражи ново решење у одбрани.

Повезане вести

15 comments

Vladan јул 26, 2016 at 23:00

Gospodo ovo je samo spin uprave. Ja znam odavno da ovaj ne dolazi u naš klub jer su bili i više nego ne korektni na razgovoru prema ovom igraču. Ali bitno je da su kumovi pod ugovorom, drtine matore Luković i Anđelković. Jedine zasluge za dobra pojačanja ima jedan momak sa svojom ekipom što radi skauting igrača i radi baš profi. Bio je skoro negde dobar intervju sa njim u nekim novinama. A uprava, pa to su hoštapleri svoje vrste.

Reply
Estrella Roja јул 25, 2016 at 00:50

Iskreno se nadam da ljudi iz Zvezde nisu bacili sve karte na igrača koji je bio u najgoroj odbrani turskog prvenstva. A ako jesu, hmmmm, čak i grobarski maneken na klupi komšija ne izgleda baš toliko groteskno.

Reply
nesko јул 25, 2016 at 11:31

imas pravo za tvoj komanta r pgotovo sedlara icnomarkovica u paketu pa nam bog vidi za nama nisu bili potrebni a za evropske klubove jesu e moj raosavljicu spavaj jos dok se ne ptobudis

Reply
Звезда шампион! јул 24, 2016 at 22:31

Ј… вам све по списку имали сте Седлара,Мараша,Црномарковића за сићу ако већ ниједан квалитетнији домаћи штопер са европским искуством није хтео да дође.Вуле је морао да остане у Звезди зимус!

Reply
nesko јул 24, 2016 at 22:23

mismo ga cekali i pisali o nemu kao daje leoni mesi daje voleo da dodje on bi dosao do sada i auto stopom do srbije

Reply
LA[K]I јул 26, 2016 at 10:20

Da li si svestan da mu klub neda da raskine ugovor? Njemu je sigurno bolje da sa Zvezdom igra Evropu, nego sa Mersinom drugu ligu turske. Ne moze on i da potpise ugovor sa Zvezdom, i da ima ugovor sa Mersinom.

Reply
oknarb јул 24, 2016 at 22:22

милан родић најбољее могуће ријешење ако би раскинуо уговор са крила совијетов сигурно много примамљив од могућег са звездом.ајд родићу делијо појачај звезду бар на сезону,двије

Reply
maxmasina11 јул 24, 2016 at 22:22

hahaha pazi ove dvojice franjevaca, ili jos gore seka persi i narikaca sto prvi komentarisu 😀

Reply
Пуровић јул 25, 2016 at 13:01

А ђе си ти војводо…Призрен,Газиместан или кући за компом?Треба ли твоје одобрење да се пише о Клубу за који неки навијају прије него ли си ти почео да балавиш?

Reply
Пуровић јул 24, 2016 at 21:53

И даље остаје мистерија зашто су Блажа и кљунови баш толико били запели за њега…Имамо 10 наоадача и два ипо одбрамбена и није тако од јуче,могли су да нађу алтернативу.

Reply
koprivnakoprivna јул 24, 2016 at 22:33

Brate sta drugo do ograda za lovu ali ih lik ispalio….hehehehe

Reply
koprivnakoprivna јул 24, 2016 at 22:35

Potrošili BOGAOCA I PRODACE BOGAOCA,nije se mogao dovesti stoper pre 2 meseca,malo sutra!?

Reply
Пуровић јул 24, 2016 at 23:07

Тако ти је то-ми се жалимо а и неки наши медији спинују и пумпају причу.Знаш како је представљен Урош Ђурђевић итд.Створили су фаму да овај мора доћи или потоп.На крају спадамо да нам бекове играју крила.Први пут сумњам у Грофа,можда чекамо да Рајо препоручи некога из цг…Срамота за екипу која жели лш.

Reply
Пуровић јул 24, 2016 at 22:38

Врло могуће…ти извуци од турака сву кинту,ми те чекамо па се веселимо.Сад фино малог Адама у тим па нека се челичи.Битно је да Жућа није ваљао за првог бека а дечко оде у бундес.

Reply
pera јул 24, 2016 at 21:39

Da ste se potrudili mogli ste da dovedete mladog halfa koji bi drzao odbranu sezonu dve. Ovaj nije neki kvalitet da se cela sezona pravda njime. Veci problem je toliko dovedenih stranih igraca. Daj boze da prodjemo Ludogorec ali sam pesimista s obzirom na kom smo stepenu uigranosti tima. Igraci Zvezde moraju da shvate da ih niko nije dovodio da bi pravio eksperiment sa njima. Ili jesi ili nisi.Zasad je to veoma slabo. To mora jace i brze i sadrzajnije.

Reply

Leave a Comment