Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеТрансфериФудбал

Звезда одбила три милиона за Катаија

Катаи

Александар Катаи у дресу Црвене звезде својим партијама одушевљава на почетку ове сезоне, у којој је наставио тамо где је стао претходне.

То је изазвало и бројна интересовања клубова са запада Европе за његове услуге. Већ дуго се шушка да је шпанска Селта озбиљно „загризла“, чак и да су га представници Шпанаца гледали против Вождовца, а Спортски журнал доноси и информацију да је конкурент клубу из Вига немачки Дармштат.

Наиме, када су обе екипе у питању, сума која се помиње је три милиона евра, али овај лист пише да је на Маракани понуда Немаца одбијена. Наговештено је да ће тренутни капитен екипе Миодрага Божовића остати у клубу до завршетка двомеча против Сасуола. Шта ће се дешавати у наредном периоду, видећемо, а Звезда већ за пет дана игра свој први дуел у Лиги Европе, у Ређо Емилији.

Катаи је у овој сезони забележио 6 утакмица, постигао 3 гола и има једну асистенцију. Претходне сезоне био је најбољи стрелац домаће лиге, са 21 поготком.

Укупно је у црвено-белом одиграо 55 утакмица и постигао 23 лигашка гола. Укупно је на 61 утакмици постигао 28 погодака.

Повезане вести

9 comments

oknarb авг 12, 2016 at 23:26

изгледа да смо одустали од покушаја бар да уђемо у куп уефа пошто никога нисмо довели од појачања у одбрани

Reply
Deda авг 12, 2016 at 18:31

Za Zvezdu i za njega licno NAJBOLJE JE DA OSTANE U ZVEZDI. On je emotivac, jos ako naidje na trenera koji ne voli DRIBLING, on je propao. On daje „dusu“ ekipii, zbog takve bnjegove igre fudbal se gleda

Reply
Neko je nekome nesto авг 12, 2016 at 16:36

Ponuditi mu nov veci ugovor pa ga prodati sledeceg leta.
Tako isto i sa Hugom.

Reply
piksi iz kornera авг 12, 2016 at 15:35

ako je ovo tacno onda cista logika kaze da mu spremaju novi jak ugovor i da ostaje naravno… mozda gresim ali mislim da je tako

Reply
Zmajeviti997 авг 12, 2016 at 12:57

A prodace ga terza za 1,8 mil…. jer ce onaj milion biti van ugovora ispod stola kao i kod Ibanjeza…. Sa nemcima nema vacarenja ako je tri onda je tri mil. i u ugovoru…..

Reply
Hadži Dragan авг 12, 2016 at 12:09

Ako Mamić prodaje svoje za po 15-20 miliona,vredi i Katai makar 7-8.

Reply
Jovan авг 12, 2016 at 13:16

Mamicev klub nije opterecen dugovima i primoran da prodaje, to mu daje znacajnu pregovaracku snagu. Pored toga vecina Mamicevih igraca igra u reprezentaciji u svim kvalifikacijama uspesno i na velikim takmicenjima nastupaju takodje sto za nase nije slucaj nazalost. Tako da Kataia ako ne budemo igrali Evropu tesko da ce hteli neko da plati vise od ovog a igrac vredi koliko je neko spreman da plati za njega

Reply
krvavi zvezdas-DE авг 12, 2016 at 11:31

sumnjam da je ta cifra..ako je zaista tako prodati ga jel vece nece biti sigurno…a prva ponuda je uvek najbolja

Reply
Dark авг 14, 2016 at 01:36

Ako kojim slucajem prodjemo italijane njegova cena ide gore, pod uslovom da dobije novi ugovor. Decko je stvarno dobar, najbolji u Zvezdi. Bolji od svih ostalih koji su trazeni. Nije star. Pitanje je da li je vec prodat kao Ibanjez. Ako neprodjemo realno je da ode zbog dugova i plata novih igraca.

Reply

Leave a Comment