Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатРукомет

Звезда изгубила од Обилића

Рукометаши Црвена звездe су уписали још један пораз! Овај пут је то у Лиги Србије од екипе Обилића. Још једном су изабраници Игора Бутулије ушли као огромни фаворит у меч, али се утакмице не добијају на папиру.

Од 7. минуте је Обилић контролисао меч и имао предност све до 51. када је Звезда изједначила на 23:23. Ипак до краја су играчи Обилића дали још 4 гола, а играчи Звезде само 2, што је резултирало још једним поразом,резултатом 27:25(16:13).

Звезда, која се по квалитети и реномеу треба борити за титулу, тренутно има 2 бода из 3 утакмице, те се налази на 10. мјесту.

БеоградДворана: СЦ Вождовац на Бањици. Гледалаца: 250. Судије: Драгомировић и Вукићевић (Београд). Седмерци: Обилић 4(4), Црвена звезда 5(2). Искључења: Обилић 6, Црвена звезда 8 минута.

ОБИЛИЋ: Савић 6 (3), Стојић, Радовић (11 одбрана, 2 седмерца), Калајановић 1, Букумировић 5, Ђурђевић, Петковић 2 (1), Вујовић, Живановић 1, Миљаковић 4, Мирић, Опачић, Трајковић, Ивошевић 8, Ољача, Поповић.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Иванишевић, Милошевић, Пуцељ 3, Пантелић 1, Надовеза 1, Шћепановић 7, Павић 3 (1), Јерај (5 одбрана), Пушица 1, Иванчев 2 (1), Косановић (13 одбрана), Шљиванчанин, Ћирић 1, Анђелић 6.

Повезане вести

13 comments

goran окт 4, 2011 at 16:48

citao sam danasnji sport i u njemu intervju sa butulijom…..blago je reci da sam ostao zatecen,i u nekoj neverici……nisam mogao da verujem sta ovaj covek prica,a najvise me je iznenadio njegov odgovor na pitanje novinara da li ce podneti ostavku posle ovih poraza na startu prvenstva!!!??….njegov odgovor je bio,citiram.-NE PADA MI NA PAMET !!!!!!!………coveku jednostavno ne pada na pamet da to uradi?!!!?!?!! dodacu jos jedan deo tog intervjua,gde na jedno pitanje novinara koji ga je pitao kako je i da li je spavao posle najnovijeg poraza,covek je ladno odgovorio da je spavao,jer sta je mogao drugo da radi !!!!!!! e…..pa zasto i ne bi covek spavao!?!?!! nema razloga da ne spava mirno !!!!!! nema razloga ni ostavku da „da“!? zasto bi!? ali tesi me jedan njegov odgovor !!!!! na pitanje novinara koji mu je sugerisao da je on posle prvog poraza rekao „da prvenstvo jos nije gotovo“,da li smatra da je prvenstvo gotovo sada posle dva poraza?! ?? covek je odgovorio da smatra da nije gotovo jer je potrebno „samo“ pobediti partizan dva puta i to je to !!!!! eto covek je resio problem !!! ……sada mi je lakse….

Reply
aikido окт 3, 2011 at 21:19

sad ide ono…E JESAM VAM REKAO!!!!??? ne da mi se tražiti po starim postovima,ali sam imao nos da većina ovih stvari neće izaći na dobro….ne samo rukomet,to je najmanji problem..ko zna šta će da bude s košarkom ,recimo…ljudi,Zvezda je postala…jaoj…ugrizoh se za jezik! Tugo moja pregolema…bojim se da ću se skroz preorjentisati na drugu ljubav…Liverpool (ali u potpunosti,mada su i oni loši zadnje dvije-tri godine)…nemam ja više živaca za ove zgubidane..imam djecu, i trebaju mi živci…:))))

Reply
Nedjo Pljevlja окт 3, 2011 at 20:11

Pa, Slobodane, kumim te bogom, sto Prosineckog trpas tamo dje mu nije mesto!!????? Sad ni on ne valja!!??? Znam da boli, boli i mene, i sve nas, al brate – pretera ga…

Reply
Slobodan окт 3, 2011 at 13:16

Aj sada budimo svi realni…isti je kao Lukic! Za sve neuspjehe kriv mu je neko drugi,ko pomisli da je on kriv taj je odmah rusilacki faktor i izdajnik!!!Samo prica i laprda a nista uradio nije,dobri igraci kod njega su losi a losi jos gori…Evo on a i Prosinecki nas ubjedjuju da nisi oni krivi nego splet okolnosti…Braco moja daj Boze da grijesim ali ove godine,vec po navici,ni jedan trofej necemo uzeti ni u jednom sportu!!!

Reply
milorad окт 3, 2011 at 11:18

Već je krajnje vreme da se oglasi uprava RK Zvezda i objasni:
1. ko je doveo tolike igrače i zašto igraju tako loše
2. zašto su neki igrači morali da napuste klub
3. šta ne valja u klubu i ko je odgovoran za to

Reply
DejanS окт 3, 2011 at 10:18

Ovog je izgleda teze skinuti nego Gadafija 🙂 Cini mi se da ga i igraci bojkotuju. Ako zaista volis nasu Zvezdu, lepo se kao covek povuci. Vise puta je dokazao da nije nikakav trener. Budi bar covek pa se sam povuci.

Reply
Djolle окт 3, 2011 at 08:32

Butulija odlazi +1 glas! I to pod hitno, nema sutra ću…

Reply
Реакција окт 3, 2011 at 01:45

АЛО БРЕ?!?! ДОКЛЕ? ЋЕЛАВИ, ДОСТА ЈЕ БИЛО! Перун ако га не смени, онда да лете у пакету, не може бре више овако!

Reply
Vanja окт 2, 2011 at 22:28

Butulija ostani u klubu kao neki funkcioner ali za trenera definitivno nisi, svake godine si mijenjaju igraci a rezultata nema, znaci, sada treba mijenjati trenera i mozda upali.

Reply
pedjanis окт 2, 2011 at 22:09

Butulija brate, Zvezdas si…i ja sam Zvezdas, al to ne znaci da treba da ostanem i gubim sve redom utakmice…ajde pakuj kofere, cmok x3, i bez ljutisa!!! dosta je bilo…odlazi ili cemo te mi oterati

ZVEZDA IZNAD SVEGA!!!!

Reply
PERA BOR окт 2, 2011 at 22:01

Jos koliko poraza treba da dozivimo pa da smenimo ovog Butuliju?

Reply
Pera окт 2, 2011 at 21:58

Nas j… ko stigne! Jos cemo da se borimo za opstanak…jako tuzno. butulija napolje!!!!

Reply
Srdajn окт 3, 2011 at 14:29

propadamo u svakom sportu..u fudbalu igramo ocajno, u rukometu da ne prica,u odbojci partizan osvojio titulu, u vaterpolu gubimo od svih redom..u kosarci nismo osvojilli titulu 15 god…HOCEMO TITULE!!!!!!!

Reply

Leave a Comment