Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаНајновијеФудбал

Катаи: „За Европу је потребно време и континуитет“

Црвена звезда се ремијем против Сасуола опростила од европских такмичења ове сезоне. Капитен и једини стрелац на данашњој утакмици за црвено-беле Александар Катаи сматра да је његова екипа тек сада показала право лице.

– Данас смо показали да оно у Италији нисмо били ми, да се наместио лош дан. Резултатски и тактички смо данас одиграли много бољу утакмицу, али то није било довољно после убедљивог пораза. Због таквог резултата нам је било јако тешко да уопште уђемо у утакмицу. У дубини душе сви смо веровали да можемо можда да направимо сензацију, али нисмо успели у томе и сада се окрећемо домаћем првенству – рекао је Катаи.

Звездин капитен истиче да успех у европским такмичењима не може да се оствари преко ноћи.

– Када погледам ових шест европских утакмица још увек не могу да кажем да ли је ово наша реалност. Свакако да смо имали велике шансе да исход можда буде другачији. Ипак, наши противници су одличне екипе, не треба уопште трошити речи, показали су све на терену. Не можемо да сакријемо разочараност, сви смо се надали другачијем исходу, али за Европу је потребно време и континуитет. Сасуоло и Лудогорец своје тимове одржавају на окупу неколико година. То се на терену најбоље види, колико се лако разумеју и колико су уигранији од нас. Жао ми је смо што смо нашу публику разочарали испадањем од Лудогореца и захвалио бих се навијачима што су и данас дошли да нас подрже – закључио је Звездин капитен.

Повезане вести

7 comments

pera авг 27, 2016 at 09:19

Da ne razglabamo ljudi, pogrešna je ideologija kupovati ono što se samo nudi na tržištu. Šta smo kupili istrošene strance koji normalno igraju samo rutinski. Sreća je da je Donald tu dve sezone i da je pored Gruje ukapirao šta se od njega očekuje. Mali Ibanjez je igrao samo napad, par centaršuteva poneki gol u srpskoj ligi a u odbrani rupa a to mu je glavni zadatak. On i Fibel su direktni krivci za ispadanje od Ludogoreca. Kanga, otkaz i to odmah, Direktni krivac za promašenu sezonu, profesionalac ne poklanja igrača više protivniku. Sada moramo prodati Kataija i Vijeru, moramo jer ove igrače neko mora da plati.Sad lepo to sve razbucati dati šansu našim klincima da se uigraju za narednu sezonu. Dovesti jedino mladog halfa iz domaće lige recimo Maraša da se uigra sa timom a ove penzionere pustiti da odu iz kluba. Donald, Latalek i Ruiz jedino imaju od stranaca kvalitet da nose dres kluba i unaprede igru. Ruiz zna fudbal ali mu treba vreme i kondicija da podigne nivo igre. Mi smo prošle godine pustili niz vodu Vereda koji je mnogo više pokazao od Mučea. A da, vratite Stefana Mihajlovića u klub jer dečko može da odigra centarfora uz dobar rad. Za ovaj promašaj nisu krivi samo Grof i Terza nego i svi mi jer su se ovde mnogi utrkivali u odobravanju dovodjenja stranih igraca a sad kritikuju pomenute. Iskreno kakva je to Zvezda ako za nju igraju sve sami stranci. Meni to nije prava stvar ne znam da li je vama.

Reply
Mister NO 79 авг 27, 2016 at 00:13

Za Evropu je potrebno 15 igrača na najmanjem nivou kvaliteta Kataia.

Reply
Bata авг 26, 2016 at 21:06

E moj Terzo ….. , sada moras da prodajes najbolje igrace na SNIZENJE 60 % .

Reply
dejo авг 26, 2016 at 20:05

Katai, dok mozes bezi glavom bez obzira!!! Pusti pricu i brini o svojoj buducnosti! Od Zvezde se neces hleba najesti! Ovde je ostalo samo navijanje a od igranja nema nista! Srecan ti put i sve najbolje!

Reply
drmr авг 26, 2016 at 18:35

Ostaviti Donalda, Le Taleka, Fibela, Mucea, Kangu i Ruiza, obavezno promeniti formaciju u 4-4-2, naci dobrog napadaca, stopera i golmana oabavezno… Srnica, Plavsica, Poletanovica, Babunskog ostaviti da se uigraju i da imamo konkretne zamene koje mogu da odigraju ako zatreba. Definitivno nam nedostaje dobar golman, stoper i napadac i promena formacije !!! Pozdrav svima…

Reply
Ivan авг 26, 2016 at 17:25

Ovo je samo ova klasa od fudbalera izjavila po nalogu dr terze jer terze nema od 2 avgusta ni u romingu i nagovara fudbalere koji imaju autoritet kod nas navijaca da izjavljuju ovakve izjave evo sada da odgovorim ni groblje nije se toliko spremalo pa su svake godine ulazili u evropu toliko o tome!

Reply
krvavi zvezdas-DE авг 26, 2016 at 16:59

svaka tebi cast legendo a za evropu ne treba vreme i kontinunuitet…TREBA SAMO KVALITETNI IGRACI…..jako prosto i jednostavno..mi hocemo da napravimo tortu od 20 jaja a realno imamo samo 2.. a sa 2 jajeta moze samo da se naprave palacinke a ne torta

Reply

Leave a Comment