Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Доналд: „Бугари говоре да су пуни самопоуздања, али нису срећни“

Дефанзивни део везног реда у утакмици са Лудогорецом чинили су Мичел Доналд и Дамјан Ле Талек, и  водили су велику борбу са противницима.

Мичел Доналд је добио многе дуеле на средини терена, борио се колико је могао, а зарадио је и жути картон.

– Многе ствари су нам биле познате и пре меча, јер смо већ једном играли са њима пријатељски сусрет. Мислим да смо одиграли добар меч, али и да можемо одиграти боље, јер смо направили неке грешке. Видели сте и разлику у игри током првог и другог полувремена. Али, имам добар осећај након јучерашње утакмице. Сада је неопходно да се одморимо и добро припремимо за реванш. Утакмица на Маракани сигурно нече бити лака, али сви имамо добар осећај – оптимиста је Доналд.

Након утакмице, фудбалери бугарског тима били су веома оптимистични са изјавама.

– Наравно, пред камерама ће увек говорити како су пуни самопоуздања. Али, сигуран сам да нису срећни након прве утакмице. Видећемо шта ће се десити на Маракани, али бићемо спремни. Морамо тактички одиграти добро против њих, они су веома брзи и имају доста искуства у оваквим утакмицама јер су играли групе европских такмичења. Познају се, дуго играју заједно. Али, ја бих се фокусирао на оно што ми умемо и можемо.

У петак следи важна утакмица против Металца. Биће то прилика да се фудбалери искупе за нешто слабију партију у првом колу.

– Не смемо заборавити првенство. Против Металца ће бити јако тешка утакмица. Морамо победити, јер у првој утакмици Суперлиге нисмо играли најбоље. Морамо да исправимо тај кикс. Максимално се концентришемо на утакмицу у петак, али, наравно, једним оком посматрамо и уторак – искрен је Доналд.

Повезане вести

1 comment

dejo јул 28, 2016 at 22:57

Donaldu pomogni novajlijama u nasoj Crvenoj Zvezdi najvise koliko mozes uz ovo igrajte presing na polovini protivnika nije bitno je li to domaca ili strana ekipa ,igrajte na svaku utakmicu kao jedan Donalde

Reply

Leave a Comment