Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеТрансфериФудбал

Председник Мијаиловић: „Гроф одлучује када одлази Ибањез!“

Председник Црвене звезде Светозар Мијаиловић говорио је за Тањуг о ситуацији у клубу након испадања из квалификација за Лигу шампиона.

„Заштитићемо екипу и стручни штаб и пружити им подршку јер Звезда је још у Европи. Позивам све навијаче да помогну тиму на сваком мечу који следи и да пруже подршку какву су пружали у свим претходним мечевима – домаћим и међународним“ рекао је за Тањуг Мијаиловић и наставио:

„Освојили смо шампионску титулу, први пут после ко зна колико година, годину завршили са позитивним стањем, приходовали 14 милиона евра, значајно смањили дуг клуба и били у прилици да се боримо за Лигу шампиона. Ове сезоне је неупоредиво боље јер Звезда још није поражена у стандардних 90 минута игре“.

Мијаиловић истиче да Звезда има одличан састав.

„Сачували смо шампионску екипу, а тим је појачан практично без икаквог трошка у прелазном року играчима из озбиљних средина. Моуче је дошао из шампиона Аргентине, Канга из другог тима Русије, Руиз из трећег тима Украјине. Још цела једна генерација младих асова стасава у првом тиму, тако да сада Звезда практично има два квалитетна тима и игра добар фудбал. У Лигу шампиона се не улази преко ноћи. Зато не треба упадати у замке тренутног расположења већ треба радити стрпљиво. Бар Звездина историја о томе речито говори. Неопходан је квалитетан и вишегодишњи рад. И мислим да навијачи у суштини то препознају. Зато их позивам да помогну тренеру, екипи и клубу својом подршком, а резултати неће изостати“.

Луис Ибањез можда и неће тако брзо у Трабзон.

„Ми смо договорили трансфер Луиса Ибањеза и од тих средстава практично обезбедили новац за плате појачања. Његова обавеза према Звезди је до краја европских квалификација, а одлуку о времену реализација трансфера доноси стручни штаб.“

Повезане вести

9 comments

Mississauga авг 4, 2016 at 21:47

Podrsku za ovu „kukavicku igru“ ?? Sramota.
Sacuvali sampionsku ekipu? Zasto onda Bozovic prica da smo izgubili zbog „neuigranosti“ ?? Sramota.
Hvalite se da ste pogodili sa strancima,a ko je doveo Parkera,Edsona,Fibela? Sramota.
Samo je privatizacija SPAS !!!

Reply
krvavi zvezdas-DE авг 4, 2016 at 20:22

terzo mi se ne zakopcavamo na ledja…imaj m u d a pa kazi da si kriv za stopere i da smo daleko ne od LS nego smo daleko da udjemo i u 3 kolo kvalifikacija

Reply
Yoyoyoyo авг 4, 2016 at 18:44

Titulu osvojili posle ko zna koliko godina? Bese davno ta 2014. godina. Tad si bio lep i mlad 🙂

Reply
Boban авг 4, 2016 at 20:38

Verovatno nije preneta precizno izjava.“први пут после ко зна колико година, годину завршили са позитивним стањем, приходовали 14 милиона евра“.Šta nije tačno u ovoj izjavi?Da se vrate vesić,lukić i adžić da stabilizuju klub kao nekad?!Šta da rade navijači Olimpijakosa i Šahtjora posle ovih bruka,a imaju ogromne budžete?Olimpijakos nije dao gol na dve utakmice tamo nekom Hapoelu.Da smo mi izgubili od Dandalka sa 3:0 bila bi revolucija.Imamo još jednu šansu za LE.Dajmo podršku igračima,ko god da je protivnik-pun stadion.

Reply
Hadži Dragan авг 4, 2016 at 17:19

Biće bolje,biće bolje,imamo mi dobrih igrača.Ovi momci što su igrali protiv Napretka i Metalca su super.Svakog nezadovoljnog stranca prodati odmah.

Reply
dejo авг 4, 2016 at 17:11

Presednice FK nase Crvene Zvezde Mijailovicu nasoj Crvenoj Zvezdi je neophodna privatizacija HITNA evo i razlog koji cu da vam navedem a da je to ispravno a to je da treba da kupi GASPROM i da Gasprom dovede jos sponzora zajedno sa njima u nasu Crvenu Zvezdu da se vrate bivsi igraci u tu upravu koju bi napravio Gasprom u nasoj Crvenoj Zvezdi i zasto da ne da se ugovori sa Gaspromom kad kupi nasu Crvenu Zvezdu da nasa Crvena Zvezda dobije novi stadion samo da se nadje prava lokacija za ovo zadnje bi se moglo dogovorit sa buducim premijerom Srbije ,sad bih ti nesto rekao Mijailovicu u vezi igraca nase Crvene Zvezde da je vlasnik Gasprom puno lakse bi sve funkcionisalo jer bi se sve znalo i mislim da su veliki problem tzv navijaci vodje sto nije Gasprom kupio nasu Crvenu Zvezdu a u Gasprom je jedini pravi spas njegovo potpuno preuzimanje nase Crvene Zvezde ,kao svaki pravi navijac stidim se tzv vodja navijaca koji stete samo nasoj Crvenoj Zvezdi

Reply
MILAN KG авг 4, 2016 at 18:29

kako ne shvatas da od privatzacije nema nista navijaci vode klub u poslednjih 10 godina. oni odreduju koje cemo takmicenje da igramo ko moze da dodje u zvedu a ko ne i jos mnogo toga ovo je terzino pismo samo je podmetnuo tozu toza se u Zvezdi pita koliko se i ja pitam.

Reply
MILAN KG авг 4, 2016 at 17:03

Evidentno je jedno da je nasa liga preslaba i kad covek gleda mi delujemo kao barsa al dode evropa i vec deset godina isto svaka cast Ibanjezu na bornbenosti ali covek je prosek ispada mnogo ludogorec nam dva gola dao preko njega to sto on deluje superiorno [rotiv cukarickog,lucana , metalca je druga stvar Fibel rupa ko Edson le talek nula on od kad je dosao oigrao dva dobra meca donald isto tako ispada mnogo ono je cirkus kako smo primali golove i u razgradu i u Beogradu kahriman kiksara raocaran sam u njega bio sam na mecu realno ludogorec je bolji tim mi treba da cutimo igramo nasu ligu e rvropi ne terba da se zanosimo vec deset godina nas nema u evro kupovima na marakani nas bihje ko stigne mislimna evropu nije to kao nekad kad je to stvarno bilo tesko svakom da nas pobedi na marakani dodjose ljudi i cetri komada koi pakao koji bakraci igraci igraju a ne publika daj boze da udjemo u le to bi bilo vrh ali tesko ce biti sa ovim igracima zato super liga i cutimo dok ne dodje gazda dozivljavacemo ovakve stvari i gajiti nege lazne nade. Ubedjen sam da bi babunski poletanovic,plavsic igrali bolje od donalda le taleka kange. ja Zvezdu volim vise od sebe ali sam realan nisam razocaran to je nasa realnost jedva smo izbacili valetu Ludogorec nas spustio na zemlju neka bijemo mi radnik,cuku ,borac, komsije kakva crna evropa nema od toga nista.

Reply
Boban авг 4, 2016 at 20:52

Sve se slažem,osim za Donalda.Da nije bilo Donalda,ne bi smo ni stigli do produžetaka,odigrao je odlično samo ovu utakmicu.Lošija igra Donalda se poklapa sa dolaskom Le taleka.Babunski,Plavšić i Poletanović moraju da igraju.Nadam se da će Jovanović malo da popuni rupe u odbrani.

Reply

Leave a Comment