Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновијеПрипреме

Кошаркаши почели припреме, ради се на довођењу појачања

Окупили се црвено-бели, тренинзи од понедељка
Кошаркаши Црвене звезде окупљањем и тестирањем у центру спортске медицине „Витамаxима“ почели су припреме за нову тамичарску сезону 2016-2017.
Циљеви црвено-белих као освајача АБА и КЛС лиге су високи, а то су, највиши пласман у домаћим и регионалним такмичењима, и што бољи резултат, у ове сезоне, изузетно јакој Евролиги, која ће се играти по новом формату од 30 кола.

На првом окупљању, појавили су сви играчи црвено-белих на које рачуна тренер Дејан Радоњић, укључујући и Огњена Кузмића, појачања првог тима на позицији центра, а нешто касније екипи се прикључују Чарлс Џенкинс и Немања Дангубић, који тренира са екипом Сан Антионои Спурса и који се враћа у Београд до краја следеће недеље.

Екипа Црвене звезде тренираће током августа и већег дела припрема у Београду, у дворани „Александар Николић“. Упоредо са тренинзима и препремним периодом, управа клуба и стручни штаб црвено-белих обављају редовне активности у прелазном року, око чијег епилог ће јавност бити благовремено обавештена.

Повезане вести

4 comments

dejo авг 14, 2016 at 22:57

Pa, srecno!!! Samo u tekstu je trebalo napisati koji kosarkasi su se javili na prozivku.

Reply
Nenad авг 14, 2016 at 22:28

Ajmo i ta pojacanja!

Reply
SVE PJANO21 авг 14, 2016 at 21:42

Mogli ste da napišete koji su to igrači došli na prozivku, baš bi voleo da vidim koga od mladih je priključio prvom timu.

Reply
Hadži Dragan авг 14, 2016 at 17:32

Srećno!!!

Reply

Leave a Comment