Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновијеФудбал

Звездаши, када је тешко – сви заједно!

Кошаркаши Црвене звезде у четвртак ће пружити подршку фудбалерима на стадиону „Рајко Митић“ у покушају да остваре повољан резултат у борби за Лигу Европе са италијанским „Сасуолом“.

Спортисти СД Црвена звезда одувек су се поносили заједништвом које је красило црвено-белу породицу, у свим тренуцима, лепим, али и оним тешким…. Након бројних наступа спортиста нашег СД у међународним такмичењима, на ред су дошли фудбалери које у Европи очекује изузетно тежак задатак, да надокнаде велики заостатак из прве утакмице са екипом „Сасуола“ у борби за Лигу Европе.

Кошаркаши Црвене звезде, желе овом приликом да пружеподршку фудбалерима, који су често били уз црвено-беле кошаркаше у борбама за што бољи пласман у Евролиги, и на путу освајања трофеја у АБА лиги и домаћој лиги, али и уз у тешким тренуцима, попут оног, када је капитен КК Црвена звезда Лука Митровић доживео тешку повреду на почетку прошле сезоне.

Зато ће цео погон КК Црвена звезда предвођен тренером Дејаном Радоњићем, капитеном Луком Митровићем, Бранком Лазићем…бити у четвртак од 20.30 часова на стадиону „Рајко Митић“ у Београду, и пружити сву могућу подршку Катаију, Петковићу, Плавшићу, Срнићу, Вијери…у покушају да победе Сасуоло и обрадују милионску армију навијача Црвене звезде.

Кошаркаши верују, навијачи верујте и ви, дођите да подржимо фудбалере на утакмици са Сасуолом! Јер када је тешко – сви заједно!

Повезане вести

11 comments

fickos00002 авг 24, 2016 at 21:03

jeste sve to stoji da nam je loša odbrana i da smo se blamirali protiv sasuola ali ljudi to je naša zvezda budimo uz nju i kad gubi a ne čim gubi pljujete po svima a kad pobeđuje onda su svi dobri!!

Reply
katai авг 24, 2016 at 20:21

Jel vaze sezonske za ovaj mec??

Reply
Hadži Dragan авг 24, 2016 at 20:44

Naravno.

Reply
Ponosni Delija авг 24, 2016 at 20:06

Jel ostalo karata za sever?

Reply
otpisani101 авг 24, 2016 at 19:04

branio sam uvek i ovu upravu i trenera grofa ali moram da prokomentarisem i greske ove iste uprave i trenera bozovica…posle blamaze protiv borca u kupu,prosto je neverovatno da se odmah nije krenulo u kupovinu kompletne odbrane za evropu…ne mogu da verujem da su uprava i trener verovali da zvezda moze u ligu sampiona sa lukovicem,rendulicem,pa i fibelom koji nista nije bolji,kao i sa petkovicem i cvetkovicem…i umesto da se remontuje kompletna odbrana za evropu,mi valjda jos uvek cekamo mitrovica iz turske…onda trener i uprava pre izvlacenja za evropu psiholoski ubili i ove sto imamo…svaki dan citamo izjave tipa-samo ne olimpijakos,samo ne ludogorec,samo ne viktorija plzenj,samo ne ovaj i samo ne onaj…u sesiru nisu bili ni surdulica ni lucani,ako su kairat,ludogorec i sasuolo los zreb ,onda je jasno da mi danas ne mozemo u evropi nikoga da pobedimo…i ono sto me najvise nervira a to je da niko iz uprave kao i trener nece da kazu zasto mladi reprezentativci milosevic i ilic nisu licencirani i zasto prednost imaju penzioneri andjelkovic i sikimic…ne misle valjda da zarade nesto na sikimicu…sutra naravno nikakvog cuda nece biti,to znaju i oni sto prizivaju cudo,nego cisto da se popuni marakana…vece je cudo sto zvezda nije prosla ludogorec posle 2-2 i 1-0 na punoj marakani,kakav sasuolo…..

Reply
Hadži Dragan авг 24, 2016 at 20:42

Dosta toga si u pravu,ali ja još verujem u Terzu i Grofa…seti se samo gde smo bili do pre 2 godine,a gde smo sad.Polako,ne može se sve preko noći,pa i Čović je od KK tek posle 4 godine stvorio respektabilan klub.

Reply
kada tesko je авг 24, 2016 at 17:02

JA NE ZNAM ZASTO MI JOS MOUCEA MUCIMO?
SVI NA MARUUU!

Reply
od cega si krvav авг 24, 2016 at 16:56

Krvavi, mlatis k’o otvoren prozor. Jesi li bio na potpisivanju ugovora Moucea? Mojne tisra. Sutra na Rajka i da zagrmimo zajedno. Pozdrav.

Reply
krvavi zvezdas-DE авг 24, 2016 at 19:35

e balavurdijo..idi da ti dunjic da koji gram da urlas a ne znas ni ko igra ni igrace..

Reply
Danijel1984 авг 25, 2016 at 13:00

Čoveče idi leči tvoje frustracije na nekom drugom mestu, a ne da vredjaš ovde svakog koji podrži Zvezdu!

Reply
krvavi zvezdas-DE авг 24, 2016 at 16:30

ma sta svi zajedno..gde..pa jel vidite da tonemo kao titanik..samo pusta prica i obmanjivanje i mazanje ociju od terze…koji je to mozak smislio da dovedes 10 pojacanja a vredi samo jedan..a 2 ne registrujes nikako..ko ce bre braco to da plati..pa jel znate da samo mouce ima 510.000€ bez bonusa za domace prvenstvo..a normalan klub dovede 2-3 skupa igraca ali vrede i saberes plate od svih pojacanja i dodjes na prost racun..tako radi normalan klub a ne dovede celu postavu i samo jedan vredi..bolje ubaciti 5 nasih omladinaca od kojih ce bar jedan kao Gruja da vredi a od ovih samo ce nam se dug povecavati

Reply

Leave a Comment