Moja Crvena Zvezda
FeaturedВажноНајновијеТрансфериФудбал

Ибањез слетео у Турску

Луис Ибањез иде у Трабзон

Луис Ибањез, како је и сам најавио у ноћи након елиминације из Лиге Шампиона, више није играч Црвене звезде.

Он је имао договорен трансфер у турски Трабзон пре практично два месеца, али је договор био да остане у клубу до краја европских квалификација. Ипак, по поразу од Лудогореца, он је у сузама, веома емотивно саопштио да му је жао што одлази, али и да није знао за клаузулу да ће отићи одмах по завршетку борби за Лигу Шампиона, већ је мислио да ће бити у Звезди до краја августа.

Раније данас, председник клуба, Светозар Мијаиловић, изјавио је да ће Ибањез остати док стручни штаб не одлучи другачије, те да има обавезу према клубу. Ипак, помало невероватно делује чињеница да је омалени дефанзивац свега неколико сати касније слетео на истанбулски аеродром, одакле ће се упутити ка свом новом клубу и обавити лекарске прегледе.

Трансфер би требало да износи око 1,5 милиона евра.

Омалени Аргентинац је у сезони каријере одиграо 33 меча за Звезду, постигао чак 10 голова и имао 14 асистенција. Укупно, у црвено-белом је наступио у 37 наврата, погодио противничку мрежу 11 пута и асистирао саиграчима за погодак чак у 14 ситуација. Срца навијача освојио је фанатичном борбеношћу у свакој утакмици и погоцима из велике даљине. Освојио је шампионску титулу, а занимљиво је да ове сезоне није наступио у прва два меча у домаћем шампионату.

Срећно, Лучо, и хвала на свему!

 

Повезане вести

7 comments

dusan авг 5, 2016 at 15:07

greska grofa sto je tebe na beka stavio,da si igrao levu polutku a milosevi beka,bio sad vredan 5-6mil ali hvala ti za sve bio si jedini stranac koji je razumeo navijace

Reply
MILAN KG авг 5, 2016 at 09:35

Ibanjez hvala ti na svemu sto si uradio za Zvezdu u nasoj ligi za evropu nisi videlo se protiv Ludogoreca da luco nema kvalitet svidelo se to nekom ili ne evropa je jeddino merilo kvaliteta za sve igrace domace i strance nasa liga nesto sasvim drugo.

Reply
LA[K]I авг 5, 2016 at 09:30

Sad Milosevica Grof da forsira na beku, jer ako Andjelkovic bude igro prvi tim necemo daleko dogurati ni u prvenstvu ni u LE.

Reply
Hadži Dragan авг 5, 2016 at 09:01

Hvala ti za srce na terenu.Ti si jedan od retkih stranaca koji je osećao i dušom i telom šta znači igrati u Zvezdi.Srećno u novom klubu.I da nam se vratiš.

Reply
Hadži Dragan авг 5, 2016 at 09:00

Hvala ti za srce na terenu.Ti si jedan od retkih stranaca koji je osećao i dušom i telom šta znači igrati u Zvezdi.Srećno u novom klubu.I da nam se vratiš.

Reply
ранко ћопић авг 5, 2016 at 07:43

за колико је пара уопште отишао ибањез
сретно мајсторе

Reply
Suhoj37 авг 5, 2016 at 02:17

Hvala za sve i srećno.Hajde sada da forsiramo Miloševića na levom beku dečko ima potencijal i po mogućnosti bez stranaca na levom beku.I dalje mi nije jasno št nismo nagomilali igrače na sredini a pogledajte nam odbranu.

Reply

Leave a Comment