Moja Crvena Zvezda
ВажноВатерполоЕвропска такмичењаКлупска дешавањаНајновије

Ватерполо клуб се пријавио за Лигу Шампиона

Ватерполо клуб се пријавио за Лигу Шампиона

Ватерполо клуб Црвена звезда пријавио се за учешће у квалификацијама за Лигу Шампиона наредне сезоне.

Након две године паузе, Звезда се враћа на ватерполо евро сцену. Црвено-бели ће стартовати од друге рунде квалификација, која је на програму од 14. до 16.октобра, за коју су се и пријавили да буду домаћини турнира.

Уколико Звезда добије домаћинство, због промоције и развоја ватерпола разматра се и могућност да црвено-бели, осим Београда, буду домаћини у неком другом граду у Србији.

Два најбоља тима из група друге квалификационе рунде пласираће се у плеј-оф, (26.октобар – 9.новембар). Поражени настављају такмичење у четвртфиналу Евро Купа.

У наредном периоду ће се донети и одлука у ком такмичењу ће Црвена звезда учествовати наредне сезоне. У оптицају су домаће првенство или А2 Регионална лига.

Што се тиче састава, за сада је познато само да је клуб напустио центар Борис Поповић, док ће се нешто више знати у данима пред нама и након ОИ у Рио де Жанеиру. Циљ је да се задржи постојећи тим, уз одређена појачања која ће се зависити од финансијске ситуације и буџета клуба за наредну сезону.

Црвена звезда је освојила европску титулу 2013.године, а актуелни шампион Старог континента је дубровачки Југ, док је власник трофеја Евро Купа италијанска Бреша, за коју наступа бивши капитен Црвене звезде и репрезентативац, Сава Ранђеловић.

Повезане вести

5 comments

DJOLE BARI 91 авг 4, 2016 at 23:06

IDEMO JELENIĆU,LEGENDO,SVAKA TI ČAST, LAVOVSKI SE BORIŠ ZA ZVEZDU. NEĆEMO NIKADA ZABORAVITI TITULE KOJE SI NAM DONEO KAO IGRAČ, NI OVE KAO FUNKCIONER. NAROČITO TITULU PRVAKA EVROPE.TAKODJE NE SMEMO ZABORAVITI SRAMNO GOVNARSKO GOVNO I NIŠTAVILO ZVANO ŠOŠTAR,KOJE JE LEČEĆI SVOJE BOLESNE KOMPLEKSE I ZAHVALJUJUĆI POLOŽAJU NA KOM SE NALAZIO UTICAO DA PRVI PUT U ISTORIJI VATERPOLA PRVAK EVROPE, NAŠA CRVENA ZVEZDA, NE BRANI TITULU VEĆ DA MORA DA IGRA KVALIFIKACIJE KADA SMO NESREĆNO ISPALI.PREDLAŽEM DA SA POMENUTIM OLOŠOM PREKINEMO SVAKU KOMUNIKACIJU,DA MU SE ZABRANI ULAZAK NA BAZEN KADA IGRA ZVEZDA.PUNO SREĆE, ZDRAVLJA I TROFEJA TEBI I ZVEZDI.

Reply
mmm авг 5, 2016 at 15:48

Tako je DJole.

Reply
ZELJKO сеп 12, 2016 at 16:11

ZASTO VK CRVENA ZVEZDA CUTI OVE GODINE I NE POKAZE ZUBE ŠOŠATRU TJ JAVNOSTI NE SAOPŠTI ISTINU U VEZI NJEGOVOG GLASANJA KADA NAM JE „OMOGUĆIO DA IGRAMO POMENUTE KVALIFIKACIJE PROTIV PRO-REKA“ UMESTO DA DIREKTNO IGRAMO GRUPNU FAZU POSLE OSVAJANJA KUPA ŠAMPIONA.

Reply
dejo авг 4, 2016 at 17:54

Moju punu podrsku imate vaterpolisti nase Crvene Zvezde u Evropi i ne samo u Evropi nego i domacem pa i regionalnom bilo kojem takmicenju jer vi to zasluzujete itekako vaterpolisti nase Crvene Zvezde

Reply
LA[K]I авг 4, 2016 at 16:41

Samo se pitam hoce li Delije naredne sezone bodriti vaterpoliste, rukometase i odbojkase? Jesu li oni zasluzili podrsu ili to vazi samo za fudbalere i kosarkase (samo kad igraju Evroligu)?

Reply

Leave a Comment