Moja Crvena Zvezda
ВажноЖенски фудбалКлупска дешавањаНајновијеПрипремеФудбал

ЖФК Црвена звезда спреман за почетак сезоне

ЖФК Црвена звезда у Владичином Хану

ЖФК Црвена звезда је провео крају припреме за нову сезону која стартује данас.

Након мини припрема у Румунији (Клуж), фудбалерке Црвене звезде завршну фазу припрема пред почетак сезоне спровеле су у Владичином Хану, у склопу спортско-рекреативног центра Куњак. Из клуба истичу феноменалне услове за рад и изузетно гостопримство, због чега већ у овом тренутку руководство размишља о томе, да и зимске припреме спроведе на истом месту.

У склопу припрема изабранице тренера Дарка Стојановића, одиграле су три пријатељске утакмице и забележиле све три победе. У првој утакмици против лесковачких “Лавица”, Звезда је победила 11:0, у другој утакмици Звезда је славила против ЖФК Конзули из Битола (10:1), док су у последњој утакмици наше девојке победиле шампионке Македоније и овогодишње учеснице Лиге шампиона, екипу Драгон из Скопља, резултатом 5:2.

 

13882163_1087106424714651_8007913254191744860_n

Осим припрема, Звездине девојке искористиле су слободно време да посете и Власинско језеро, Сурдулицу и фудбалски клуб “Радник”. Председник клуба, Света Мирковић, захвалио се домаћинима на гостопримству, а спортски директор и тренер наше екипе, Дарко Стојановић, понудио је домаћинима помоћ и подршку око оснивања женског фудбалског клуба.

Фото галерију са припрема ЖФК Црвена звезда у Владичином хану можете погледати овде.

Сезона стартује већ данас, када ће Звездине девојке дочекати Пожаревац, на помоћном терену испод јужне трибине у 17 часова.

Повезане вести

Leave a Comment