Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаКлупска дешавањаНајновијеФудбал

МЦЗ у Разграду: „Локалци“ верују у победу Лудогореца

стадион у Разграду, Лудогорец

Разград, мали град на североистоку Бугарске са око 35.000 становника је постао најбитније место последње деценије везано за Црвену звезду. Успех у Разграду и у двомечу са домаћим Лудогорецом, екипи Грофа Божовића би донео минимум европску јесен.

Утисак је да би било много боље и безбедније да се меч игра у Софији него у Разграду.

Дан пре битног меча мирно је на улицама Разграда. Локално становништво у анкетама и разговору је убеђено у тријумф бугарског шампиона и пуно хвале своје фаворите. Најсмелији прогнозирају и победу од два, три гола разлике. У локалним медијима се прича и пише „о спорој одбрани“ црвено-белих, (наводи се и спорост Фибела) и навијачима из Београда.

Према информацијама карте за навијаче Црвене звезде коштају 50 лева (око 3.200 динара). Простор намењен за гостујуће навијаче је ограђен бодљикавом жицом, а испред је бетонски плато. Наводи се да ће навијачи Црвене звезде имати пратњу полиције од Димитровграда и бугарске границе до Разграда и да без карте неће бити омогућен пролаз.

Стадион „Лудогорец арена“ је капацитета 8.800 места, а према речима локалног становништва први пут ће бити испуњена до последњег места.

Фудбалери Црвене звезде су јутрос чартер летом преко Варне, а затим аутобусом стигли у место Шумен, 40км удаљено од Разграда, где ће имати потребан мир и комфор пред сутрашњи дуел. У истом месту су били смештени и у новембру, приликом пријатељског меча са Лудогорецом. Списак путника можете погледати овде.

Тренинг је заказан за 19.45 по локалном времену, 18.45 по нашем, док је конференција за медије 15 минута раније. Утакмица је на програму сутра од 20 часова.

Повезане вести

1 comment

mad4red јул 25, 2016 at 22:59

prolazimo bugare

Reply

Leave a Comment