Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновијеТрансфери

Мицић напустио Звезду, ново-старо име поново у игри

Василије Мицић неће наредне сезоне наступати за Бајерн, али по свему судећи неће ни за Црвену звезду. Васа се на Инстаграм профилу опростио од нашег клуба и пожелео пуно среће наредне сезоне.

Овакав расплет ситуације јасно говори да ће Звезда морати да доведе новог плејмејкера. У кошаркашким круговима се прича да је поново у игри Џејкоб Пулен, који је поново интересантан клубу након што је отишао Мицић а Стефан Јовић није остварио трансфер у иностранство.

Пулен је напустио Цедевиту на крају претходне сезоне и у потрази је и даље за новим клубом.

Подсетимо, Звезда је до сада довела Огњена Кузмића и Чарлса Џенкинса.

Повезане вести

5 comments

Hadži Dragan јул 26, 2016 at 07:15

Dovesti Pulena,ukoliko je to ikako moguće.

Reply
pera јул 25, 2016 at 20:52

Jovic ostaje jos ove sezone u Zvezdi. Steta je sto nismo imali strpljenja sa Micicem jer mislim da je idealna zamena za Jovica u onoj tamo sezoni. Ljudi se glupiraju i traze od pleja da bude glavni skorer u timu. To jednostavno nije tako jer taj plej mora da razigrava ekipu da drzi sve konce u rukama. Meni se upravo zbog toga Pulen ama bas uopste ne uklapa u koncepciju tima. Nisma rekao da je los igrac. Doveli smo Djenkinsa koji je polivalentan igrac i resili neke kreature u napadu jos uz to igrac koji igra odbranu za razliku od Pulena koji je solo strelac. Ma uopste mi se ne svidjaju Americki igraci koje interesuje samo njihova statistika a u sustini zbog toga trpi tim. Mio smo sredina u kojoj samo tim moze doneti rezultat. to sto neko zeli da gleda ovog ili onog igraca u dresu Zvezde meni nije uopste bitno. Cak i da se ne zna ime nijednog igraca a da tim pobedjuje meni je dovoljno da smo uspeli.

Reply
Lakarijeeee јул 25, 2016 at 21:57

Svi igraci pod Radonjicem do sad su grizli u odbrani, ne kazem da su uvek odigrali dobro bilo je i losih meceva u odbrani, ali trudili su se, tako da verujem da bi Radonja i njega naterao da grize nazad, u suprotnom bi ga oterao brzo jer to je nas Radonja sa strogom defanzivom 🙂

Reply
Estrella Roja јул 25, 2016 at 18:41

Moje je neko mišljenja da čim se pominje Pulen ostanak Jovića postaje veoma upitan, verovatno i dobre igre u nacionalnom dresu mogu samo ubrzati njegov odlazak. Kako god, oduvek sam bio za dolazak Pulena, pa i prošle godine kada je Cedevita bila konkretnija. Pod uslovom da ova moja teorija pije vodu, malo je nejasno ko bi mogao da bude mladi domaći plej kao alternativa. Rebić teško da to breme može da iznese.

Reply
Lakarijeeee јул 25, 2016 at 18:22

Pulen bi bio pun pogodak, treba nam poenter kao on, ali verujem da uprava zna sta radi i da ce na vreme dovesti prava pojacanja.

Reply

Leave a Comment