Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Виеира: Следи најважнији меч мог живота

Португалски нападач Хуго Виеира успео је по први пут да се упише у стрелце ове сезоне.

Током претходних утакмица, један од најбољих играча Црвене звезде у прошлој сезони улазио је у прилике, али није му се дало да затресе мрежу. Управо зато, гол који је данас постигао много му значи.

Срећан сам и задовољан што сам постигао гол, али, најважнија је победа тима, јер је у питању друга утакмица у којој се боримо за одбрану титуле. Првенство нам је, такође, јако важно. Из утакмице у утакмицу осећам се боље. Нисам био најбоље физички спреман почетком сезоне, делом и због повреде коју сам имао, али, сада се осећам боље и верујем да ћу играти боље – рекао је Хуго после меча.

Награда за добру партију стигла је у виду аплауза који је добио од публике. Присутни на стадиону су препознали труд и залагање које је Португалац показао.

И раније ми се дешавало да ми скандирају, и заиста не постоје речи које то могу да опишу, али, данас сам се најежио. Подршка са трибина ми је данас заиста много значила – признаје Хуго.

О Лудогорецу…

То ће бити јако тешка утакмица, вероватно најважнија утакмица у мом животу, као и животу мојих саиграча, и мораћемо да дамо све од себе за победу и пролаз – каже Виеира.

Повезане вести

2 comments

Bata јул 30, 2016 at 15:04

Samo da Xugo bude onaj stari , to je onda druga prica .

Reply
Nemanja133456 јул 30, 2016 at 09:38

Svidja mi se ovakav stav igraca o vaznosti utakmice sa Ludogorecom! Pomozi Boze!

Reply

Leave a Comment