Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаНајновијеФудбал

Срнић о Сасуолу: „Све мора бити другачије, даћемо све од себе!“

Добра игра у првенству представља увертиру за реванш меч са Сасуолом који је на програму у четвртак.

Звездин крилни нападач Славољуб Срнић победу од 5:0 против Радника оцењује као кључну за враћање добре атмосфере у тим.

– Одиграли смо добру утакмицу, иако смо ушлу у њу под психолошким притиском због негативног резултата у Италији. На леп начин смо одговорили, постигли смо пет голова. Можда је са трибина изгледало да је било лако, али на терену није било тако. Време нам је представљало највећу препреку, јако је било тешко за игру. Радник је дошао са намером да се брани и било нам је тешко док нисмо постигли први погодак, после тога је све ишло лакше – рекао је Срнић.

Погодак који много значи за самопоуздање Срнић је постигао у правом тренутку.

– Имао сам мало дужу паузу од када сам последњи пут постигао гол, зато ми је јучерашњи погодак против Радника јако важан. Напорно радим и на тренинзима и на утакмицама и морало је једном да се врати. Сад нам предстоји реванш са Сасуолом, све мора бити другачије. Изаћи ћемо на терен да дамо све од себе, наши навијачи то заслужују – поручио је Славољуб Срнић.

Повезане вести

4 comments

otpisani101 авг 23, 2016 at 00:40

Naravno da čuda postoje…ali je jasno da ovaj skup fudbalera na čelu sa grofom i sami u čuda ne veruju…šansa je bila ludogorec i magija marakane koja i dalje postoji…ali je magija marakane više uplašila fudbalere zvezde nego bugare…magija marakane pomagala je hrabrim generacijama zvezde koje su igrale napadački fudbal…protiv ludogorec se izaslo da se brani 0-0,tu nema pomoći nijedne magije…ja sam bio optimista ali posle svega vidjenog protiv prosečne ekipe sasuola i remi je veliki uspeh…nema ovaj tim zvezde na čelu sa grofom tu sportsku drskost i bezobrazluk za velika dela…nekada je slavni milan sa rajkardom,gulitom i van bastenom spasila magla u beogradu,kada je italijanska liga bila najjača u evropi…danas u posrnuloj italijanskoj ligi i sestoplasirani sasuolo nam izgleda kao barselona i srecni smo što nismo primili 7 komada…i sve zaslugom fudbalera koji nemaju petlju za velika dela…kukavice i bog ne voli…

Reply
Loki авг 23, 2016 at 11:39

Bravo druze… Vidi se da nisi od ovih „narkica“ koji prate fudbal od 2003. godine… Grof trabunja kako je bugarski Ludogorec skupa ekipa, a njih niko zivi ne uzima za ozbiljno u Evropi, a Zvezda je „klala“ sa Milanom koji je te 1988. bio najskuplji tim na planeti, a da ne pricam kako smo 1975. eliminisali Real posle 2:0 u Madridu. U Beogradu se Dzaja povredio u 30. minutu i ostao je Olja Petrovic da sa Kerijem, Radovicem, Nikitovicem pobedi Real sa (ČITAJ PAZLJIVO) Brajtnerom, Kamacom, Velaskezom, Necerom, Santiljanom…. Ceo tim Zvezde kostao koliko dva odela Gintera Necera!!! Ali, srce na teren i napadni! A ne da budes mis!!!

Reply
CoaCrvenaZvezda авг 22, 2016 at 22:25

Ne znam zbog cega i kako ali imam osecaj da cemo proci sasuolo i nastaviti jesen u evropi!

Reply
Bata авг 22, 2016 at 19:15

Deluje kao naucna fantastika ali bi nam mnogo znacio remi ili bilo kakva pobeda zbog bodova u Evropi .

Reply

Leave a Comment