Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновијеПрипреме

Осам провера црвено-белих до старта сезоне

Осам провера црвено-белих

Кошаркаши Црвене звезде који су у некомплетном саставу почели припреме за нову сезону, одиграће најмање осам припремних утакмица до старта нове сезоне.

Кошаркаши Црвене звезде почели су у понедељак, у некомплетном саставу, припреме за нову сезону, која ће званично бити отворена 1.окотобра утакмицом са скопским МЗТ-ом у дворани „Александар Николић“.

До те, прве званичне утакмице у новој сезони, црвено-бели ће под командом тренера Дејана Радоњића радити свакодневно у два термина у Београду у дворани „Александар Николић“, али ће и подизати форму кроз серију припремних утакмица у Београду, и на два турнира у Вршцу и Грчкој и укупно осам утакмица.

Први меч црвено-бели ће одиграти против немачког Олденбурга 29.августа у Београду, а већ 4.септембра гост нашег тима биће и румунска Стеауа. Град Вршац биће 10. и 11.септембра домаћин турнира на коме ће учествовати екипе Будућност ВОЛИ, Мега Лекса, Црвене звезде и домаћина Вршца. У првој полуфиналној утакмици Црвена звезда 10.септембра игра против домаћина Вршца, у другом полуфиналу састају се Будућност и Мега Лекс. Мечеви за треће и прво место на програму су дан касније.

Већ 15.септембра црвено-бели ће угостити дебитанта у АБА лиги, екипу Морнара из Бара, а два дана касније (17.09) заказана је утакмица са белгијским Антверпеном.

Завршетак припрема обележиће изузетно јак турнир на Криту, где ће екипа Црвене звезде у полуфиналу 23.септембра играти против „Олимпијакоса“ док ће се у другом дуелу састати Хапоел из Јерусалима и ЕФЕС Анадолу. Мечеви за пласман заказани су за 25.септембар. До почетка сезоне, црвено-бели ће се припремати у дворани „Александар Николић“ где ће одбрану титуле у регионалном такмичењу почети са првим даном октобра.

Списак припремних мечева КК Црвена звезда:

29.08 Црвена звезда – Олденбург (Немачка)
04.09 Црвена звезда – Стеауа (Румунија)
10. 09 Турнир у Вршцу: Црвена звезда – Вршац
11.09 Турнир у Вршцу: Меч за треће или прво место на турниру
15.09 Црвена звезда – Морнар Бар (Црна Гора)
17.09 Црвена звезда – Антверпен (Белгија)
23.09 Турнир на Криту: Црвена звезда – Олимпијакос (Грчка)
25.09 Турнир на Криту: Меч за треће или прво место

Повезане вести

Leave a Comment