Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаНајновијеФудбал

Божовић мења тим за Сасуоло

У четвртак увече очекује нас реванш утакмица 4, кола квалификација за ЛЕ изеђу Црвене звезде и Сасуола.

Након тешког пораза у првом мечу очекује се да шеф струке Миодраг Божовић измени састав и покуша да порнађе добитну комбинацију којом би се савладали Италијани.

Према писању „Спорта“ у прву поставу вратиће се на десном боку Марко Петковић, уместо Цветковића, док ће у срце одбране поново Зоран Рендулић, тако да ће се Ле Талек вратити на позицију задњег везног. Марко Полетановић се сели из тог разлога на клупу, као и Пабло Муче који је ровит, и којег би требало да замени Славољуб Срнић.

Ипак, највећа промена требало би да буде у главама играча, који би правим приступом утакмици, уз одговарајућу тактику, могли да пруже далеко бољу партију и покушају да савладају госте. А да ли ће то бити и довољно за пролаз даље, који након првог меча делује као немогућа мисија, знаћемо у четврак касно увече.

Повезане вести

7 comments

djina1996vuk авг 25, 2016 at 11:16

da li menee neko zajebava ovde? koliko vidim pukli smo…

Reply
pera авг 25, 2016 at 07:28

Pogrešan je pristup od početka prelaznog roka bio. Prvo tim se pravi par godina i iz godine u godinu da bi igrao kako treba mora da dovodi par igrača i unapredjuje igru. Ovo sa dovodjenjem njih 10 – 15 je smejurija. Ja da se pitam forsirao bih tandem klinaca u vezi na polutkama Babunski Ristić. Kanga bi kod mene završio svoj boravak u ekipi jer je direktno eliminisao tim iz Evrope. Imaćemo nešto od igre dok budu igrali Katai i Plavšić posle toga potop. Šansu bih dao malom Račiću, Miloševiću na beku klincima Vučićeviću i Iliću u špicu na domaćim utkamicama, pronašao tog desnog beka a penzionere preporučio stručnom štabu kao kadar za trenerske poslove u klubu ako im odgovara. Ovo pravljenje dva tima mi asocira na to da kad odu kvalifikacije večeras taj jedan veštački skockan tim mora da ide iz kluba jer samo budala bi to plaćala. Uostalom ja ne znam primer gde je dovedeno toliko igrača i klub postao bitan u Evropi preko noći, toga nema i smešan je eksperiment. Smešan jer su dovedeni igrači sa različitih govornih područja, sa različitim mentalitetima i shvatanjima fudbala. Solidni su igrači ali su nekompatabilni jedni sa drugima. Ako je država pomogla hvala joj ali mi moramo da stvorimo imidž da ljudi ulažu u klub.

Reply
SVE PJANO21 авг 24, 2016 at 17:03

@ krvavi zvezdaš, brate to i ja isto ponavljam, od Evrope se živi, naše prvenstvo je bitno samo zbog plasmana u Evropu i nekog broja titula koji ne donosi ništa. Ako smo realni, priznaćemo da smo imali pomoć države u prethodne 2 god inače bi se ugasili, a ta pomoc neće dugo trajati. Ova godina je propala, sledeće moramo izboriti LE minimum!!!

Reply
krvavi zvezdas-DE авг 24, 2016 at 21:40

hvala bogu da ima jos normalnih i realnih navijaca a ne nasmrkani balavci..SVE PJANO021 svi mi volimo zvezdu a li nismo svi realni i kazemo da sa ovim igracima mi smo preslabi i za 3 kolo a kamoli dalje..pa video si mucenje sa maltom..od ove ekipe moze da igra 5 igraca a ostalo je brate za seosku ligu a ima i penzionera,amatera i neznalica..posteno receno

Reply
krvavi zvezdas-DE авг 24, 2016 at 13:13

gde je sad veliki terza da izadje i kaze da su sva pojacanja promasaj osim kange..da objasni zasto je losiji michel od svih stopera..da kaze zasto su dovedeni ilic i milosevic iz spartaka koji nas kostaju neverovatnih 400.000 a nisu ni registrovani..da objasni zasto cuti od ludogoreca ga nema nigdekaze terza ekipa se stvara 2-3g pa nek objasni kako to misli sa igracima od 35g i za 2-3g kad imaju 40g da udjemo u LS..kao sto su supic,andjelko,lune,sikima…a sta ce da radimo sa srnicem kad dugujemo 400.00 i plus 30% za koliko treba da ga prodamo da budemo na nuli…sta nama vredi domaca liga kad nema velikih para

Reply
Bata авг 24, 2016 at 12:28

Terza i Grof su glavni krivci za debakl u Evropi ali im se mora odati priznanje za dominaciju u nasoj ligi .Zvezdi bez Evrope nema spasa , sada treba spasavati sto se spasti moze .

Reply
Zoran авг 24, 2016 at 11:22

<Dali to Rendulic zbog brzine.Sada su stvarno pogubljeni svi kriteriumi.Ili mozda ja nisam normalan?

Reply

Leave a Comment