Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Само један играч Звезде у младој репрезентацији Србије!

За утакмице са Италијом и Ирском у квалификацијама за ЕП селектор младе репрезентације Србије Томислав Сивић позвао је 21 играча.

Међутим, на том списку нашао се свега један фудбалер Црвене звезде, Михаило Ристић. Додуше, на списку су и Лазић, Јовановић и Антић, играчи који су носили Звездин дрес, прва два су и поникла на Маракани, али више нису у клубу.

Дефинитивно премало за реноме Црвене звезде која је некада давала играче који су били „кичма“ младе репезентација.

Могла је Звезда да има и више играча на овом списку, међутим спортски сектор није желео овог лета да доведе Радоњића, Ђурђевића или Чаврића, који су били ради да „слете“ на стадион Рајко Митић.

На списку се налазе:

Голмани: Борис Радуновић (Авелино), Вања Милинковић-Савић (Лехија), Ђорђе Николић (Базел).

Одбрана: Петар Гајић (Бордо), Александар Филиповић (Јагодина), Ђорђе Лазић (Анжи), Вукашин Јовановић (Зенит), Никола Мараш (Рад), Милош Вељковић (Вердер), Никола Антић (Војводина), Немања Антонов (Грасхоперс).

Средина терена: Немања Михајловић (Партизан), Михаило Ристић (Црвена звезда), Мијат Гаћиновић (Ајнтрахт), Сергеј Милинковић-Савић (Лацио), Дејан Мелег (Војводина), Саша Лукић (Торино).

Напад: Дејан Дражић (Селта), Урош Ђурђевић (Партизан), Немања Радоњић (Чукарички), Александар Чаврић (Генк).

Повезане вести

7 comments

SALEVMP85 авг 26, 2016 at 22:28

ne mogu da tvrdim zasto igraju fibel i cvetkovic a posle njih ruiz i mouche ali mudrinski,djurdjevic,cavric slobodni a ostao nam userko Hugo koji ili nece da igra ili ili nije spreman pa pada u svakom duelu….STRASNO!!!!

Reply
pera авг 26, 2016 at 20:17

Gresite ljudi, Zvezda ima solidan fond mladih igraca ali je problem ono drugo sto ste naveli garantovani ugovori sa stranim igracima. Moje je skromno misljenje da dva igraca od tih stranih mogu da ostanu Donald i Kanga ali da Kangu ne bih zadrzavao jer je direktno odgovoran za eliminaciju iz lige sampiona. S obzirom da Katai odlazi sigurno da bi se platili ovi dovedeni igraci treba napraviti tim od domacih igraca i pridodati uz Donalda eventualno jos Huga ostalo aut a pored njih i buljumentu Cvetkovica, Orlandica Supica(vratiti Manojlovica) . Lepo je jednom prilikom Covic rekao da Zvezda nije krava muzara i alal mu vera na tome. Strani igrac mora biti marka za domaceg da bi smo ga potpisali. Da smo za ovih desetak igraca kupili dvojicu koji vrede imali bi bar sta da gledamo na terenu ovako jad i cemer. Dakle sansa za tim Kahriman, Petkovic, Rendulic, half, Ristic (Milosevic),Racic,Babunski, Plavsic(Lukovic), Srnic, Ilic(Vucicevic). Bar bi publika dolazila da bodri perspektivne momke i to je nasa Zvezda sa mozda kazem Donaldom. Sto ne dovedu Filipovica iz Jagodine ionako su mnogo igraca doveli a fajde nikakve. Ovu buljumentu stranaca proslediti drugima ako se ne mogu prodati.

Reply
Nenad Velaja авг 26, 2016 at 16:07

O ovome treba da se izjasni sportski direktor.Katastrofa za nas klub.Tonemo sve nize i nize.

Reply
@Stef авг 26, 2016 at 16:04

Zvezda je uvek dovodila igrače iz mlade reprezentacije i uglavnom su se dobro pokazali, a imali smo višestruku korist od prodaje, a sad da ovim strancima ima samo da budemo na gubitku, ali će Terza i određena grupa krimosa biti na dobitku jer uzimaju deo iz ugovora svakog od njih.
Zvezdina propast počinje odlaskom Džajića 2004. godine i neće se zaustaviti uskoro.

Reply
dusan авг 27, 2016 at 08:56

zvezdina propast pocinje odlaskom vladimira cvetkovica.

Reply
Stef авг 26, 2016 at 15:52

A meni nije jasno sto Zvezda recimo nije pokusala da dovede orlica iz Jagodine koja je ispala iz lige,stopera Filipovica ,on cak i nije igrao sad neke meceve za Jagodinu jer treba da ide,a s obzirom na situaciju u Jagodini i sto su u 2 ligi pustili bi ga bez problema.Savo je otisao ostali su ostale starkelje Lukovic i Rendula i tu je promasaj pojacanje Fibel,dakle 3 stopera,sve matorci,svi ocajni,svakako nam treba bar 4,Stojanovic i Micel su na pozajmicama, pa sad guraju Le Taleka u odbranu koji je isto izgubljen slucaj,Filipovic bi mogao biti i zalog za buducnost , od ovih u odbrani nema nikakve koristi ni u igri niti u buducnosti sto se tice zarade,samo smo na gubitku sa njima kako god okrenes,jos jedan orlic ovde Maras iz Rada isto je dobar,mlad igrac,ali njega bi vec bilo teze dovesti od Filipovica,al kakva nam je odbrana trenutno i obojica bi mogla igrati u prvih 11 odmah kod nas.

Reply
maxmasina11 авг 26, 2016 at 14:26

Bio bi i Plavsic tu, da nije povredjen. A prevare poput Radonjica i Djurdjevica, koji je usput trazio pofine pare i garantovanu minutazu, hvala Bogu sto nisu dosle. Cavric je cvrsto vezan ugovorom tako da je nemoguce do njega bez obestecenja, koje sigurno ne bi bilo malo.

Reply

Leave a Comment