Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаНајновијеФудбал

Божовић: „Наш задатак је да победимо Лудогорец“

Фудбалери Црвене звезде одржали су вечерас последњи тренинг пред прву утакмицу трећег кола квалификација за Лигу шампиона.

На стадиону Лудогореца на којем ће сутра (20 часова) бити одигран меч између српског и бугарског шампиона, фудбалери су покушавали да осете травнату подлогу на којој ће се утакмица играти. Многи од њих су пре неколико месеци већ наступили на овом стадиону, али сутрашњи меч биће у сваком смислу другачији.

Током тренинга фудбалера Црвене звезде, из оближњег зоо врта допирала је рика лавова. Лавље срце је управо оно што Луковић и другови сутра морају показати, како би забележили повољан резултат пред реванш у Београду.

На конференцији за медије која је такође одржана у вечерњим часовима, шеф стручног штаба Миодраг Божовић рекао је да Црвена звезда неће играти дефанзивно.

– Наш задатак је да покушамо да победимо Лудогорец. Потребно је време да се направи састав који успешно може да наступа у Лиги шампиона. Ми времана немамо, али ко нас пита? Без обзира на то, указује нам се шанса да евентуалном победом у двомечу са Лудогорецом, обезбедимо минимум Лигу Европе. Играћемо онако како знамо и умемо, а ми не умемо да се бранимо. Ми играмо фудбал, и на нашим утакмицама увек има голова, па их очекујем и сутра – рекао је Гроф.

Повезане вести

8 comments

Bata јул 26, 2016 at 17:07

Tako je Bozovicu , vas zadatak je da pobedite a mi cemo umeti da to proslavimo .

Reply
Sabre јул 26, 2016 at 16:18

Tu covece i jeste problem.. vi NE UMETE da se branite. Ja se samo nadam da umete da napadate, posto smo inace u problemu 🙁

Reply
DJOLE BARI 91 јул 26, 2016 at 14:58

KAHRIMAN— SRNIĆ, LE TALEK, FIBEL, IBANJEZ— KANGA, M.DONALD, KATAI, PLAVŠIĆ, MOUČE — HUGO. Z A S I J A J K A O N E K A D !!!

Reply
neso јул 26, 2016 at 12:01

ja licno sa vasim komentarima ni sam saglasan zvezda moze da ih pobedi tamu sa ovim uslovima tandem centar halfa da ne izlazu vise od dvaespet metra drugo vezna linija posle izgublejne lopte ili ne uspela akcija moraju da pokrivaju tojest da se vracaju odma na svojih mesta trece osvin luco stojanovic ne treba da pedje u potrinicki teren kao cetvorto ako igramo sa dva spica oni moraju da se vracaju u svoj sestnaest terac da markiraju igrace i da skacu zada ibacu lopdu a posle da se transformise u napadu peto donald mora da se vrti u sestnaest terac nas da cuva ledja fibelu i lukovicu za svaki slucaj da na naprave neki kiks mislim sa ovom pristu pom moze zvezda da uradi dobar rezultat

Reply
krvavi zvezdas-DE јул 25, 2016 at 23:46

e moj grofe..sa ovakvom odbranom i nikakvom igrom gledaj da ne budemo veca

Reply
aca delija sombor јул 25, 2016 at 21:26

Tako je tamo se ide na pobedu definitivno napad je najbolja odbrana treba ih od pocetka zestoko pritisnuti iporaziti ih sto ubedljivije i sve resiti u prvoj utakmici a u revansu na prepunoj marakani ih razvaliti zestoko

Reply
Suhoj37 јул 25, 2016 at 21:32

Samo što mi nemamo odbranu da igramo uvek i protiv jakih timova napadački.

Reply
LA[K]I јул 25, 2016 at 23:07

Da ne znam o cemu se radi mislio bi da pricas o dvomecu sa sampionom San Marina ili Andore, a ne sa Ludogorecom. Ti kao da nisi gledao dvomec sa Valetom. Pa mi nemamo odbranu, a nebi imali ni napad da nema Kataija. Ako izvucemo remi tamo bice nam puna kapa, a na Mari je sve moguce.

Reply

Leave a Comment