Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеРукометТрансфери

Драгутиновић у Металопластици

Најбољи стрелац црвено-белих из минуле сезоне појачао је редове вицешампиона Србије и некадашњег првака Европе.

Александар Драгутиновић договорио је сарадњу са шабачком Металопластиком, чији ће члан бити у наредне две године уз могућност останка на још једну сезону.

Потписао сам на две плус једну годину. Металопластика је велико име, клуб славне традиције. Нисам пуно размишљао, то је тренутно права ствар за мене. Чекао сам иностранство, али одужило се, а они су позвали у право време. Надам се да ћу пре свега добро радити са тренером Вуковићем и да ћу напредовати. Амбиције су велике, а игра се и Европа, то ме највише и привукло – истакао је Александар у разговору за Журнал.

Драгутиновић се претходне сезоне истакао запаженим партијама у Звезди, постигао троцифрени број голова и пружио велики допринос у повратку црвено-белих у врх српског рукомета и освајању прве позиције у првом делу шампионата.

– Првих пола године у црвено-белом табору није било баш сјајно, играло се за опстанак, то је за мене било време прилагођавања. Наредна година била је много успешнија, мада смо подбацили у плеј-офу. Много ми је значио рад са тренером Ненадом Перуничићем, а и то што сам играо нон стоп.

Драгутиновић је за сезону и по у Звездиним редовима постигао 199 голова у такмичарским утакмицама и желимо му много успеха у новој средини.

Повезане вести

Leave a Comment