Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Раосављевић: Биће тешко

Спортски директор Црвене звезде Блажа Раосављевић присуствовао је жребу у Ниону.

Након што је Црвена звезда добила противника у плеј-офу Лиге Европе, Раосављевић је рекао да двомеч против италијанског представника неће бити нимало лак.

Пред почетак жреба било нам је јасно да су све екипе јаке и доста изједначене. Тако да, немам неки позитиван или негативан став поводом жреба. Оно што јесте добро је то да њима још увек није почело првенство, као и то што прву утакмицу играмо у гостима. Мислим да се ради о јаком тиму са неколико изразито квалитетних појединаца. Већ неколико година се налазе у врху италијанског фудбала. Ипак, ни ми нисмо без шанси, иако су они фаворити. Верујем да имамо снаге да им се супротставимо на прави начин. Нешто више о самим квалитетима играча и екипе ћемо знати врло брзо, али, доста тога већ сада јавност зна и свесна је да ће нам бити тешко – изјаво је Звездин спортски директор.

Повезане вести

4 comments

dejo авг 6, 2016 at 00:55

Popij jednu ljutu, buraz, i bice ti lakse! Sigurno! Onda dovedi jos nekog fudbalskog znajisu tipa Fibel, Kanga… Ma, samo popij jednu ljutu!

Reply
Aleksandar авг 6, 2016 at 02:07

Sta fali Kangi? jes malo opicen ali je po meni odlican fudbaler. Tek ce on pokazati sta zna, a i do sada ima 2 asistencije jedna Kataiju na malti,jedna Donaldu u Bg i gol Ludogorecu, pa sta ces vise od toga za pocetak, napadate ga bez pokrica,sve mi se vi razumete, desi se svakom onakav gaf decko je impulsivan nije mrtvo puvalo.

Reply
dusan авг 6, 2016 at 18:44

potpuno se slazem sa aleksandrom. kako je moguce da niko ne vidi da crnac ume da igra lopte? jeste malo cudan ali mislim da je igracina. nije trebalo da onako reaguje, ali boze moj dogadjalo se i vecima od njega. milko djurovski je dobio crveni protiv atletika u slicnoj situaciji pre milion godina ali je bio klasa, a klasu treba ispostovati i istrpeti.

Reply
Ivan авг 5, 2016 at 22:10

Blazo napuni glavu rakije i ne sikira se previse za protivnike

Reply

Leave a Comment