Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеТрансфериФудбал

Клубови јуре Катаија, хоће ли Звезда одолети?

Након сјајних партија претходне и ове сезоне Александар Катаи је предмет интересовања многих клубова у финишу прелазног рока.

Понуда и интересовања има, а да ли ће то бити и довољно да се задовоље апетити све три стране и склопи договор, остаје да се види, јер је јасно да је нашем клубу новац потребан те да Катаију уговор истиче следећег лета и да би сада могло највише новца за њега да се узме.

Са друге стране, реч је о капитену и предводнику екипе и њеном најбољем појединцу, те би одлазак Катаија умногоме ослабио овај тим а Звездина игра никако не би била иста након његовог одласка.

Понуде су стизале током лета али наш клуб их је одбијао. Међу последњима Катаија је јурила Селта која је на крају довела Ел Мунира из Барселоне, међутим сада је понајвише загризао Бриж који би могао да плати обештећење од око три милиона евра, које би вероватно задовољило апетите нашег клуба.

Прелазни рок истиче ускоро и ако до трансфера буде дошло, доћи ће већ у наредним данима.

Повезане вести

12 comments

Crni Grga iz Mokroga Luga авг 27, 2016 at 11:38

I ovo je dokaz na šta je spao srpski fudbal. Katai je najbolji igrač Zvezde i najbolji strelac u šampionatu Srbije i niko za njega neda bar tri miliona evra.

A Mamić svog fudbalera iz Dinama proda za 23 mioona evra.
Kako? Pa jednostavno. Hrvatska reprezentacija je igrala na Prvenstvu Evrope i tamo se igrači dokazuju. A gde je reprezentacija Srbije? Nigde.

Nadalje, Dinamo se plasirao u grupnu fazu Lige šampiona, a gde je Zvezda? Nigde. Igra derbi sa Javorom iz Ivanjice. To su razlozi zašto su fudbaleri Zvezde na niskoj ceni i što nikome nisu interesantni.

Reply
@LA[K]I авг 26, 2016 at 16:18

Brate za sve su u pravu, jedino što i Terzić zna da od ovih stranaca nema koristi za klub, ali ima za njega lično. Ne bi mogao Marašu da da platu 400 k godišnje jer bi ga odma navijači razapeli, a ovim strancima to moze pod izgovorom da su igrali u ozbiljnim klubovima za ozbiljan novac, a ovamo uzima od svakog od njih po 50k godišnje. Minimum!!!

Reply
LA[K]I авг 26, 2016 at 17:45

Ja jos od kad je Terza preozeo klub naslucujem neke kriminalne radnje na stetu kluba, ali necu da gresim dusu i vole bih da se varam, ali… videcemo u buducnosti.

Reply
LA[K]I авг 26, 2016 at 14:28

I Katai i Vieira ce sigurno otici. Sansu u ovoj sezoni treba da dobiju mladi igraci (Lukovic, Vucicevic, Milosevic, Ristic, Ilic, Micel…). Ako mene pitate treba na poziciji stopera dovesti Marasa iz Rada. Decko je veliki talenat i mislim da bi mogao biti dobar u tandemu sa Micelom, tj. ne moze biti gori od Lukovica, Fibela i Rendulica. Mislim da je svima jasno posle ovog ispadanja iz Evrope da nista ne mozemo dobiti time sto cemo dovoditi belosvetske igrace koje vise niko nece. Treba sad videti da li ce Terzic biti pametan ili ce nastaviti po starom.

Reply
uros авг 26, 2016 at 14:17

http://www.sportske.net/vest/medjunarodni-fudbal/sada-je-zvanicno-ovo-su-promene-u-ligi-sampiona-273233.html
ovo moze biti i dobro za zvezdu samo jer je osvajala vec titulu prvaka evrope i zato dobijamo koficijent veci ako se ovo racuna 😀

Reply
Suhoj37 авг 26, 2016 at 14:09

Ako su ponude ispod 3 miliona nikako ga ne prodavati a bilo bi dobro da se proda i Hugo pošto smo videli,da u Evropi nije pokazao ništa.

Reply
borchaSRS авг 26, 2016 at 14:08

Maminjo bi Kataia utrapio strancima za minimum 10 miliona, a nama treba dobar menadzment koji nece prihvatati odmah prve ponude koji su mizerija. Treba i vise prostora dati igracima iz omladinske skole, strancima treba dati vise vremena da se adaptiraju, a ne ih mijenjati na svaku polu sezonu. Tim treba ostati na okupu minimum 1.5-2 godine pa da bi se nesto vidilo od njih u evropskim takmicenjima, ovako mjenjajuci po 4-5 igraca na svaku polu sezonu nece biti nista.

Reply
kastiljo авг 26, 2016 at 13:39

Katai je projektovan za odlazak,zato je Mouce doveden,da mu bude zamena. Kad se utisci slegnu mislim da i Mouce i Ruiz mogu da budu pojacanja ali tek od zime. Setio sam se Kataia kad je tek dosao,3x je gori bio od obojice,isto pracen zvizducima pa evo ga sad… Slicno je sa Ruizom,Mouce je malo stariji tako da ne znam kolko se isplati cekati ga,jedino ako je projektovan da donese kvalitet ne zaradu… Mislim da mozemo,s obzirom da smo ispali iz evrope,da priustimo da ih istrpimo do zime. Imamo dovoljno kvaliteta da se prosetamo kroz ligu i bez Kataia,za evropu nam ne treba nista drugo osim krstenog stopera i m.da.

Reply
The Real rokenrola авг 26, 2016 at 15:36

Konačno pravi komentar, potpuno se slažem sa tobom

Reply
josif авг 26, 2016 at 13:38

Prodati Kataija dabi se koliko toliko sacuvao mir.Mozda i Vijeiru ako je ponuda oko 2 miliona.U decembru preispitati status LeTaleka,Fibela i Moucea,dok oko Kange ,Ruiza(mnogi se nece sloziti ali dokazace daje dobar igrac)i Donalda graditi tim za sl.sezonu,Donalda nikako neprodavati.Oko domacih igraca nebih mnogo,sto bih komentarisao Petka i Cvetka kad su tarabe,mogu oni koliko hoce da daju maksimum kad neznas brate toje to.Babunskom i Poletanovicu davati vise sanse,Milosevicu na levom boku a Rileta vratiti u sredinu,jedino tako moze dase proda kao bek nikad.Pozz.MKD

Reply
kastiljo авг 26, 2016 at 18:07

Fibela sutnuti ukoliko danas…Ne znam stvarno sta treba da se desi i koliko golova da primimo da bi se taj covek preselio na tribine…Sramota da barem u SL Adam Micel ne dobija sansu uz npr Rendulica koji nam je trenutno najbolji stoper.Fibel je odigrao 10 utakmica za Zvezdu i na tih 10 utakmica smo primili 16 golova(!!?!?!) od kojih je 6-8 direktno njegova krivica,a da ne pricamo o tome koliko je sinoc Sasuolo sansi stvorio takodje direktno njegovom greskom,barem 4 stopostotne…Adam mora dobiti sansu barem po pola h svaku utakmicu,jer gori od Fibela ne moze da bude a mladji je i moze da donese profit.Ponavljam,Fibela otpustiti,covek vec ima 30 godina tako da je bolje i za njega i za nas da on lepo potrazi neki klub na istoku,da uzme pare dok jos moze i kraj price.Od pocetka je sa ekipom i ni sa jednim stoperom se nije uigrao do sada tako da je treba biti fer i prema njemu i prema svima nama i zahvaliti mu se sto pre,a sa sobom moze i LeTaleka da povede koji je za mene ubedljivo najvece razocaranje od svih igraca,mnogo sam od njega ocekivao a ove sezone apsolutno nista ne pokazuje.

Reply
Saša авг 26, 2016 at 12:58

Naravno da je pravo, nema više za šta da ostaje. Zaslužio je da mu klub izađe u susret da unovči sebe.

Reply

Leave a Comment