Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Звезда протутњала кроз Лучане, 4:2!

Фудбалери Црвене звезде савладали су Младост у Лучанима у 3. колу Суперлиге са 4:2 (3:1).

Наш тим је био далеко бољи ривал, створио је пуно прилика али су и домаћи имали своје које је искористио Јовановић и постигао два гола.

Младост (Л) – Црвена звезда

[sfve id1=“6″ id2=“5″]

ТОК УТАКМИЦЕ

(напомена: страницу не морате освежавати да бисте видели промене на мечу, освежава се аутоматски након сваке промене)

[sls id=“1″]

Повезане вести

44 comments

nesko авг 7, 2016 at 15:44

pitam gospodina dragana mladenovia i druge trenere koji rad e sa omladincima zar oni kao treneri ne mofu licno oni da preporuce jednog mlagek igraca koji ce da qtavja srce na terenu umesto petkovuca i cvetkivuca ali da bude klasa od igraca a i bojli od ovik dvoje a ne da dovedemo igrace vise i qd 30dodina pa mi imamo 15takvtik polovnaka koje su otpevali svoje a hvalimose imamo najvece talente u zvezdinoj skoli preporucite vi pa da vidimo sta ce bogovic da kage

Reply
dejo авг 7, 2016 at 13:46

Po kom osnovu i kojim zaslugama u Zvezdi igraju La Talek, Fibel, Ruiz i Mouce?! Da ne pominjem onog Kangu…nadam se da on vise nece ni igrati… Poletanovic je za ove izmislio fudbal. A, bolji od njih su i Plavsic i Ristic….

Reply
nesko авг 7, 2016 at 14:42

DEJO ovo sta si pisao to su dva razlicita poema u fudbalu sta si naveo gore nisu isti tip igraca isto da kagemlio sikmic treba da igra umesto aleksandra lukovica libero u odbranu to ispada tako po tebi

Reply
Suhoj37 авг 7, 2016 at 02:15

Jeste utakmica bila lepa,ali ovo bi dosada i ćoravi video,da su Plavšić,Babunski,Ristić i Poletanović bolji od Mučea,Kange i Ruiza a pogotovo Le Taleka koji se pogubio.Šta se ovde dešava ja pojma nemam.Imamo atomski napad,ali odbrana katastrofa.Kada bi to popravili,mi bi u prvenstvu sve dobijali sa 3-4 možda i 5 razlike bez problema i bili bi ekipa za respekt.U Evropi teže,ali bismo i tamo koliko toliko mogli da se nosimo sa jakim ekipama.Ali prosto ne mogu da verujem da se odbrana ne može popravit još od zimskog perioda?!?!U jesenjem delu je to bar još i ličilo na nešto osim naravno petarde protiv Borca.
PS-Pogledajte kakvu je igru imao Robert Prosinečki sa mnogo slabijom ekipom. Jednostavno se tada osećala ruka trenera a u ovom trenutku,Božović kao da ne postoji. Ne bih zaista nešto da govorim bez utemeljenja,ali tako se meni čini.

Reply
LA[K]I авг 7, 2016 at 09:54

Citao sam u zurnalu da ce Zvezda da vrati Ninkova za desnog beka. Ne znam koliko je to tacno, ali sa njim i jos jednim stoperom mislim da bi to bila odlica odbrana, naravno samo da Andjelkovic neigra levog beka.

Reply
krvavi zvezdas-DE авг 7, 2016 at 13:39

tako je suhoj37 slazem se..a ovo sa ninkovim je isto promasaj..ima 32g..pre je bio spor a kamoli sad znaci nista ne dobijamo

Reply
Vaske авг 7, 2016 at 14:22

Pavle Ninkov spor?
Ja ne znam koga si ti gledao ako si u opšte dolazio na utakmice kada je on igrao u Zvezdi, ali Ninkov je jedan od bržih i jačih bekova koji su igrali u poslednjih 20 godina. Tada smo imali loš tim ali možda i najbolji tandem bekova Ninkov-Tošić (dok nije prešao na štopera). Čovek kad se zatrči sa loptom nisu mogli po nekad ni da ga fauliraju, stena. Mnogo bi on nama značio, a uzgred on je ’85 godište i ima 31 a ne 32 godine.

Reply
Jesse Pinkman авг 7, 2016 at 01:17

Ajde bar neko da mi objasni kako La Telek ima prednost u odnosu na Poletanovica!?! Opet je bio igrac utakmice, znaci protiv zabara nece biti ni u protokolu!?! Jedino da se Terza sprema da uvali Francuza pa da razumem!!!

Reply
MILAN KG авг 7, 2016 at 11:46

to ni meni nije jasno le talek je los ako pogledas mi smo izgubili igru kad je le talek dosao grujic je pomeren napred i vise to nije bilo to ne znam zasto grof forsira le taleka ja sam ubedjaen da smo imali dva normalna stopera i golmana da su igrali poletanovic,babunski plavsic katai srnicvieira da bi prosli bugare. ruiz i muce debeli ko rekreativci kanga spreman ali takticki neobucen fibel ko edson rupa rendulic isto tako o cvetku ne treba trositi reci.

Reply
LA[K]I авг 6, 2016 at 23:12

Ovo je bila jedna lepa utakmica po mom misljenju. Dosta sansi dosta golova, Zvezda u napadu odlicna, u odbrani i dalje klimavo, ali bolje nego protiv Metalca ili Napretka. Jedina zamerka Grofu sto ne pusta mlade igrace. Treba momci da se pokazu, a mnogih nema ni na klupi.

Reply
Estrella Roja авг 6, 2016 at 22:29

Evo zašto sam često komentarisao da odluka da šestoro stranaca bude u protokolu favorizuje igrače poput Cvetkovića, Anđelkoviće i Sikimića, a Babunskog tera na tribine.. 4+2 i šestoro igrača koji nemaju pasoš Srbije je skoro isto, nikakav ustupak nije napravljen Zvezdi kako to tvrde mnogi grobari.
Sada malo o vaterpolo utakmici (po rezultatu i vremenskim uslovima), ispoljene su ponovo slabosti u odbrani i ono što zabrinjava je da nemamo levog beka posle Lucha, Rile je vezni igrač kako je mnogo puta i sam naglašavao. Zapravo imamo mladog Miloševića koga , iz ko zna kojih razloga, Božović ne vidi ni na klupi. Ostatak odbrane je podjednako loš, pod hitno moramo da nađemo igrača za nastavak sezone, ne znam da li bi imao pravo igranja protiv Sasuola, ali sve jedno najmanje jedan igrač na tom mestu biće neophodan. Pohvalio bih Ruiza i Poletanovića zbog veoma kvalitetne igre za ovaj deo sezone, Plavšić je takođe bio dobar, samo što ne smatram da bi sa njim prošli Bugare, to je zabluda budući da je timski Zvezda mnogo ispod nivoa igrača Ludogoreca, međutim, mislim da protiv Italijana on može biti jedan od aduta. Jedino me brine očajna igra Moučea, gotovo da je neprimetan na utakmici i pitanje je koliko može promeniti za polusezonu. Ruiz već s druge strane ima potencijala za veliki iskorak, još kad znamo da je reprezentativac i ima ugovor na tri godine, moglo bi i da se dobro zaradi na njemu. Rile dobar na sredini, ali poprilično bled na neprirodnoj poziciji, kako već pomenuh, i ne slažem da je tu identičan sa Luchom, jer je Argentinac srcem nadomestio često nedostatke u defanzivi. Vieira samo dokazuje da je greškom osporavan. Naravno, Mladost nije i ne treba da bude reper Zvezdine vrednosti, to će biti utakmica sa Italijanima.

Reply
Loki авг 6, 2016 at 22:46

Ruiz igrao dobro???? Jel se to brate salis? Pa on je uz Grofove idole Moucu, Fibela, La Taleka bio ubedljivo najgiri igrac na terenu!!! Ruiz je od „70 lopti 69 dao protivniku u noge“ sto bi se reklo…

Reply
Estrella Roja авг 7, 2016 at 00:34

Trebao si mene da osloviš sa druže, a Aleksandra sa brate. 🙂
Malo da se našalimo. Ruiz je odlično delovao večeras imajući u vidu kad je stigao i koliko je bio nespreman tada. Vršio je konstantan pritisak na odbranu rivala, a uz to se vraćao i u odbrani uspevši da spasi i jedan gol, što nam govori da se radi o polivalentnom igraču koji igra u oba pravca i pravi neke greškice više kao posledicu neuigranosti a manje zbog nekvaliteta. Imam utisak da će za mesec dana da pokaže sav potencijal, baš kao što je i Vieira pokazao posle par odigranih kola prošlog prvenstva, kada je već bio proglašen neznalicom i promašajem od strane mnogih „stručnjaka“, da bi posle doživeo od istih ljudi ovacije i skandiranja.

Reply
Loki авг 7, 2016 at 12:40

Pa, sto Ruiz igra kad je nespreman!!?? Kad se fizicki spremi neka mu onda trener da sansu da igra… pa da vidimo… Medjutim, ima nesto drugo: zar je moguce da jedan profesionalac i afirmisan igrac kakvim se predstavlja Ruiz dodje toliko nespreman i sa jedno 10kg viska??? To je toliko neozbiljno i amaterski, a frajer igra za 300.000 e po sezoni… Van pameti! A ima i nesto trece, to jest prvo: pa nama su trebala pojacanja da prodjemo u Evropu, a ne neka da se tu razigravaju do oktobra, a onda ce da „razbijaju“ Radnik uz Surduluce, Backu ili „uvek neugodni“ Metalac iz Gornjeg Milanovca!!!??

Reply
Estrella Roja авг 7, 2016 at 13:13

To je naša realnost da ne možemo da dobedemo igrače koje želimo već dovodimo fudbalere sa nekom, nazovimo je tako, falinkom. Misliš da bi Vieira ikad došao u Zvezdu da nije imao porodičnu tragediju što je imalo za posledicu, sasvim logično, izvestan psihološki pad što smo mi iskoristili da ga dovedemo i vratimo u život. Slično je i kod Ruiza, momak je reprezentativac svoje zemlje koji je igrao za Lili i Dnjipro, ekipe koje su poznate u Evropi. Uz to, ima 23 godine i ugovor na 3 godine….nešto mi govori da će napraviti sjajan tragu u Zvezdi. Živi bili!

Loki авг 7, 2016 at 13:45

Daj Boze!!! Iz tvojih usta u Bozje usi!

josif авг 8, 2016 at 15:24

Tako lepo stavis sve na „tacni ovim strucnjacima,tako dobro analiziras ali ti „strucnjaci ipak daju minuse.Inace fudbalsko znanje Kange i Ruiza niko nedovodi u pitanje,igrali su oni i u boljim ekipama,njihove falinke“ su druga prica.Pozz.MKD

Aleksandar авг 6, 2016 at 22:12

Pa gde ste pljuvaci bre,kako ste, bese Grof zli neda plavsi da igra, dje je ona Jelena sto se brine za Plavsu?Jelena daj da te vodim na pice kad ti je Plavsic igrao da te castim pice valja se Jeco javi se hahah 🙂 Mi se sprdamo sa ovom ligom kao nikada do sad,potpuno opusteno odgledana utakmica uz pivce,mi smo 5 klasa iznad ove propale lige,kad izbacimo Sassuolo mnogi ce zacutati za sva vremena.Grofe vodi nas u pobede! https://www.youtube.com/watch?v=5xbfZgOlghs Miodrag GROF Bozovic u inat!

Reply
Loki авг 6, 2016 at 23:00

Druze, jel tebi u licnoj karti pise da ti je pravo ime Miodrag Bozovic??
E, super Grofe car si sto imas vremena da ucestvujes u komentarima na ovom sajtu! Kad si vec tu da te pitam: da li si ovog Fibela i njegove sabrate Moucu i Ruiza selektirao medju migrantima!??? Jel si ih zapazio jos u Presevu ili si ih snimio kad su dosli u Beograd i sutirali loptu u parku kod autobuske stanice?

Reply
Aleksandar авг 6, 2016 at 23:32

Ja ti nisam drug komunjaro, nemoj lokice da se ljutis tek je pocela dominacija.. Ruiza i Mouchea sam doveo sa madjarske granice da bi nervirali vas grobare.

Reply
Loki авг 7, 2016 at 13:07

Komunjara… Nas grobare… ??? Sad bih trebao ja da ti odgovorim… Je li…? Da sam na Severu bio kad se ti nisi verovatno ni rodio, da imam vise tuca sa Grobarima nego sto si ti ukupno utakmica i filmova u zivotu gledao, da sam jedan od osnivaca jedne od navijackih grupa, da sigurno, ako si vatreni zvezdas, pevas makar dve navijacke pesme koje sam JA napisao…itd…itd… ali nebitno… Ja ovaj sajt tretiram kao mesto gde ce navijaci razmenjivati misljenja, komentarisati… a ne kao mesto gde ces pljuvati, vredjati, povracati na ljude… Grobarcino, Siptaru, komunjaro i sta znam kakve jos kvalifikacije… I administrator bi morao da reaguje i onemoguci objavljivanje ulicarskog recnika… inace, ode i ovaj sajt u proslost!

Reply
nesko авг 7, 2016 at 10:46

loki ko si ti da ne radi s za interpol pa pitas kako se zobe bogovic on ima lagnu licnu kartu negovo pravo ime i prezime je
FRAJNO TUGMAN IZ ZAGREBA ODAKLESI I TI

Reply
MILAN KG авг 6, 2016 at 22:04

Ristic ko ibanjez u napadu dobar u odbrani nula SAsuolo ce nam dati tri komada minimum ako nastavimo ovako.

Reply
MILAN KG авг 6, 2016 at 22:02

ODBRANA UZAS A OFANZIVNO SVAKA CAST KAD CE TI STOPERI ????

Reply
Drug clan авг 6, 2016 at 21:43

Ristic igra da bi ga prodali.napad solidno ipak ima nogu ali odbrana nula.kod prvog gola kao pravi navalni igrac umesto sprinta do kraja stao.a njegov igrac.mouce ni jednu fintu.dribling.mozda je dobar ali igra u takvom grcu da je to strasno

Reply
Drug clan авг 6, 2016 at 21:38

Koja tuga .dva gola razlike on uvodi kataija.i donalda.tuga.umesto da su tu micel.babunski i omladinci.pa da proba neke klince pozadi.neke brze.odbrana je rupa.

Reply
Mississauga авг 6, 2016 at 22:15

Plasim se da nam je Grof PROLU.AO !

Reply
Loki авг 6, 2016 at 22:23

100 % na zalost

Reply
krvavi zvezdas-DE авг 6, 2016 at 21:27

Mouce je definitivno promasaj veka…gori je od edsona..auu al smo riknuli sa njim..a Ruiz da smrsa jos 10kg bice solidan

Reply
Loki авг 6, 2016 at 22:51

Koliko bi trebao da smrsa Grof da bi konacno vidio ekipu kako treba… i da igraju 11 trenutno najboljih i 11 trenutno najspremnijih… A ne da u timi igra 5…6 najnespremnijih i najlosijih…?

Reply
Aleksandar авг 6, 2016 at 23:37

LOKI POPUSIS MI TUKI! I Grofu takodje!

Reply
krvavi zvezdas-DE авг 6, 2016 at 21:16

BRACO MOJA DA IMAMO DOBRU ODBRANU BILI BI EKIPA ZA RESPEKT: a ovo sa odbranom rile.petko fibel je mrcvarenje

Reply
РУК авг 6, 2016 at 21:07

Хаха.. Ристић леви бек…

Reply
krvavi zvezdas-DE авг 6, 2016 at 21:05

ajmo grofe.mamicu ti j…m..RILE BEKCINA::MA NAPUS;;;TE MI SE K:::I GROG I TERZA

Reply
krvavi zvezdas-DE авг 6, 2016 at 21:02

klupa za rezerve nam je najjaca…lukovic,supic,andjelkovic,sikimic,cvetkovic..sve vedete

Reply
Hadži Dragan авг 7, 2016 at 11:03

U pravu si i za penzionersku klupu i za Rila kao beka.Nikad ob bek neće biti,ali nikad!

Reply
nebojsa авг 6, 2016 at 20:52

Ristic bolji od Ibanjeza , Muce nista , od Ruiza bice nesto kada bude fizicki spreman , Viera opet stari – hvala bogu .

Reply
nesko авг 7, 2016 at 12:13

Nebojsa ristic bolji od ibaneza mislis po lepoti kakav komentar onda po tebi i sikimic je bolji od ronalda ili ibrahimovica

Reply
krvavi zvezdas-DE авг 6, 2016 at 20:32

evo dokaza da Rile samo moze u napad i sredinu da igra a beka nikad

Reply
krvavi zvezdas-DE авг 6, 2016 at 20:27

ajmo dalje sa blamazama..bravo grofcino izmislio si toplu vodu..pa reko sam da Rile nikad i nikad nije za beka

Reply
РУК авг 6, 2016 at 20:19

Хаха… Ристић..

Reply
Mississauga авг 6, 2016 at 20:06

Hvala Bogu igra Plavsic !

Reply
Mississauga авг 6, 2016 at 20:25

Eh, da je igrao protiv Ludogoreca….
…napravio bi im „malu decu“.
Ali „strucnjak“ zna bolje.

Reply
krvavi zvezdas-DE авг 6, 2016 at 20:49

i ja sam to reko a pametnjakovici mi dali minuse..kad god on igra mnogo bolje delujemo i brza igra i sanse..definitivno je igraz za razliku na terenu

Reply

Leave a Comment