Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Звездаши послушали Пижона: Приход од карата дупло већи у односу на меч са Металцем!

Лепе вести су стигле са клупске благајне после меча са Вождовцем. Приход од продатих карата је био дупло већи у односу на претходни меч са Металцем.

У данима пред меч се огласила четврта Звездина звезда Владимир Петровић Пижон и позвао навијаче да дођу на утакмицу из чисте љубави према клубу. Такође, истовремено су и најватренији навијачи покренули акцију под називом „Борба за звездаштво“ и све се то одразило и на добробит клуба.

Црвена звезда је приходовала дупло више новца у односу на предходни меч. А притом је био радни дан и лоши временски услови.

– Ако је то било због мог позива, веома ми је драго. Веома ми је драго да чујем да је клуб имао боље приходе од навијача. Тако звездаши и треба да размишљају, да увек помогну клуб. Тако се доказује и показује звездаштво, а не очекивањима да се добије нешто од клуба. Па погледајте Енглеску. Тамо нема ни репрезентативних успеха, али фудбал се воли и стадиони су пуни. Тамо клубови који деценијама ништа нису освојили морају да шире стадион. Зато звездаши, подржите Звезду у сваком мечу. Ово је тек почетак – поручио је Владимир Петровић за наш сајт.

Повезане вести

1 comment

Hadži Dragan авг 12, 2016 at 19:12

Kako brate veći prihod kad nas je bilo manje nego protiv Metalca i Napretka?Brojke mi ne trebaju,imam oči da vidim!Sramota je da dolazi tako malo gledalaca.Kako smo mi razmažena publika,samo bi da gledamo Evropske utakmice,a do njih se dolazi pobedama nad ˝malim˝ klubovima u našoj ligi.Podržimo našu Zvezdu,ljudi!

Reply

Leave a Comment