Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаНајновијеФудбал

Следеће недеље жреб за 4. коло, назиру се ривали!

Црвена звезда следеће недеље игра реванш меч против Лудогореца на Маракани, и уколико успе да прође у 4. коло квалификација за Лигу шампиона, у наредни петак ће добити и ривала за последњу рунду.

Према писању „Журнала“, ривали за 4. коло се полако већ назиру, а осим Црвене звезде (искрено се надамо) у последње коло требало би да уђу Олимпијакос, Плзењ, Салцбург, Селтик, Апоел, Динамо, Бате, Легија и Копенхаген.

Највише бодова има првих пет наведених екипа, а Црвена звезда је последња на листи, те би за ривала требало да има неки од тих клубова.

Али, прво се треба борити још једном са Лудогорецом и обезбедити пласман у 4. коло што сигурно неће бити нимало лако.

Повезане вести

12 comments

dejo јул 28, 2016 at 23:14

Samo polako postepeno da nasa Crvena Zvezda prodje Ludogorec pa onda tek da razmislja uprava nase Crvene Zvezde i trener nase Crvene Zvezde Grof o tom protivniku ,licno bar ja mislim da nasoj Crvenoj Zvezdi treba desni bek a i napadac posto Ugo kad je u igri nazalost se ponasa kao da je vec presao u nekom drugom klubu ,Sikimic nije ni izbilza dobra izmjena zato mislim da treba da uprava nase Crvene Zvezde razmisli od dovodjenju jos igraca u nasu Crvenu Zvezdu

Reply
zivorad pantelic јул 28, 2016 at 16:15

samo ne bracu iz grcke olimpijakos sve ostale mozemo!!!

Reply
graha јул 28, 2016 at 15:05

seltik sto posto.nismo uspjeli proci rendzers sad ce platiti seltik

Reply
Sandjama јул 28, 2016 at 14:45

Prvo i samo to u ovom trenutku je da ostavimo srce na terenu, da se prolije znoj i krv ako treba, a mi na tribinama da ostavimo grlo i glasove. Bugari, ili bolje reci brazilci su vrlo nezgodni i moramo da igramo kao da imamo samo ovu utakmicu i da nam zivot zavisi od nje. A onda, Boze zdravlja, u sredu ovde da se raspisemo koga bismo voleli u cetvrtom, zavrsnom kolu.KRV TECE MOJA CRVENO BELIH BOJA…

Reply
kastiljo јул 28, 2016 at 14:30

Dinamo Tbilisi je dobrano izmucio zagrepcane,cak su bili konkretniji tokom cele utakmice,Salzburg je Soriano i nista vise,u ovom momentu ni za jednu od gore navedenih ekipa ne bih mogao reci da su neprelazne u slucaju da se odigra cela serija kao u drugom poluvremenu protiv bugara….Bate,Seltik,Salzburg i Apoel su najbolje opcije,ali ajde mi prvo bugare da prodjemo.

Reply
Paljuka1990 јул 28, 2016 at 13:32

Da mi zavrsimo prvo s Ludogorecom pa cemo posle da mislino o sledecem kolu.Ako ih dobijemo i dobro odigramo u Beogradu imamo cemu da se nadamo onda al otom potom.

Reply
Delije Tivat јул 28, 2016 at 13:31

O ovome cemo u srijedu a u utorak svi na stadion

Reply
Grga јул 28, 2016 at 11:30

Samo da izbegnemo Olimpijakos i eventualno Plzenj. Kao što reče LA[K]I, Salzburg bi nam legao, ali hajde da Bugarašima zapečatimo sudbinu u utorak i pokažemo im ko je klasa za koga!!!

Reply
LA[K]I јул 28, 2016 at 11:42

Ipak moze i Apoel. Sajt na kom sam gledao pre ovoga potencionalne rivale je pomesao koeficjent Apoela i Rozenborga, sad su ispravili gresku. Dakle ako Apoel i mi prodjemo mozemo se sastati u 4. kolu, a ako prodje Rozenborg i mi mozemo se sastati sa Bate-om, od kog se ocekuje da prodje u 4. kolo. Ma da sem Dinama iz Zagreba i Sahtjora i dalje niko nije siguran u 4. kolu, pa ni najjaci u ovoj grupi, Olimpijakos.

Reply
Pedja јул 28, 2016 at 11:12

Seltik, Apoel i Bate po meni najlaksi ali prvo da zavrsimo sa Ludogorecom

Reply
LA[K]I јул 28, 2016 at 11:20

Od ta 3 tima mozemo dobiti samo Seltik. Apoel i Bate nisu povlasceni. Tj. Bate bi mogao biti ako neko od povlascenih iz 3. kola ispadne. Npr. Olimpijakos ili Rozenborg. Od pozeljnih ja bi jos voleo Salzburg sa kojim mozemo da se nadigravamo. Ma da kao sto kazes prvo zavrsiti posao sa Ludogorecom, pa onda pricati o 4. kolu.

Reply
Lakarijeeee јул 28, 2016 at 11:09

Mozemo sa svima ravnopravno osim mozda Olimpijakos mada se nisu proslavili juce sa rezultatom, eto samo njih da izbegnemo i imamo cemu da se nadamo ako budemo igrali kako umemo 🙂

Reply

Leave a Comment