Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаНајновијеФудбал

Борба за ЛШ: Лудогорец – Црвена звезда 2:2 (1:0)!

Црвена звезда је одиграла 2:2 са Лудогорецом у Разграду у првом мечу 3. кола квалификација за игу шампиона.

Шеф струке Миодраг Божовић је на клупи оставио Хуга Виеиру а шансу је од првог минута добио Пабло Муче.

Лудогорец – Црвена звезда 2:2 (1:0)

Стадион: „Лудогорец арена”
Гледалаца:9.000
Судија: Мартин Стромбергсон (Шведска)
Лудогорец: Стојанов, Минев, Моци, Пластун, Натанијел, Ђаков, Саша, Лукоки, Марселињо, Вандерсон, Кафу.
Црвена звезда: Кахриман, Цветковић, Рендулић, Фибел, Ибањез, Ле Талек, Доналд, Срнић, Канга, Катаи, Моуче.
Клупа: Супић, Сикимић, Виеира, Ристић, Луковић, Петковић, Руиз.

Ток утакмице

1. Утакмица је почела
11. Без шанси за сада,  испитивање снага и даље.
12.  Покушао је Марселињо главом након центаршута са леве стране али поред гола.
16. Жути картон за Марселиња због симулирања.
17. Одличан ударац Катаија, корнер. У контри опасни по гол Бугари али интервенише Рендулић. На крају досуђен ипак офсајд.
26. Вандерсон шутира са леве стране али бар метар од гола.
29. Жути картон за Доналда који је улетео у једног од играча домаћих.
34. Опасан слободан ударац за домаће али интервенише наша одбрана.
43. Гол за Лудогорец, стрелац Кафу који је прошао кроз неколико Звездиних дефанзиваца и савладао Кахримана. Гол у најгоре време.
45. Нови ударац ка голу Кахримана, преко гола.
Крај првог полувремена.
13652423_10210137127774818_574905193_n
46. Почело је друго полувреме.
48. ГОООООООООООООЛ!!!! Катаи након сјајног соло продора постиже гол за изједначење!
58. Велика шанса за Звезду! Празан гол промашио је Пабло Муче након центаршута са десне стране.
67. Фантастичан ударац Гелора Канге са око 18-20 метара и гол којим Звезда долази у вођство од 2:1! У игру улази Руиз који мења Мучеа.
76. Стижу Бугари до изједначења. Судија је досудио фаул који су Бугари извели на брзину и постигли изједначујући гол.
82. Опасан напад Бугара али Фибел спречава ударац ка голу.
87. Излази Катаи улази Сикимић.
90. Слободан ударац за домаће али нема гола. Играће се још 4 минута.
90+4 Крај утакмице, 2:2! Реванш је за седам дана у Београду!
13866631_10210137626747292_2122587875_n

Повезане вести

41 comments

kastiljo јул 27, 2016 at 14:57

Ja sam imao u glavi da cemo izgubiti pa cak i da se desilo npr da smo izgubili sa 3-2 to bi bio po mom misljenju odlican rezultat…Videli smo u prvoj polovini drugog poluvremena da smo bolji od njih,cim smo malo stisnuli gas nisu nam 2x presli centar,mislim da na marakani mozemo da ih pobedimo,ne da prodjemo samo vec i da ih pobedimo,tipa 3-1…Ne treba gubiti glavu cak i ako povedu,pokazalo se na prethodne 4 utakmice da smo sposobni da se vratimo jer imamo nekolicinu majstora u ekipi.Ludogorec nam nije napravio nijednu stopostotnu sansu osim kod prvog gola sto je vise stvar majstorije njihovog igraca.Igrali su koliko smo im dozvolili,jedino sto bih pokusao promeniti za sledecu utakmicu je agresivnost na sredini terena,da se oduzme par lopti u tzv opasnoj zoni i imamo ih…

Reply
LA[K]I јул 27, 2016 at 21:08

Odbrana je dobro odradila posao u prvoj utakmici, ali je strasno lose bila postavljena. Ibanjez i Cvetkovic lako pustali „bugare“ da pordju, a Fibel i Rendulic zatvarali koliko su mogli. Njihov prvi gol nije majstorija nego losa intervencija nasih igraca. Ako Rendulic i Fibel budu na ovom nivou i u revansu imamo velike sanse, ali mora od pocetka ofanzivno bez obzira sto imamo rezultat, nesmemo im dozvoliti da preuzmu inicijativu, cekati ih na kontre jer imamo brze igrace (Katai, Hugo, Muce). Brz gol bi sve resio. 1:0 za nas pred 50.000 ludih navijaca mislim da bi to bio sok za njih od kog se nebi oporavili.

Reply
ivan111 јул 27, 2016 at 10:40

Nzm ko je trazio ovdje da grof ode……
Jer je to bilo smijesno….
Odlicna taktika….
izostavio je vieiru…a to je bio pun pogodak!

Reply
Hadži Dragan јул 26, 2016 at 23:48

Bravo momci,vidimo se u petak !!! I da dođu navijači,a ne kao protiv Napretka,nikad praznije tribine.

Reply
Petar јул 26, 2016 at 23:44

Najbitnija stvar je da mi nismo izgubili. Sad sve imamo u svojim rukama i nadam se da ce u revansu Marakana da bude ispunjena, krcata, jer igracima treba podrska. Da imamo neku odbranu ko zna gde bi nam kraj bio. Mislim da bi Plavsa morao da se nadje u startnoj u revansu.

Reply
pera јул 26, 2016 at 23:39

E sad vazi ona maksima ako si pravi izadji i pobedi. Revans? Odigrati isto kao prvi mec, povuceno sa jos boljim zatvaranjem sad znamo da je Andersen glavni igrac a ne Marselinjo. Sa ovakvim timom se mora boriti do krvi. Mislim da ce im u revansu odgovarati veliki terene na nasem stadionu i da zato treba zatvoriti igru jer oni ne smeju igrati nereseno. Po meni najbolji Katai, Muce pa Fibel koji ima ono izmedju nogu. Ibanjez los u defanzivi, mnogo los a Cvetkovic nije igrac za ovaj tim. Bezobrazluk je priznati drugi gol Bugara za to se daje zuti karton. Sudija nije dao znak za izvodjenje slobodnog udarca. Ovakve golove primaju neuigrane ekipe. Dakle nas 60000 i brate izadji i pobedi. Malo je 3 mil za Kataija igra vrhunski napadaca i u nekoj postavci sa dva isturena igraca je nezaustaviv. Simanic nikako ispred Huga ali mozda smo i njega vec prodali. Ko to zna.

Reply
vladimir јул 26, 2016 at 23:38

svaka cast na odigranom drugom poluvremenu,koliko prvo nije valjalo,toliko je drugo bilo dobro.Sad u revansu hladne glave i pametno i sve ce biti dobro,i da posle duzeg vremena imamo pravog trenera,srecno u revansu

Reply
Vladan јул 26, 2016 at 23:22

Lepo i iskusno od strane trenera. Jedino me nerviro Cvetković i Kanga jer nimalo nije vršio pritisak na loptu u fazi odbrane. Ne treba im dozvoliti pas prema ivici šesnaesterca tu su zajebani do daske. Treba ih napasti bušni su pozadi samo tako. Daće Bog da prođemo ove…

Reply
Aca јул 26, 2016 at 22:41

Zaista odlican rezultat pred revans. Katai i Kanga majstorski postigli golove, odlicna utakmica za Donalda i Le Taleka, koji su pokupili dosta lopti na sredini, pogotovo Le Talek. Bice drugacija sledeca utakmica, verujem da se ovo dobija ne treba se zaletati, a ni suvise braniti. Odigrati izbalansiran mec, i bice dovoljno za Ligu Evrope, a onda je sve moguce u plej-ofu za LS. Samo hrabro!

Reply
Aleksandar јул 26, 2016 at 22:40

Ne smemo u revansu da se zalecemo,samo polako, da igramo na kontre i nema zime i nereseno nam daje prolaz,56 000 hiljada da se nagura na stadion to je sada vec sigurno da ce biti. Svaka cast za Grofa koji je odradio vrhunsku taktiku,izmorio ih celo prvo poluvreme i svesno isao na nulu pa cak i primio jedan god, ali zato ih je u drugom samleo stv svaka cast za postavu,veliko iznenadjenje za sve.

Reply
Aleksandar јул 26, 2016 at 22:41

Da smo se zaleteli primili bi 5 komada.

Reply
dux јул 26, 2016 at 22:36

Rovoska borba kako se i ocekivalo..bice teze u revansu ali nista ne jurimo..strpljivo,pametno i bice sansi kao i danas. Pohvale za le taleka i donalda i igru u drugom poluvremenu..dobro su suzili prostor na 30-35m od gola buduci da smo tu imali najvise problema u prvom..krivo mi za vrlo naivno primljen gol,svi okrenuli ledja lopti..ono se retko vidja i u okruznim ligama,steta. Ali bravo Zvezdo i samo napred. Idemo dalje!

Reply
krvavi zvezdas-DE јул 26, 2016 at 22:35

1.rezultat zaista fenomenalan

2.ludogorec igrao ispod ocekivanja
3.drugi gol je totalno geska sudije..nije pokazao znak da se izvede udarac i lopta se kretala
4.definitivno je bila utakmica za Plavsica..srnic je obicna taraba

Reply
bojAN јул 26, 2016 at 23:32

igrali su kolko im je zvezda deozvolila.dali su gol na krajnje diskutabilan nacin to jes sudija im je dozvolio da odigraju na taj p…kasti nacin inace anam ne bi dali jos jedan gol.smatram da bi bila velika greska ako bi smo u beogradu usli u neku otvorenu igru.ovo je odlican rezultat i trebalo bi da i mi odigramo kao oni kod izjednacujuceg gola pi…kasto ali za pobedu i mnogo kesa aonda je nebo limit sa bozovicem kao trenerom i nama kao navijacima.;

Reply
aleksandrija јул 26, 2016 at 22:32

Gde si krvavi…..izgleda da si promasio sa prognozom….toliko o tvom znanju i tvom nasladjivanju….

Reply
Sabre јул 26, 2016 at 22:23

Bravo, odlican rezultat! Steta sto smo komotno mogli i da dobijemo, primili smo krajnje naivan gol. Ali nema veze, nemaju ovi sta da traze na Mari, samo se nadam da ce Grof shvatiti da je ovo prava taktika i da se ekipa nece, ponesena publikom zaleteti, posto ovi itekako znaju da nas kazne. NAPRED ZVEZDO!!!

Reply
dejo јул 26, 2016 at 22:16

Samo napred!!! I…samo hrabro!!!

Reply
Estrella Roja јул 26, 2016 at 22:14

Treba biti oprezan posle dobrog rezultata u Bugarskoj. Iskustva nam govore da u poslednjih dve decenije pritisak Marakane često sputa fudbalere u ključnim utakmicama, posebno kada imamo dobar rezultat u gostima. Bio sam na utakmici sa Rozenborgom pre 13 godina, mogli smo da izborimo proleće u Ligi Evrope jer smo imali nerešen rezultat u Norveškoj. Izgubili smo sa 1:0 bez stvorene šanse, Žigić je bio najgori igrač na terenu. Slično se desilo sa Dinamom iz Kijeva. Hvala vam momci na sjajnoj večeri, bila bi sjajnija da nije bilo pacerskog gola.

Reply
josif јул 26, 2016 at 23:52

To sto ti mislis dase protiv Rozenborga jurilo prolece u Evropi to je bilo ovo isto kolo.Nadomak prolaska i proleca je bio remi sa sTrazburom 2:2,cisto da nelupas.Pozz.MKD

Reply
Estrella Roja јул 27, 2016 at 23:46

Pogrešio sam naziv takmičenja, bilo je to takmičenje u Kup Uefa, prethodnik Lige Evrope, a prolaskom bi prezimili u Evropi. Mislim da nisi shvatio poentu, govorio sam o utakmicama gde se na Marakani odlučivao pobednik posle nerešenog ishoda u gostima. Sa Strasburom nismo igrali meč u Beogradu, za tvoju informaciju.

Reply
Danijel1984 јул 26, 2016 at 22:12

Sve stručnjak do stručnjaka ovde, a niko veze nema! Budite navijači i pustite struku da radi svoj posao, a mi da navijamo…

Reply
Miki јул 26, 2016 at 22:08

Kanga -nonstalantan,svaka cast za gol
Donald -nema loptu napred
sve u svemu vrlo sporo
Odlican rezultat,izvacaricemo prolaz dalje i boli nas ku..c

Reply
Bata јул 26, 2016 at 22:04

Rezultat je realan , Kahriman kod oba gola bez potrebe izasao .Imamo realne sanse ali bice tesko , valjda ce i Viera da udje u formu .

Reply
LA[K]I јул 26, 2016 at 22:03

Bravo za drugo poluvreme!!! kurvinski nam dali gol, ali imamo rezultat! Odbrana bolja na ovoj utakmice nego na proslim mecevima! Cvetkovic tek 10-15 minuta pre kraj poceo da igra, ali svaka cast za asistenciju Kataiju. Kanga mora da popravi pas igru. Uz navijanje kao danas u Bugarskoj i ovaku igru izbacujemo Ludogorec! Zivi bili pa videli.

Reply
Aleksandar јул 26, 2016 at 22:00

REKAO SAM VAM! GAZIMO IH! GDE STE SAD PLJUVACI! IDEMO I U REVANSU JAKO I NA KONTRE!

Reply
Boban јул 26, 2016 at 21:57

Kahriman je kod oba pogotka Ludogoreca bez potrebe izašao sa gola.Fibel i Ibanjez,totalno razočarenje.IDEMO DALJE!

Reply
vladimir јул 26, 2016 at 20:59

ova postavka igre ne daje rezultat,daj Boze da se nesto promeni,ovi cim malo pojacaju tempo mi smo u problemu,nista ne valja…

Reply
loki zvezdas јул 26, 2016 at 20:58

Kakav kraljevski tretman imaju strani igraci u Zvezdi!!! Da li se Mouce uopste oznojio? Da li je uopste igrao? Da li ce taj arhitekta Zvezdine igre, Kanga, vezati DVA tacna dodavanja??? Pa onaj celavi Sasa Stojanovic je bio po pitanju distrubucije lopti Injeste za Kangu!!! A taj Stojanovic se kod Grofa nije ni skidao…O hvaljenom Fibelu koji je pokretan kao spomenik da i ne pricam… Valjda ce stvari u drugom poluvremenu da se promene…

Reply
josif јул 26, 2016 at 21:55

J–o te Kanga!Samo bre s—-e ovde misevi jedni.Pozz.MKD

Reply
koprivnakoprivna јул 26, 2016 at 22:07

Brate neverovatno,a da smo pobedili ovi gore bi opet pljuvali…Kanga će biti legenda Zvezde,kao i Katai,Muče,a Zbog Ibanjeza će plakati svi sto mrze Zvezdu…Laka noć partizani na MCZ

Reply
Mississauga јул 26, 2016 at 20:57

Nebulozna igra. Ima li Bozovic oci ?

Reply
koprivnakoprivna јул 26, 2016 at 22:09

Ima jer je već u ligi evrope,a gđe tvoji?

Reply
Delijabre10 јул 26, 2016 at 20:52

Katai je nas najbolji igrac ubedljivo a ti ga kritikujes,Fibel vrlo dobro igra a trenerova greska je sto Katai igra laznu devetku,on je najbolji na poziciji ofanzivnog veznog i levog krila,greska je sto igra Srnic,Rendulic je solidan, Cvetkovic i Le Tallec 0

Reply
LA[K]I јул 26, 2016 at 20:51

Cvetkovica nema na beku, odbrana cela ocajno postavljena, sreca pa malo Ludogorec slabo igra, malo Renudlic i Fibel uspevaju da isprave SVOJE greske. Naivno primljen pogodak. Kad bi dali gol bilo bi idealno pa makar primili jos jedan.

Reply
DJOLE BARI 91 јул 26, 2016 at 20:50

UGO MORA ODMAH U IGRU.MORAMO DA DAMO GOL KAKO ZNAMO I UMEMO.

Reply
krvavi zvezdas-DE јул 26, 2016 at 20:47

bilo je dobro dok je ludogorec igrao slabo to nam je bila sreca..cim dodali gas mi neznamo gde se nalazimo..fibel je isti lune samo se ljuti i dize ruke a obican balvan..sad nek nam je bog u pomoci ali tesko..katai uzas ..cvetko igrac manje..sve u svemu smo nista od ekipe

Reply
krvavi zvezdas-DE јул 26, 2016 at 20:52

zaboravio sam jos jedan balvan..ibanjez..j e b e m ja njegov slobodnjak kad je spor i nesposoban u odbranu..kako je onaj prosao pored njega i fibela je smesno

Reply
LA[K]I јул 26, 2016 at 20:56

Luco i protiv Valete i sad jako slab, ali nije on jedini krivac za ovo. Cvetkovic definitivno najgori.

Reply
krvavi zvezdas-DE јул 26, 2016 at 19:53

sve je ovo dzabe..koje divljanje navijaca..prodaju drogu,biju turiste..uzas..pa nama nema spasa od diskvalifikacije..pohapsiti tu rulju njih 20-50 i na robiju po 20g da moze ljudi normalno da gledaju utakmice i ne strepimo od huligana..to nisu navijaci koji vole klub

Reply
josif јул 26, 2016 at 20:58

Tisi bolestan covece!Jel ti pratis utakmicu ili si neki ratni izvestac!Sta li si?Nijedan bunker nemoze izdrzati 90 min pa tako ni nas,ipak smo primili glup gol,u mnogo opasnijim situacijama smo bolje odreagovali ali nazalost lose nam se pise.Pozz.MKD

Reply
krvavi zvezdas-DE јул 26, 2016 at 20:59

coravko ne s e r i

Reply

Leave a Comment