Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатЕвропска такмичењаНајновијеФудбал

Бабунски: „Паклена атмосфера руши Лудогорец!“

Већ на другој званичној утакмици у црвено–белом дресу Марко Полетановић показао је зашто је најављен као велико појачање овог лета. Гол са обода шеснаестерца на утакмици против Металца само је најава оног што од младог Новосађанина можемо да очекујемо.

– Имао сам на обе утакмице неколико неискоришћених шанси па овај гол видим као награду за добру игру. Покривао сам велики део терена сам па ми није било лако. Изненадио сам се што се екипа Металца није повукла, тако да када смо излазили из пресинга остајало је доста слободног простора. Зналци какви су Бабунски и Канга умели су то на одличан начин да искористе и помогну ми у игри. Код гола сам прочитао противничког играча, имао сам среће да се он окренуо, залетео сам се на лопту па како буде. На срећу, он је лоше примио и искористио сам шансу. Заиста сам пресрећан због поготка који бих посветио својој породици. Пријају ми похвале после првих утакмица у Звезди, тренер ме је и пре меча похвалио што много значи због самопоуздања. Ипак, увек гледам да тренирам максимално јер знам да се труд на крају по правилу исплати – рекао је Марко Полетановић.

Полетановић је на терену одлично функционисао са Давидом Бабунским.

– Са Давидом сам одиграо готово све пријатељске утакмице у Словенији, а и на тренинзима смо тандем. Види се да смо уиграни. Стварно је то добро изгледало на овом мечу и донело нам је повољан резултат – поручио је млади везиста.

Давид Бабунски није крио колико победа од 3:1 значи екипи.

– Срећан сам што је екипа одлично одиграла, најбитније је да смо победили и освојили три бода. Важно је да сигурно идемо ка одбрани титуле, а, у овом тренутку, још важније то да имамо самопоуздање пред утакмицу против Лудогореца. Лично, срећан сам што ми је шеф указао поверење и пружио шансу да играм, добро сам је искористио и помогао сам екипи да забележи прву победу у домаћем шампионату ове сезоне. Не могу да заборавим и да је њој умногоме допринела подршка са трибина, свима нам то значи и представља додатни мотив – рекао је Бабунски.

Нашу екипу у уторак очекује најважнији меч у скоријој историји клуба, а тога је свестан и Марко Полетановић.

– До сада нисам имао прилике да играм тако важне европске утакмице. Зависи од шефа да ли ћу је сада добити, спреман сам и увек дајем свој максимум, на сваком тренингу и утакмици. Очекујем да ће стадион бити испуњен до последњег места, сигуран сам да навијачи препознају важност утакмице. Било је тешко у Бугарској, они су јако добар и уигран тим. Играчи су им невероватно брзи, и без лопте и са лоптом. Мораћемо да одиграмо најбољи меч сезоне да бисмо остварили позитиван резултат. Оно што може да одлучи утакмицу у корист Звезде је Александар Катаи. Од почетка сезоне игра феноменално, дао је три гола, а сада се надам и четвртом против Лудогореца. И поред тога морамо да одиграмо сви као један и дамо све од себе како бисмо обезбедили пролазак у четврто коло. Улазимо у утакмицу са одличном атмосфером и великим самопоуздањем – поручио је Звездин Новосађанин.

Давид Бабунски зна која је Звездина највеће предност пред реванш меч.

– Лудогорец је технички одлична екипа, али ми имамо публику на својој страни. Паклена атмосфера на трибинама помоћи ће нам да направимо велики корак у исписивању нове историје клуба. Имамо велику шансу да као екипа оставимо нешто иза себе. Не бих посебно звао навијаче, они знају колико су нам потребни у овом тренутку и сигуран сам да ће доћи заједно да се радујемо – закључио је Бабунски.

Повезане вести

7 comments

josif јул 31, 2016 at 15:10

Mnogo se mi nesto uzdamo u publiku!Publika neigra,alo momci!Publika moze da zbuni protivnika na pocetku 15-20 min dok se priviknu,pitanje dali cemo mi iskoristiti to.Dobro bi bilo dase uzdamo u nasu igru,pre svega kolektivnu,Grofovu taktiku i srce na terenu.Pozz.MKD

Reply
veran delija јул 30, 2016 at 22:53

babunski treba da igra sa ludogorec

Reply
yjx јул 30, 2016 at 22:52

babunski treba da igra sa ludogorec

Reply
LA[K]I јул 30, 2016 at 22:34

Mislim da bi njih dvojica trebalo da igraju protiv Ludogoreca. Babunski odlicno tehnicki potkovan, za razliku od ostatka tima prati igru, salje odlicne pasove, vidi se da se uigrao sa Poletanovicem. Bice dobar tandem za prvenstvo, a mislim i za evropu, ako se zadrzimo na jesen. Takodje da Grof u narednim mecevima na teren izvede i Lukovica, Micela, Milosevica, Jovovica i Avramovskog. Siguran sam da su i oni odlicni kao Marko i David. Oni su ipak buducnost kluba.

Reply
ДЕЈО јул 31, 2016 at 07:22

Ne znam da li je Babunski registrovan za 3. kolo kvalifikacija?

Reply
LA[K]I јул 31, 2016 at 13:11

Ne znam, ali velika je greska ako nije. Mislim da sam negde procitao da je Grof rekao da ce igrati, ali ne znam koliko su te informacije pouzdane.

Reply
Jesse Pinkman јул 30, 2016 at 17:38

Ovaj Poletanovic je extra igrac!!!

Reply

Leave a Comment