Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Ле Талек: Морамо завршити оно што смо започели

Дефанзивни везни фудбалер Црвене звезде, Дамијен Ле Талек, припрема се за важне утакмице које предстоје у наредном периоду.

Пре реванш утакмице са Лудогорецом, Црвена звезда ће угостити Металац у оквиру другог кола Суперлиге Србије, а Ле Талек се најпре осврнуо управо на овај дуел.

Утакмице у Европи јесу важне, али важне су и првенствене, јер се ту води борба за шампиона, која, опет, даље доноси играње у Европи. Вероватно ће у петак бити нешто измењен састав, али ко год да се нађе на терену, има квалитет и знам да Звезда може до победе. Неопходни су нам навијачи, на обе утакмице. Не сумњам да ће у уторак бити пун стадион, али подршка нам значи и у првенству. Увек је боље играти пред више људи, то на нас позитивно утиче – објашњава Ле Талек.

Дамијен је оптимиста након свега што је виђено у Разграду.

Остварили смо добар, повољан резултат у Бугарској. У многим деловима утакмице смо били и бољи противник. Али, далеко од тога да је било шта одлучено. Морамо завршити оно што смо започели, и очекујем јако тежак посао. Можемо победити. Сада их још боље познајемо, знамо како играју и шта можемо да очекујемо. Али, фокусирани смо на нас саме. Ако не будемо правили грешке, можемо победити – јасан је Ле Талек.

Повезане вести

5 comments

Suhoj37 јул 29, 2016 at 16:30

Pitanje za admine:Da li će biti u utakmici protiv Metalca igrati u novim dresovima, ili protiv Ludogoreca?

Reply
@oknarb јул 29, 2016 at 04:48

Brate podsećaš me na onog nesu nepismenog, pročitaj prvo šta si napisao, pa onda pošalji. Ko je Ađić??? Da nije Adžić? Šta znači INMA? Serem vam se na pismenost!

Reply
oknarb јул 29, 2016 at 01:10

АКО НЕКО ИНМА ОНАЈ СМИЈЕШНИ ВИДЕО КЛИП С МАКЕДОНЦЕМ КАДА ГА ПИТА РЕПОРТЕР КОГА ТРЕБА ДОВЕСТИ АЂИЋ И ЛУКИЋ ЗА ПОЈАЧАЊА А ОН НАБРАЈА БРАЗИЛЦЕ ПОРТУГАЛЦЕ ,ПА КАЖЕ ЉУДИ САМИ СМО КРИВИ И СМИЈЕ СЕ

Reply
oknarb јул 29, 2016 at 01:10

АКО НЕКО ИНМА ОНАЈ СМИЈЕШНИ ВИДЕО КЛИП С МАКЕДОНЦЕМ КАДА ГА ПИТА РЕПОРТЕР КОГА ТРЕБА ДОВЕСТИ АЂИЋ И ЛУКИЋ ЗА ПОЈАЧАЊА А ОН НАБРАЈА БРАЗИЛЦЕ ПОРТУГАЛЦЕ ,ПА КАЖЕ ЉУДИ САМИ СМО КРИВИ И СМИЈЕ СЕ

Reply
dejo јул 28, 2016 at 22:42

Demijene pomogni stranicima u nasoj Crvenoj Zvezdi da se sto prije adaptiraju na Zvezdin dres tu pre svega mislim Kangu i Ruiza ,Demijane napravi ovo zajedno sa Donaldom i igrajte sto vise agresivnije na protivnicu stranu terena i kada treba da krenete napadnite sa vise igraca bilo da je to domace Srpsko prevenstvo ili Evropa

Reply

Leave a Comment