Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаНајновијеФудбал

Покажи љубав према Звезди – купи улазницу

Карте за реванш утакмицу трећег кола квалификација за Лигу шампиона у којој се састају Црвена звезда и Лудогорец увелико су у продаји.

Првог дана продаје велики број улазница нашао се у рукама поносних власника, и нема сумње да ће стадион „Рајко Митић“ у уторак бити испуњен до последњег места.

Као што је већ најављено, бесплатних карата за ову утакмицу неће бити.

Стадион је у четвртак, 28. јула, посетио и популарни рок музичар Момчило Бајагић Бајага, који је купио карту за утакмицу, а потом и био гост председника клуба Светозара Мијаиловића и генералног директора Звездана Терзића. Бајага је пронашао слободно време између наступа да посети своју Звезду, купи улазницу и на прави начин покаже своју љубав према клубу.

– Обично имам наступе када Звезда игра и не могу да стигнем да је гледам. Сада се десило да сам слободан и одмах сам дошао да купим улазницу да подржим клуб. Надам се да ћемо се у уторак увече сви заједно радовати – поручио је Бајага за наш сајт.

Повезане вести

5 comments

dejo јул 29, 2016 at 21:59

Treba praksa da bude da ne postoje besplatne ulaznice!!! Ni politicarima, ni biznismenima, ni tzv.legendama kluba bilo da su igraci ili navijaci…nikome besplatno!!! Pokazati ljubav i postovanje prema klubu kupovinom ulaznice…kao svugde u svetu.

Reply
Boza Boza Sm јул 29, 2016 at 11:41

kako neko da dodje iz SM kad radi drugu smenu do 9.onda mu ostaje samo utorak, a Zvezdu i Metal pratiti preko Tv.pozz za sve Delije

Reply
enfild 1892 јул 29, 2016 at 11:34

vama tastatura navijacima treba zabraniti da komentarisete.smem da se kladim da nisi kupio kartu ni za ludu sumu a ne za metalac

Reply
Bata јул 29, 2016 at 11:29

Pokazi ljubav i kupi kartu i za Metalac , za Ludogorec znamo da ce biti pun stadion.

Reply
krvavi zvezdas-DE јул 29, 2016 at 11:28

bravo Bajaga

Reply

Leave a Comment