Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаНајновијеФудбал

У петак жреб, ко су потенцијални ривали?

Црвену звезду у петак очекује жреб за учешће у Лиги Европе. Иако нису још одигране све утакмице и не може са сигурношћу да се тврди који тимови ће проћи даље или испасти, групе носилаца и неносилаца би, у случају да не буде изненађења, према „Моцартспорту“ могле овако да изгледају:

НОСИОЦИ: АЗ Алкмар, ПАОК, Стеауа, Монако, Генк, БАТЕ Борисов, Лил, Сент Етјен, Гент, Јанг Бојс, Краснодар, Рапид, Слован, Марибор, Макаби Тел-Авив, Спартак Москва, Аустрија Беч, Вест Хем, Херта, Панатинаикос, Мидтјиланд, Ријека;

НЕНОСИОЦИ: Сасуоло, Рио Аве, Карабаг, Розенборг, Астана, Ворскла, Ростов, Астра, ХЈК Хелсинки, Хајдук Сплит, Арука, Аполон, Млада Болеслав, Динамо Минск, Црвена звезда, Османлиспор, Динамо Тбилиси, Тренчин, Хаполе Бер-Шева, Заглебје, Беитар Јерусалим, Партизани Тирана.

Нема никакве сумње да Звезда може да добије тешког ривала, али и можда и лакшег него што је био Лудогорец. остаје нам да сачекамо петак и видимо са ким ће изабраници Миодрага Божовића играти у наредној рунди.

Повезане вести

39 comments

dejo авг 3, 2016 at 22:05

Ovi Danci i Grci bi bili odlicni. Njih sigurno prolazimo! Ali, moraju da igraju Plavsic, Ristic, Poletanovic, Babunski, Andrija Lukovic…naravno, traktoristi Ruiz, Mouce, Kanga, Cvetkovic, Rendulic, La Talek, Fibel moraju da odu na tzv. kaljenje u Borcu, Backu, Vozdovac, Smederevo i nakon toga, ukoliko pokazu napredak u svom fudbalskom (ne)znanju da se vrate na Marakanu.

Reply
Aleksandar авг 3, 2016 at 22:14

Jeste, neka igra velemajstor fudbala Andrija Lukovic,a Le Talek neznalica,traktorista Mouche u borcu na pozajmicu, zemljo otvori se ko sve ne pise ovde.

Reply
Aleksandar авг 3, 2016 at 22:05

Ispao Olipijakos od ber seve, da smo mi igrali sa izraelcima i ispali sad bi besili Terzu i Grofa na terazijama. Grci ulazu 50 puta vise od nas pa se obrukali sa ovim izraelcima nisu gol postigli a kakve igrace imaju. Znaci polako,idemo u Le verujem da mozemo. Ispadaju mnogi bogati klubovi koji ulazu od nas ko zna koliko vise pa se ne skida glava sa ramena nikom, polako,sve ce doci na svoje. Le je tu,samo treba malo srece kod zreba.

Reply
Aca авг 3, 2016 at 20:50

Treba podrzati ekipu, ocekuje ih izuzetno tezak posao. Dosta ce zavisiti od zreba. Bavio sam se danas malo analizom eventualnih protivnika u 4 kolu. Bilo bi odlicno izbeci francuske ekipe, Belgijance, Spartak Moskvu, i Makabi. Po mom misljenju, imamo sanse protiv grckih ekipa, Rapida iz Beca, Austrije, Midtjilanda, a ni Rijeka ne bi bila losa. Sve u svemu, sansa postoji, a i igra moze biti bolja. Dace Bog konacno takmicenje u Evropi!

Reply
Ljubisa 88 авг 3, 2016 at 19:38

ne razumem kriticare,ljudi moji ispali smo od ekipe koja nas nije dobila u regularnom delu,ludogorec ima veci budzet, uigraniju ekipu, dva puta izbacio partizana u evropi,igrali su ligu sampiona. ovaj dvomec je odlucila sitnica ,a to je onaj gol u bugarskoj kad su lukavi bugari odma izveli faul,ovo je veliko iskustvo nasim igracima,glavu gore mi smo jos u evropi,moramo osvojiti titulu,!!!da bi opet imali ovake meceve, nemoj te zvezdasi tugovati,vec trebate biti ponosni,mi igramo fudbal,dajemo po 2,3 gola na mecu sto me raduje,nema veze koliko primamo, ali ovo sto momci rade i bozovic sto forsira se zove fudbal !!!!! veliki pozdrav

Reply
Aleksandar авг 3, 2016 at 20:57

Ma pusti budale hoce odmah i sve,samo znaju da pljuju, neko je morao da ispadne a bilo je egal do produzetaka. Pola od ovih timova u Le je prolazno,a i Ludogorec je jaci od 80% ovih timova. Ja verujem da cemo proci u EL,sada ce pritisak na igracima biti dosta manji. Ne znam ne mogu da razumem ove likove ovde,sve na krv i noz. Najbolje da besimo nekog ili sta,sta da rade klubovi koji ulazu stotine miliona pa ne igraju Ls. Nije sve bajno i sjajno ali bice bolje. Prioritet broj 1 mora da bude odbrana titule pa sve ostalo ako udjemo u le super,a verujem da hocemo.

Reply
LA[K]I авг 3, 2016 at 22:07

Aleksandre problem je sto nas nije izbacio Ludogorec, vec smo izbacili samo sebe. Kafu prolazo 5 nasih igraca kod prvog gola, Kahriman prima gol gluplji od onog u derbiju, i kao slag na tortu bespotreban crveni Kange. Isto vazi i za golove iz prve utakmice. To nas je kostalo para, a mislim da ce nas kostati i Lige evrope. Steta…

Reply
Ivan авг 4, 2016 at 01:10

slazem se, 5 katastofalnih gresaka u oba meca koie su odredile rezultat…iako mislim da su bugari ozbiljna ekipa, mi smo imali 2 nevidjene prednosti koje smo sami ispustili, tamo 2:1, igru, neobjasnjiv pad kod gola koji nije morao da se desi…ovde 1:0. navijace, marakanu, cak i luksuz da primimo jedan gol do kraja meca…ozbiljna ekipa bi odavno zatvorila ovakav dvomec, zapusila usta skorojevicima iz bugarske i pokazala ko je nekad bio evropski i svetski sampion,,,nismo ozbiljni! Mitjiland je za nas u ovom trenutku Barselona!

Reply
LA[K]I авг 4, 2016 at 08:32

Ivane i Aleksandre, jesmo sami sebe izbacili. Primili smo ukupno 4 gola koje smo sami sebi dali. Dva puta Kafu prolazi 4 igraca u odbrani Zvezde i daje gol. Kahrimanov kiks, drugi gol u Bugarskoj… Ali mozda bi cak i sa svim ovim greskama prosli, ali nas je Kanga dokrajcio. Da smo u drugo poluvreme usli sa igracem vise mislim da bi bilo drugacije. U Ligi evrope tesko da cemo sta uraditi, jer je konkurencija tri puta jaca nego u plej ofu za LS. Ako udjemo u LE to ce biti premija za ovu ekipu!

Aleksandar авг 4, 2016 at 02:23

Zapitas li se da li je to mozda maksimum tih igraca, mozda oni ne mogu bolje jednostavno koliko para toliko muzike.

Reply
Estrella Roja авг 3, 2016 at 20:57

Jesi li gledao ti ova dva meča sa Ludogorecom?
Bugari i da su izgubili sa 2:1 na svom terenu, dobili bi nas u regularnom delu na Marakani sa 3:1. Naizgled sitnica za nas znači ispadanje, i to je već postao manir u zadnjh dve decenije. Rozenborzi, Dinama, Strazburi, Bordoi, Glazgovi, sad i Ludogoreci su bili tako blizo, samo na jedan gol, samo na jednu bolju intervenciju odbrane, samo na jednu koncentrisaniju reakciju navale, samo na jednu pažljiviju budnost golmana. SAMO!
Odnos kornera, brza transformacija igrača iz odbrane u napad, što je za nas bilo nezamislivo, pri tome svaki napad njihovog tima je bio velika šansa….sve je to reper koji opisuje „samo“ tu jednu „sitnicu“.

Reply
Бебето СДЦЗ авг 3, 2016 at 19:20

Ми колко год да смо играли лоше јуче,а играли смо,могли смо до трећег гола пред крај кад је Доналд шутирао и да Хуго није био себичан и да је Катаију ћушнуо лопту.Плус да Канга није добио црвени као зонски играч(мада ни они не падају на онакве форе).Да избегнемо Французе и Русе,са осталима ћемо се ћерати.

Reply
krvavi zvezdas-DE авг 3, 2016 at 18:53

kad se bolje razmislim pa mi smo najslabiji i od poslednjeg sesira..ja ne vidim s kim mozemo da igramo egal..pa jedva smo valetu prosli..crni dani nam idu

Reply
Estrella Roja авг 3, 2016 at 18:03

Većina ovih timova iz povlašćene grupe su kvalitetniji od Ludogoreca, tako da se tu završava svaka dalja priča o dobrom i lošem žrebu. Da budem iskren, baš me briga koga ćemo izvući, sve mi se nekako posle sinoćnjeg razočaravajućeg epiloga čini besmislem i neinspirativnim. Kukavička postavka Božovića ulazi u negativnu stranu istorije našeg kluba. Ne sećam se da je na Marakani nekad Zvezda bila u podređenijem položaju, pa čak i kad je za protivnike imala najjače timove Evrope. Lažna devetka, lažna taktika i prava demagogija su glavna obeležja te nazovi igre koju je trener spremio.

Reply
kastiljo авг 3, 2016 at 19:03

Monako,Lil,Genk,Gent,Sent Etijen,Makabi,Spartak,Vest Hem,Herta…Sve ove ekipe bi nas pocepale lagano,osim mozda Makabija koji ne bi tako lako ali opet verujem rutinski poput Ludogoreca…Najveca ironija je sto bi nam mozda najlaksi protivnici bili AZ i BATE koji imaju najvise bodova cini mi se od svih ovih.

Reply
Estrella Roja авг 3, 2016 at 19:54

Ironija i evropska Zvezda nekako idu ruku pod ruku. 🙁
Upozoravao sam i pre ovog nesrećnog duela da Zvezda ne zna da se nosi sa pritiskom na Marakani, posebno kad ima meč loptu posle nerešenog rezultata i dao nekoliko primera, da bi zaradio od josifa epitet neznalice. Možda treba da igramo na manjem stadionu evropske utakmice .Naši igrači nisu sposobni za široke dimenzije stadiona. Naravno, nije to ključni detalj nego jedan u nizu ograničavajućeg faktora našeg neuspeha i posrtanja u Evropi.

Reply
vladimir авг 3, 2016 at 17:11

nama sa ovakvim golmanom i odbranom je i RADNIK SURDULICA ozbiljan protivnik,koga god da dobijemo ja cu da se tresem i strepim,i da lazem sebe i da se nadam…ali to je cena velike ljubavi.mi na ovom sajtu za ZVEZDU zivimo,a neko od nje zivi…pozdrav

Reply
Rasha авг 3, 2016 at 16:48

Odbrana nam skripi jakooooooo, zajedno sa golmanom !!!

Reply
Aleksandar авг 3, 2016 at 16:16

Austrija Bec,Rijeka,Midtjiland,Maribor,Vest Hem(igraju sa drugim timom i omladincima,pocinje premijer liga) Mozda Austrija iz Beca najpozeljniji po meni.

Reply
otpisani101 авг 3, 2016 at 15:09

moram da kazem koliko god ludogorec po svim poznavaocima fudbala je bio favorit,imali smo ih i propustila ova generacija veliku sansu…jer ako je zvezda 2 prva poluvremena i tamo i na mari igrala ocajno a usla u produzetke,znaci da smo igrali makar malo bolje,danas bi se druga prica pricala…i ja grofa cenim ali je ovo iskljucivo njegov poraz…na marakani pred 55000 navijaca zvezde,igrati bez napadaca i posle gola donalda igrati kukavicki i klasican bunker to je neverovatno…kroz istoriju zvezde-kad god je zvezda cuvala rezultat na marakani,ispala je…kukavice i bog ne voli…e zato se desio bari,jel onoj generaciji je bilo svejedno da li igraju u minhenu ili na marakani…imali su srce i to mora imati pobednik…ludogorec nije real madrid i nije mi jasno kako je grof ocekivao da bunkerom prodje dalje…zvezda je magija,bilo koji protivnik za ligu uefa se moze proci ako zvezda igra svoj ofanzivni fudbal na gol vise…ako igramo kukavicki i bez napadaca,na zalost necemo pobediti ni mladost iz lucana…zvezda je zivot a sve ostalo su sitnice…

Reply
s011 авг 3, 2016 at 16:37

da smo ovde igrali hrabrije.iznenadili smo ih tamo ,a ovde kao da je pod pritiskom medija izabrao istu igru.jbg idemo u le samo da nam ne dodju neki francuzi sa crncima koji trce 200 na sat.

Reply
Nenad Velaja авг 3, 2016 at 14:33

Razmisljanja o sledecem protivniku?!?!?!Konsolidovati nasu ekipu koja sigurno ima potencijal,mislim na igrace koji do sada nisu igrali u evropskom takmicenju,zahvaliti se vecini stranaca koji su pogresno selektirani,raditi na poboljsanju fizicke spreme.A Grof da prestane da zasmejava novinare i neka se lati trenerskog posla.Starija je Zvezda i od njega,a i od nas!

Reply
kastiljo авг 3, 2016 at 14:07

Jako mi je krivo sto je Grof sinoc pokazao jednu trenersku “neinteligenciju“ u ovako vaznoj utakmici…Ono juce je njegov i samo njegov poraz,igracima se nista ne moze zameriti,individualno su igraci Ludogoreca mnogo kvalitetniji a da ne spominjem uigraniji,sa velikim akcentom na uigranost…Jednostavno u ovakvoj utakmici gde se uslovno receno kolju uigranost i neuigranost,nije smeo ubacivati Ruiza niti staviti Moucea da igra prvu,pa cak ni Kangu,vec je od prve sekunde MORAO Plavsic da igra,takodje i Vieira…Kangu je trebao ubaciti npr u 75.minutu jer je tada protivnik poprilicno umoran a Kanga jeste sposoban da potezom resi utakmicu…Jednostavno morao je da se osloni na uigranost,da da sansu onima koji su izneli sezonu,a ne da eksperimentise sa Ruizom koji ima kvalitet ali mu je sprema na nivou Adrijana iz favele…Kukavicka postavka sa Kataiem kao najisturenijim nasred Marakane se nikako nije mogla isplatiti jer je Katai sve samo ne klasicna devetka. Taj kukavicluk nam se na kraju vratio kako smo i zasluzili,tako sto su nam uvalili 2 gola u prvom produzetku kao deci iz kraja koja se skupe da igraju na +40 pa nemaju vise snage…. Sve vreme mi je fascinantno bilo kako se nedelju dana potencira prica kako ce nekakav sever da pobedi utakmicu za nas,kako ce magija marakane da sasece noge suvim profesionalcima…Ta vremena su odavno prosla,da se protivnici plase navijaca,a i vremena kada su nasi navijaci zaista to u pravom smislu i bili….Nikakav vetar u ledja ja ne vidoh vec jedno kukavicko navijanje,slicno kao u kosarci – kad se gubi cutimo,kad damo gol ili stvaramo sanse onda se dernjamo…
Kad pogledam onu listu nosioca gore slosi mi se…Svaki od tih klubova je u stanju da nas pocepa na paramparcad,a Boga mi i dobar deo nenosioca…

Reply
kastiljo авг 3, 2016 at 14:12

https://www.youtube.com/watch?v=lTaWKUWfsQE odgovor na to kako se igra na svom stadionu….

Reply
LA[K]I авг 3, 2016 at 15:18

Bravo za komentar! U sastavu su trebali da budu Plavsic, Vieira i po meni i Poletanovic i Babunski. Ne znam da li je Grofu bitno samo ime igraca ili kod njega neku ulogu igra i kvalitet i forma. Ruiz je daleko od svoje forme koju je imao dok je igrao za Dnjepar. Kanga me je razocarao svojim potezom i tako nas izbacio iz LS. Ovo nebi uradio igrac u seoskoj ligi, a ne profesionalac koji od fudbala zivi. Jos kad sam u prelaznom roku citao da je i u Rusiji bio takav, pa je jednom pokazo srednji prst navijacima Spartaka… Ispali smo na amaterizam, a ne na neuigranost! Navijaci vise odmazu klubu nego sto pomazu. Opet su morali da naprave koreografiju o uefi. Ne mozes mazgama uterati u glavu da to ne treba da rade! I treba da nas izbace i da nas najstrozije kazne. Videcemo sta ce biti u LE…

Reply
kastiljo авг 3, 2016 at 17:11

I ja sam citao to za srednji prst i iskreno verujem da bi vecina nas slicno postupila na njegovom mestu jer su ga navijaci Spartaka prozivali majmunskim urlicima,dakle donekle je i prirodna reakcija bila to sto je tako odreagovao,a u Rusiji je inace rasizam veoma izrazen tako da je to mozda uzrok njegovih postupaka tamo…Nije da trazim opravdanje nego samo sagledavam nekom logikom…Setimo se da su i Hulk i jos pojedini igraci tamne puti imali takve “ispade“ zbog rasistickih skandiranja navijaca.

Reply
LA[K]I авг 3, 2016 at 22:14

Ozbiljan igrac nesme da nasedne na provokacije. Zbog te provokacije koju mu je uputio igrac Ludogoreca mi sada nismo u plej ofu za LS, gde bi imali mnogo vece sanse da udjemo u LS, nego sad u LE. Olimpijakos i Sparta iz Praga su ispali iz LS tako da su nam sad potencionalni rivali u LE, a kako stvari stoje ispada i Anderleht. Bojim se da mi u tom drustuvu sa ovakvom igrom nemamo sta da trazimo…

Reply
Zvezdas авг 3, 2016 at 16:32

Svaka cast lepo receno! Istog sam misljenja u potpunosti! Vieira Plavsic i Poletanovic su trebali zapoceti umesto Kange Mouchea i Srnica (manekena)! Ova trojka nista uradila nije a pogotovo Srnic!

Reply
perica авг 3, 2016 at 13:05

Ja opet optimista,mislim da možemo dalje uz malo sreće.Izbeću Spartak,Gent,Hertu,,Monako i Vest Hem.Sa ostalima možemo igrati,mogu nas izbaciti ali imamo šanse i mi.

Reply
zivorad pantelic авг 3, 2016 at 12:57

paok. az alkmar ili slovan sa njima mozemo ravnopravno da se merimo a sa ostalima tesko

Reply
Petak trinaesti авг 3, 2016 at 12:49

iskreno zabole meeee patkaaaaaa,žao mi je samo navijača. . . a ta igrači ko vas je. . . . pičk. . . . usra. . . .

Reply
maxmasina11 авг 3, 2016 at 12:27

@jbg je iskompleksirani franjevac, jbg. Napred Zvezdo!

Reply
krvavi zvezdas-DE авг 3, 2016 at 12:21

NOSIOCI: AZ Alkmar, PAOK, Steaua, Monako, Genk, BATE Borisov, Lil, Sent Etjen, Gent, Jang Bojs, Krasnodar, Rapid, Slovan, Maribor, Makabi Tel-Aviv, Spartak Moskva, Austrija Beč, Vest Hem, Herta, Panatinaikos, Midtjiland, Rijeka

Reply
LA[K]I авг 3, 2016 at 11:52

Samo da izbegnemo Ruse, Grke, Francuze i Hertu, sa ostalima smo na 50-50. Najbolje bi nam mozda ovde legli austrijanci (Rapid ili Austrija), a mogli bi i sa BATE-om i sa Steauom. Ma da kako smo odigrali protiv Ludogoreca… mnogo mnogo tesko, ako se nesto ozbiljno ne promeni.

Reply
ime авг 3, 2016 at 12:04

Slazem se sa tobom,mislim da bi francuzi najtezi bili,hertu bih voleo da izbegnemo i vest hem,rusi su teski al snjima i nekako. Najpovoljniji bi bili austrijanci,slovan,rijeka,maribor,mitjaland.

Reply
Lux авг 3, 2016 at 12:57

Ne zaboravi da je taj Midtjiland prosle sezone dobio Manchester United u LE.

Reply
LA[K]I авг 3, 2016 at 14:56

Ja bi Ruse voleo da izbegnem, a voleo bi i Rijeku ne mnogo zato sto su kvalitetni vec zbog tenzija koji taj dvomec nosi. Ne plasim se njihovih navijaca, vec se plasim da nasi ne naprave neko s**nje, i onako imamo opomeni o vec puno novca smo potrosili na kazne. Vest Hem u Ligi Evrope i Vest Hem u premijer ligi su dva razlicita kluba. Mislim da Vest Hem LE koristi samo kao pripremu za premier ligu. To pokazuje poraz od Domzala (2:1) u Sloveniji u prvoj utakmici. Najbolje je da sacekamo cetvrtak i vidimo ko ce sve proci.

Reply
Jbg авг 3, 2016 at 12:12

Bate i Steaua? Ja ne znam da li se ti šališ, ali brate, nas su Bugari ošurili na Marakani pred 50000 navijača. To je Ludogorecu 1. pobeda u gostima, čak je i tim iz Luksemburga uspeo da ne izgubi. Crvena Zvezda neće igrati evropsko takmičenje jer je nesposobna za tako nešto.

Reply
LA[K]I авг 3, 2016 at 14:45

Jeli pricamo o istom BATE-u? Ja pricam o BATE-u koji je sinoc izgubio 3:0 od Iraca koji su dosta dosta slabi od Ludogoreca. A ja sam rekao gore da ako se nesto ne promeni nema sanse da prodjemo. Tako da prvo procitaj do kraja pa onda komentarisi!

Reply

Leave a Comment