Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Ле Талек: Играћу шта год је потребно

По први пут је Црвена звезда наступила у штоперском тандему Томас Фибел – Дамијeн Ле Талек. Победа од 3:0, без примљеног гола, свакако храбри.

Француски фудбалер каже да на свакој утакмици даје све од себе, на којој год позицији да игра.

Ово је први пут у мом животу да утакмицу почињем на овој позицији. Никада нисам био штопер, али не смета ми, јер увек дајем све од себе, где год да се налазим на терену. Ако тренер мисли да могу добро да одиграм на овој позицији, онда ћу и играти и наставићу да дајем све од себе – рекао је Дамијен Ле Талек након утакмице.

У ситуацији код другог гола Звезде одлично је реаговао.

Лепо сам се снашао након корнера, није ми страно да постижем голове главом. Не мислим да сам, због тога, бољи на овој позицији, сам гол нема много везе са тиме где сам вечерас играо. Први ми је, наравно, честитао Мичел Доналд.

Занимљиву посвету имао је Ле Талек након утакмице.

Наш економ Столе прославио је рођендан, и овај гол и ова победа је за њега – рекао је Ле Талек.

Повезане вести

12 comments

Champion авг 11, 2016 at 13:54

Nije nikakvo epoholno otkriće u svetu modernog fudbala da se od standardnog zadnjeg veznog pravi upotrebljiv štoper. Posebno u redovima dominantnih ekipa, koja većinu vremena provede na suparničkoj polovini. Poređenje je možda neumesno, ali Pep Gvardiola je produžio fudbalski život Havijeru Maskeranu…

Reply
Lakarijeeee авг 11, 2016 at 11:36

Svaka cast Le Taleku cini mi se da se manje i umara na ovoj poziciji posto je pokazao da nije bio dovoljno spreman protiv ludogoreca, fibel ima bolju komunikaciju sa njim zbog jezika, eto resenja za italijane.

Reply
Nenad Velaja авг 11, 2016 at 10:27

Pre svega,gospodin Bozovic je u izjavi,neposredno posle zavrsetka sinocnje utakmice,za TV stanicu Arena ,izjavio da je La Telek prikazao na R.Miticu ,ODLICNU partiju.Korektno i odlicno?!?!Malo je reci da ovakav nacin izvestavanja na nasem sajtu moze da izazove odredjene nedoumice.Nadam se da je ovo slucajna greska i da se vise nece vise ponavljati.Zvezda je iznad svih nas,zar ne?!?!

Reply
Драган авг 11, 2016 at 11:40

Реч је о у потпуности копираном тексту са сајта клуба, као што и пише у одељку о аутору, тако да се за то њима мораш обратити, а не нама.

Reply
Nenad авг 11, 2016 at 10:23

@LA[K]I
Svaka čast na komentaru!

Reply
LA[K]I авг 11, 2016 at 09:53

Zalosno je da za ceo prelazni rok nismo uspeli dva dobra stopera za Evropu da nadjemo nego moramo da ubacujemo igrace sa drugih pozicija. Jos je zalosnije sto igrac sa druge pozicije kome je ovo prvi put da celu utakmicu odigra na stoperu, igra bolje na toj poziciji nego oni koji je citav zivot igraju. Bravo Le Talek!

Reply
neso авг 11, 2016 at 18:36

LAKI daki ti znas u koje pozicije igralisu elzner i bosko durovski dacuti odgovor elzner i bosko gurovski igralisu poktke elzner u olimpiu a durovski u teteksu i u zvezdu a posle su igrali kao libero i bili su nezamenljivi u zvezdu

Reply
josif авг 11, 2016 at 18:43

Koji bre Djurovski u Teteksu!Ajde nemoj da lupas,braca Djurovski su pioniri tetovskog Ljubotena a dosli u BG na 15-16 god,kakav pocetak kakav Teteks ne lupaj.Pozz.MKD

Reply
neso авг 11, 2016 at 23:25

josife pa ja sam is skopla i to u topanu poret stadiona vardara tacno je poceli su u lubotenu ali u zvezdu dosli su petnaest do sesnaest godinama slazem se sa tobom ne zaboravi ja sam rodjen hiladu devesto sesdesesta pozdrav makedonac is francuske paris

Reply
neso авг 11, 2016 at 18:43

LAKI izvini molimte trebalo da pisem polutke u vezi mog odgovora za tebe laki ja se izvinavam svima

Reply
Hadži Dragan авг 11, 2016 at 08:37

Dobra partija sinoć,najzad malo sigurnosti u odbrani.Čak su i Cvele i Fibel pored Le Taleka bili bolji i pouzdaniji.

Reply
Dark авг 12, 2016 at 00:06

Mozemo da kazemo za Cvetka sta hocemo. On nije od pocetka sezone odigrao losu partiju. Nije to zbog Le Taleka. Nije bio ofanzivan protiv bugara ali nije ni gresio.

Reply

Leave a Comment