Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаНајновијеФудбал

Карте за Сасуоло

Од понедељка почиње продаја карата за другу утакмицу Плеј-Офа Лиге Европе.

Црвена звезда и Сасуоло ће по други пут одмерити снаге у четвртак, 25. августа, од 20 часова и 30 минута.

Карте за овај меч продаваће се од понедељка, 22. августа, и то од 11 до 19 часова, а благајне Маракане ће у истом термину радити и у уторак, односно среду. У четвртак, на дан меча, карте ће се продавати од 11 часова, па све до почетка утакмице.

Цене карата су следеће:

Север – 600 рсд;
Исток – 800 рсд;
Запад – 1000 рсд;
Вип 1 и Вип 2 – 2000 рсд;
Вип Галерија – 3000 рсд
;

Нека Маракана још једном загрми!

Повезане вести

10 comments

katai авг 24, 2016 at 20:05

jel vaze sezonske?

Reply
zzvveezzddaa авг 21, 2016 at 20:16

Evo da ti odgovorim KRVAVI ZVEZDAŠU i više neću ništa reći na bilo koji tvoj komentar.
U fudbalu sam 35 godina, igrao sam ga 18 god. i svašta sam prošao i video.
Prvo – opet vređaš igrače.
Drugo- nije me sramota nikoga i ako vidi i ja isto što i ti. Ali meni je jasno po onoj staroj narodnoj „koliko para toliko muzike“, a tebi očigledno nije.
Treće- Da ti isti igrači ništa ne znaju ne bi igrali po svim tim inostranim klubovima. E sad je pitanje koliko oni trenutno fudbalski vrede kad je ZVEZDA uspela da ih dovede pored svih evropskih klubova. Svima je jasno da im verovatno nešto fali. Ali za te pare koje mi imamo nema mnogo izbora valjda se slažeš sa mnom.
A ima i promašaja u odabiru igrača. Pa i Van Gal dovede u Mančester igrača za 200 miliona pa se obruka. Pa jel Gece iz Dortmunda ode u Bajern pa šta uradi, nema ga nigde, a top igrač. Ima tu svega samo da znaš.
I na kraju svaka čast za dolazak kolima iz Dortmunda na Marakanu.

Reply
Hadži Dragan авг 21, 2016 at 17:01

Pozdrav sa Marakane za sve Zvezdaše.Idemo u nove pobede,sa ovim igračkim kadrom i stručnim štabom,jer bolji nemamo.Ovo je naša Zvezda i naša Srbija i volim ih kakve god da su.A patriote koje žive i dobrovoljnom izgnanstvu van matice,neka crknu od muke.I navijaju za HSV,Borusiju,Bayern…

Reply
Zoran pacenik авг 21, 2016 at 15:04

Dobro mu rece sve to. Vreme je da zbijemo redove i da ne prosipamo pamet po razno-raznim portalima vredjajuci sve i svakoga. Tesko jeste ali skupimo snage i idemo dalje. Doci ce i bolji dani moji Jarani.

Reply
zzvveezzddaa авг 21, 2016 at 13:34

Moram i ja da odgovorim ovom VERNOM NAVIJAČU od 50 godina. Preterao si zvezdašu sa negativnim komentarima i pljuvanjem po ovom sajtu. A počeo si i da vređaš sve i svakoga. Više ne biraš ni koga ni kada prozivaš. Ili ne možeš da suzbiješ svoje nezadovoljstvo trenutnim stanjem naše zvezde ili si prosto takav navijač da ti svi smetaju. Smanjili smo ZVEZDAŠU ogroman dug za trećinu, opet se interesuju za naše igrače, imamo šta da prodamo, ne duguje se igračima ništa, PONOVO SE ŽIVI. Ni ja nisam zadovoljan ovogodišnjom evropom, krotikovao sam BOŽOVIĆA i Mučea i Fibela ali nikoga nisam vređao i pljuvao. Da je SRAMOTA ono u Italiji sramota je i to velika. A šta da smo prošli Ludogorec, sve bi bilo uredu a igrači i trener i uprava svi isti. Ovo je daleko od dobrog, svima nam je teško, ali se klub voli u svakoj situaciji i kad si razočaran i kad je bajka.
I ja nisam klinac nego ozbiljan čovek kao i ti. I očekujem da me izvređaš kao i ovog ispred mene ali sam morao da ti odgovorim.
PRETERAO SI ZVEZDAŠU ako to jesi.

Reply
krvavi zvezdas-DE авг 21, 2016 at 16:25

sve sto si rekao izgleda nisi sam sebe ukapirao..smeta ti isto sto sam ja rekao a ti sada ponovio..ne razumem te..a koliko ja volim zvezdu mozes samo da sanjas..da svakog vikenda sednem iz dortmunda i dodjem na maru..ali zbog takvih kao ti i dela severa naravno prestao sam dok navijaci pojedini ne shvate da tako divljacko izivljavanje i skandiranje kriminalcima ne promene..ako si i malo samokritican kao neki u malom broju ovde kazi sta sam ja to lose mislio o nasoj zvedi..jel te nije stid da gledas drvosecu sikimica..debelog rekreativca moucea..neznalicu fibela i ostale..ako te nije stid onda svaka ti cast..pozz

Reply
krvavi zvezdas-DE авг 21, 2016 at 10:45

ma kakve karte kakvi bakraci..samo bunker i da ne primimo vise od 5 komada..jedino ako nas ne spase sikimic,mouce,fibel,srnic i ostala boranija

Reply
Hadži Dragan авг 21, 2016 at 11:46

Postaješ degutantan i neprijatan.Ništa pozitivno i afirmativno od tebe u vezi Zvezde.Ne znam šta tražiš na ovom sajtu idi na grobarski,osim ako nisi jedan od njih.Tebi nevaljaju ni igrači,ni stručni štab,ni uprava.Od onih si navijača koji nikad nisu zadovoljni,a iskreno takvi negativci nam i ne trebaju,pogotovo ne na tribinama.Navijaj za svoje selo ili odakle si već i … ovo je moj poslednji odgovor na tvoje komentare,piši ubuduće štagod hoćeš.Samo da znaš da nisam klinja,imam 53 i dobro pamtim uspehe iz SFRJ,a kamoli Bari i Tokio-to je još sveže.

Reply
krvavi zvezdas-DE авг 21, 2016 at 12:49

ja imam 50g..samo da znas ..a sta zelis da pisem kako smo sjajni,bajni,kidamo..o cemu ti pricas..tako se radi kod tebe u nekoj planinskoj zabiti..samo mastaj i zivi u euforiji..da se malo bar razumes u fudbal ne bi lupao takve bljuvotine..pozz..da ti nije rumun hadi deda mozda..ahahah

Reply
krvavi zvezdas-DE авг 21, 2016 at 12:50

i samo da dodam koliko si jadan..ne odgovara ti sto sam napisao da su neznalice mouce,sikimic,fibel…pa ti si onda veca neznalica od njih

Reply

Leave a Comment