Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеОдбојкаОдбојкаПрипреме

Звездине даме почеле припреме

Одбојкашице Црвене звезде започеле су припреме за наредну сезону.

Црвено-беле су се окупиле у понедељак 1. августа у поподневним часовима у сали СД Црвена звезда. Тренер Мирјана Мусулин, са помоћницима Николом Милосављевићем и Александром Цветковићем, првог радног дана могла је да рачуна на осам играчица.

Тренингу су присуствовале Катарина Чанак, Николина Лукић, Мила Ђорђевић, као и појачања Кристина Ђурић и Катарина Вукомановић. На првом тренингу су биле присутне и одбојкашице које су у завршној фази опоравка Јелена Трнић, Милка Стијепић и Олга Јејић. Оне ће у припремном периоду радити по посебном плану и програму.

Примач сервиса Бојана Миленковић добила је још недељу дана одсуства пошто је са репрезентацијом Србије учествовала на квалификационом турниру за Светско првенство за играчице до 23 године у Врњачкој бањи. Ана Јакшић, Вања Букилић, Милица Тасић, Анастасија Секулић, Тамара Радмиловић, Ања Ашоња и Тијана Милојевић са јуниорском репрезентацијом Србије учествују на Балканском првенству у Бијељини од 2. до 6. августа, а са репрезентацијом ће остати до краја августа када је на програму Европско првенство за јуниорке у Мађарској.

Повезане вести

Leave a Comment