Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаНајновијеФудбал

Навијачи, дођите раније на стадион!

У уторак, 02. августа од 20:30, биће одиграна утакмица трећег кола квалификација за Лигу шампиона у којој се састају Црвена звезда и Лудогорец.

Капије стадиона биће отворене у 17:30, па апелујемо на навијаче да дођу раније и уђу на стадион, како би се избегле касније гужве. Деца до 7 година не плаћају улаз на утакмицу, али немају за себе посебно седиште, па је неопходно да родитељи то знају како би се спречиле евентуалне несугласице. Такође, забрањено је стајати на степеницама, и сви гледаоци, посебно на западној и источној трибини, морају бити на својим местима.

Апелујемо на све који ће доћи на стадион да навијају фер и спортски, не ускачу на терен пре, за време и по заврштеку утакмице, и понашају се у складу са Законом о спречавању насиља и недоличног понашања на спортским приредбама. Прилази, улази и саме трибине биће снимане пре, за време и после утакмице. Немојте доносити предмете који су по Закону забрањени за уношење на стадион.

Полиција ће уочи, за време и после утакмице, спроводити ригорозне мере и вршити контролу.

Сви представници медија морају се легитимисати на улазу у Медија центар стадиона „Рајко Митић“, док фоторепортери и сниматељи који ће бити на терену морају имати маркер, а такође наглашавамо да неће бити пуштени на алтетску стазу без опреме за снимање.

Повезане вести

2 comments

Delija141205 авг 1, 2016 at 21:06

Idem na severrrrrr
Idemo na pobeduuuuuuu
Zvezda mi je sve,zvezda zivot jeeeee

Reply
krvavi zvezdas-DE авг 2, 2016 at 01:34

nemoj da zaboravis da skandiras dunjicu..onda kao da nisi ni bio na tekmi..ipak je on idol mladima i dosta je dao zvezdi

Reply

Leave a Comment