Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаНајновијеФудбал

Катаи најавио останак до краја квалификација

Александар Катаи остаће у Црвеној звезди до краја квалификација.

„Сад ми је само Лига шампиона у глави, тако да сам сигурно до краја квалификација овде. Чак и ако би у клуб стигла нека добра понуда, верујем да би се правио предуговор и да не би постојала могућност да идем до краја августа. Баш је рано да причамо о томе“, изјавио је Катаи за Информер и осврнуо се на меч у Разграду.

„Да ми је неко пре утакмице понудио 2:2 прихватио бих. Међутим, тамо сам схватио да нам је мало фалило да победимо и сад ми је баш криво. Оних 2:1 су били велики као кућа. Ипак, у екипи сви размишљамо само о пролазу. Кад је пуна Маракана све лакше иде“.

Катаи је свестан подршке навијача.

„Пратим све, видим да ме навијачи подржавају и да им се допада како играм. Наравно да ми то значи, мада се не заносим. Поређење са Савићевићем ми посебно прија, али нисам сигуран да ли је баш тако. Знамо сви какав је мајстор био, не знам јесам ли ја тај ниво, али такве речи би сваком фудбалеру значиле.“

Повезане вести

6 comments

rujnuboj... јул 30, 2016 at 13:43

coveka je milina gledati nece niko moci da ga zameni prosto igra smekerski…

Reply
dejo јул 28, 2016 at 22:23

Admini sajta ka boga vas molim da trazite od uprave nase Crvene Zvezde da Katai dobije vecu platu i ostane u nasu Crvenu Zvezdu ,Katai hvala odusevio si me postignutim prelepim golom tamo i zasluzeno nosis kapitensku traku

Reply
oknarb јул 28, 2016 at 13:38

задржите га до јуна идуће год ,немојте измишљати да треба још новца.не дајте га испод 10 милиона ,повећаје му плату за дупло јер је то као један од ријетких играча својим добрим играма заслужио.тешко ће мо наћи замијену.ђуричић је био једина могућа замијена а експериментисање нас може стајати и титуле ма колико партизан тренутно смијешан изгледао

Reply
Danijel1984 јул 28, 2016 at 19:57

A kako ces da prodas igraca za 10 miliona kad mu ugovor bude istekao? Ja bih naravno zeleo da Katai ostane jos dugo, al nije realno nazalost da on potpise novi ugovor.

Reply
LA[K]I јул 28, 2016 at 10:57

Ako udjemo u LS moramo ga zadrzati. Onda ga na zimu mozemo za ogromne pare prodati. Covek je u zivotnoj forimi. Isto vazi i ako udjemo u LE. Ako neudjemo otice za sicu, a realno vredi vise nego ceo tim partizana na primer.

Reply
Hadži Dragan јул 28, 2016 at 10:50

Aleksandre,pre neki dan sam ovde napisao da posle Šestića i Savićevića nisam takvog driblera gledao na Marakani.Zaista bih voleo da ostaneš još koju godinu ovde,jer je bolje biti prvi u Zvezdi,uz to još i kapiten,nego neki tamo deseti igrač u osrednjem Španskom ili Italijanskom klubu.Verujem u tebe.

Reply

Leave a Comment