Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаНајновијеФудбал

Тројица играча неизвесна за Сасуоло

Фудбалери Црвене звезде играју реванш меч 4. кола квалификација за Лигу европе против Сасуола у четвртак на Маракани.

Шеф стручног штаба Миодраг Божовић пред овај меч имаће више проблема око састава него пред први сусрет.

Наиме, поред кажњеног Канге, који је суспендован на три меча, неизвесни за ову утакмицу су Срђан Плавшић, који је повређен у саобраћајној несрећи, те Џон Руиз и Пабло Муче који су ровити и тренирају према посебном програму, те из тог разлога и нису били у конкуренцији за састав против Радника.

Обзиром на поенуте проблеме те и чињеницу да је екипа одиграла испод свих очекивања у Италији, биће интересантно видети који састав ће извести Божовић у четвртак.

Какав бисте ви извели?

Повезане вести

17 comments

neso авг 24, 2016 at 19:31

neso evo dacu namerno ovaj komentar a i svi zvezdasi nek se lute i nek menazivaju kako oni vole kao 1 jedan mlad sofer koje pologio vozacku dozvolu pret 1 mesec on nemaj iskusvo koj jedan sofer vozi auto 30 godina 2 jedan auto lada ne moge da bude brga i da ide 190 na sat toje ne moguce ovoje realnoste zvezde kao ekipu koju momentalno imamo

Reply
vladanbugi89 авг 24, 2016 at 09:04

Možda i uspemo da damo 3 gola,ali kako da sačuvamo mrežu? Zar mislite da će ovi invalidi u odbrani da izdrže 90 min bez primljenog gola??? Zašto je doveden Milošević? Da bi Rile silom igrao levog beka…

Reply
deki авг 23, 2016 at 21:10

Bez Petka i Cvetka, i sa dva spica… Nema druge!

Reply
Realan авг 23, 2016 at 21:04

Supic, Cvetkovic, Rendula, Le Talek, Milosevic, Poletanovic, Donald, Katai, Babunski, Ristic, Vijeira.

Reply
Zlaticanin Stefan авг 23, 2016 at 17:24

Treba ih odma napasti,pokusati odmah da se da gol,bilo bi dobro da se na poluvreme ode sa rezultatom 1:0,a onda u drugo poluvreme napasti svim snagama..
po meni sastav treba da bude
Kahriman
Petkovic-Rendulic-Lukovic Ristic
Poletanovic Donald
Katai Babunski Srnic
Vieira/Orlandic

Reply
Nenad Velaja авг 23, 2016 at 13:10

Stojanovic,Krivokuca,Jeftic,Vidic,Belodedic,Mihajlovic,Petrovic(Pizon),Savicevic.Savic,Stojkovic,Dzajic

Reply
neso авг 24, 2016 at 19:05

NENAD zaboraviosi rajka mitica prlincevica vasovica i sekularca dajte molim vas da ne dajemo komentare kao mala deca ajde da pokagemo da smo prabi i verni navijaci zvezde

Reply
Woland авг 23, 2016 at 12:24

Moze li neko da prehladi Cvetkovica? Na zadnje tri evro utakmice u kojima jeon igrao odbranu primljeno je 9 golova. Za skoro svaki primljeni gol je on bio krivac, ispadao je na najprostije driblinge ili ga jednostavno nije bilo na pravom mestu za intervenciju.

Reply
Kpej авг 23, 2016 at 12:32

Za Petkovica je Dani Alves licno.

Reply
Loki авг 23, 2016 at 11:50

Grof trabunja o budzetima, o jakim ligama, utice na igrace da su niko i nista i da vec u svlacionici spuste gace i zavuku se u misju rupu, a Zvezda se „klala“ sa Milanom koji je te 1988. bio najskuplji tim na planeti, na Marakani Je magla spasila Gulita, Rajkarda, Van Bastena i drustvo da ne ispadnu, a da ne pricam kako smo 1975. eliminisali Real posle 2:0 u Madridu. U Beogradu se Dzaja povredio u 30. minutu i ostao je Olja Petrovic da sa Kerijem, Radovicem, Nikitovicem pobedi Real sa (ČITAJ PAZLJIVO) Brajtnerom, Kamacom, Velaskezom, Necerom, Santiljanom…. Ceo tim Zvezde kostao koliko dva odela Gintera Necera!!! Ali, srce na teren i napadni! A ne da budes mis!!!

Reply
Pop delija авг 23, 2016 at 14:13

Prijatelju, koliko stranih igraca, tj . igraca izvan naseg govornog podrucija je igralo za Zvezdu…. Kljucni problem Zvezde ove sezone jeste gomilanje stranaca koji nisu ni prosli pripreme i koji su tu da uzmu titulu i obogate svoj cv, treba igrati sa 1-3 strana igraca u timu i gurati domace, Ludogorec je mnogo ozbiljnija i konkretnija ekipa od sasuola a tamo smo igrali egal, na Marakani smo koliko toliko parirali Bugarima dok u Italiji sa pregrst stranim i pozajmljenim igrracima nismo imali niti jednu sansu za gol, promaja u odbrani. Licno mi ne bi irrgali ni Fibel,Muce,Le talek vec odbrana sa Petkovicem Lukovicem Rendulicem i Ristic i da linije tima budu blize jedna drugoj kao i da se pridje igracima a ne da imaju vremena da prime loptu okrenu se licem ka golu i krenu u napad,. Takodje skrenuti paznju igracima sredine terena, da cesce prave prekrsaje na sredini terena cim ih prodje igrac a ne kao protiv bugara da nam isti igrac okrene 5 odbrambenih i zabije 2x gol, taj da je igracina tolika igrao bi u barsi a ne u sumi.

Reply
Loki авг 23, 2016 at 11:42

A Fibel? Daj Boze i da se on „povredi“! Sam Bog nas pogledao kada su ona dva lazna fudbalera migranta Ruiz i Mouce povredili!!! Nesto razmisljam… Da li ima sanse i Grof da se „povredi“…

Reply
krvavi zvezdas-DE авг 23, 2016 at 12:54

slazem se…a sikimic…zaboravio si mladu grofovu nadu

Reply
kastiljo авг 23, 2016 at 13:33

Ili Zvezdinu perjanicu Lukovic Aleksandra.

Reply
krvavi zvezdas-DE авг 23, 2016 at 14:18

a njegovog kuma crnog andjelka

Reply
Mmilan авг 23, 2016 at 11:11

Jos bolje sto su roviti Mouce i Ruiz! Neka iga desno Snic levo Katai a u sredini Babunski ili ko vec pa sta nam bude

Reply
kastiljo авг 23, 2016 at 13:34

Brate gore od onoga u Italiji jednostavno ne moze,cak i da nas pobede 0-5 na Marakani mislim da ne mozemo gore odigrati od one utakmice gde je realan rezultat bio 7-0.

Reply

Leave a Comment