Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаНајновијеФудбал

Сасуоло сигуран на Сицилији против Палерма

Сасуоло славио на Сицилији

Сасуоло је славио на премијери нове сезоне Серије А против Палерма, на Сицилији, голом Доменика Берардија са беле тачке.

Изабраници Еузебија Ди Франческа су били доминатни током целог тока утакмице на „Ренцо Барбери“ и пропустили неколико веома изгледних прилика, нарочито током првог полувремена.

Стрелац победосног гола био је најбољи играч нероверда, у шта смо имали прилике да се уверимо у четвртак, Доменико Берарди са беле тачке у 31.минуту, након што је српски репрезентативац Слободан Рајковић направио прекршај над Дефрелом за најстрожу казну. Рајковић је у 90.минуту и искључен након другог жутог картона.

Нероверди су имали 17 шутева, од чега 8 у оквир гола, извели су 8 корнера, а 54% посед лопте у своју корист. Нападачки трио Сасуола је имао неколико прилика да повећа предност и пре краја меча потврди три бода, која нису долазила у питање током меча.

Сасуоло је на Сицилији наступио мало дефанзивније у односу на први меч са Црвеном звездом и три измене у стартној постави. Еузебио Ди Франческо је извео следећи састав : Консиљи, Пелусо, Аћерби, Антеи, Гацола, Мањанели, СенсиМацители (Бјондини), Политано (Ађапонг), Берарди, Дефрел (Фалћинели). На клупи је био и Алесандро Матри, који није дебитовао на премијери нове сезоне Серије А. Алфред Данкан је одрађивао суспензију.

Рачунајући и претходну сезону, ово је пети узастопни тријумф Сасуола у Серији А, а девети меч без пораза у свим такмичењима. Последњи пораз су доживели 17.априла у Фиренци, 3:1 од Фиорентине.

У четвртак на Маракани игра се реванш меч плеј-офа за Европа лигу од 20:30. Сасуоло након првог меча има велику предност, 3:0.

Повезане вести

Leave a Comment