Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаНајновијеФудбал

Катаи: Резултат нам одговара

Александар Катаи је још једном „спасао“ Црвену звезду. И на трећој европској утакмици ове сезоне, Катаи је успео да се упише у стрелце.

Када Звезда има резултатски минус, зна се – ту је Александар Катаи. Још једном је Звездина „десетка“ показала да се тренутно налази у најбољој форми од свих фудбалера.

– Не бих ништа много причао, јесте био леп гол. Прво полувреме је било доста лошије, углавном смо се бранили. После када смо почели да играмо, дошли су голови и шансе – резимира Катаи.

У мечу са Лудогорецом, имао је нову улогу на терену.

– Нисам навикао да играм шпица, и требало ми је мало времена да се навикнем. Мислим да нам одговара овај резултат, али, са друге стране, изгубили смо предност од 2:1, више би нам одговарало да смо победили. Све ће се решавати у Београду и мислим да су шансе и даље подједнаке – рекао је Катаи.

Повезане вести

3 comments

#NoKataiNoPary јул 27, 2016 at 13:32

Аци подхитно дати понуду за продужетак сарадње на још 2 године и годишњу плату 750-800 хиљада евра, не рачунајући бонусе и премије, јер ово је играч који још није на 100% својих могућности, а већ терорише Европу, и мислим да би могао да донесе превагу у Европи, а да не причам о титули у Србији и купу…

Reply
Grga јул 27, 2016 at 00:53

A sada lepo Kataiju blanko ček, jer i da dovedete stranca i za milion evra po sezoni neće igrati kao Katai, bar ne odmah. Ako uđemo u LŠ ili bar u LE, ne vidim zašto bi uopšte prodali Kataija. Ako ništa drugo, Marakana će stalno biti puna i biće para bar od ulaznica, a da ne pričam koliko para donosi pobeda i remi…

Ako ga sad prodamo, onda stvarno kao da smo sebi pucali u oba kolena!

Reply
Suhoj37 јул 27, 2016 at 00:07

Samo polako.Još nismo prošli jer može još jednom da nam se ponovi Apoel.Ali sve je u našim rukama/nogama i samo Plavša da zaigra na krilu pa da idemo smireno,da ih razbijemo u BG,gde realno Bugare čeka pakao.

Reply

Leave a Comment