Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Виеира: „Не желим нови клуб, моја жеља је – Звезда!“

Уго
Трећа утакмица у низу на којој се Звездин Португалац Хуго Виеира уписао у листу стрелаца. Овога пута два лопте завршиле су у мрежи Вождовца.

– Ово су била два важна гола како за мене, тако и за целу екипу. Значе ми зато што су допренела циљу који је увек исти – да освојимо три бода. Још увек је почетак првенства, али важно нам је што смо се издвојили на првом месту на табели. Верујем да ћемо из утакмице у утакмицу пружати све бољу игру и да ће бити још доста атрактивних потеза и голова за наше навијаче. Сада размишљам само о наредној препреци, утакмици у Нишу, као и сви моји саиграчи – рекао је Хуго.

Емоције које осећа док игра пред Звездиним навијачима су увек додатни мотив за Португалца.

– Последњих месеци се доста прича о мом одласку, а сви знају да највише желим да останем у Црвеној звезди. Главом сам сто посто овде, желим да помогнем екипи. Пред нама су много важне утакмице и волео бих да допринесем и оставим још већи траг у овом клубу. Атмосфера коју навијачи овде праве не може да се доживи нигде у свету и зато не верујем да ћу тражити нови клуб – поручио је Виеира.

Повезане вести

4 comments

Boban авг 12, 2016 at 16:00

Da li mu je želja da produži ugovor ili da ode bez obeštećenja na kraju sezone?
Ako ga u ovom prelaznom roku ne prodamo,otići će za dž.Alal mu vera za izjavu,ali setite se izjavljivao je on svašta ne tako davno.

Reply
Hadži Dragan авг 12, 2016 at 12:07

Ugo,Ugo,Ugo,Ugo…

Reply
ДЕЈО авг 11, 2016 at 16:32

Alal ti vera za ovu izjavu, volim te Hugo!!!

Reply
neso авг 11, 2016 at 14:03

bravo za tvoju odluku i mi gelimo da ostane da se raduemo zajedno sa zvezdu ali i ti treba da budes fer prema zvezda da produzis ugovor jos sada bar jos dve godine sa zvezdom

Reply

Leave a Comment