Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Победа у Новом Пазару након прекида!

Победа у Новом Пазару

Победа Црвене звезде у Новом Пазару након прекида. Наставак победничког низа, шеста узастопна победа и лидерско место пред прву паузу.

Миодраг Божовић је у седмој утакмици извео седми различити тим. Александар Катаи, Уго Виеира и Дамијен Ле Талек нису играли. Ле Талек је утакмицу пропустио због повреде коју је задобио против Сасуола.

Мирно је протекао почетак меча, Звезда је запретила два пута пре вођства, оба пута преко Канге. Други покушај је био озбиљнији, након упорности Петковића и лепог потеза Руиза, маказицама је шутирао Канга, али преко гола. Брзо после тога, оправдано досуђен једанаестерац за Звезду, након веома оштрог старта Станојевића над Кангом, отвореним ђоном на колено Звездиног организатора игре. Дефанзивац домаћина је избегао и црвени картон, али Нови Пазар није гол, Луковић прецизан за предност Звезде.

Други гол је уследио као казна за промашај Новог Пазара. Поново је погрешио Дамир Кахриман, али то срећом нису успели да казне Чечарић и Траванчић. Казну је спровео на супротној страни у контранападу Петар Орландић. Након лопте Доналда, стуштио се Звездин нападач ка голу домаћина после грешке Василића и рутински погодио за наставак голгетерске серије, 7 голова у 6 мечева. До краја полувремена, Звезда је претила преко Мучеа и Руиза, а Кахриман одбранио зицер Чечарићу.

У другом полувремену, сенку на утакмицу бацио је прекид од 15 минута који изазвали домаћи навијачи. Са западне трибине полетеле су столице ка Звездиној клупи, Канга је вређан на расној основи, играчи Црвене звезде на националној, а након што се меч наставио трибина није испражњена.

Прекиду је претходио дуел Сикимића и голмана Новог Пазара, када је Звездин нападач нехотице повредио Живковића и зарадио директан црвени картон. Уследила је гужва, а затим и повици, напади и увреде са трибине.

Живковић је према последњим информацијама задобио повреду јагодичне кости и надамо се да ће све бити у реду са њим. Желимо му брз опоравак.

У наставку меча, Звезда је потврдила победу головима Руиза и Анђелковића и имала неколико прилика да буде још убедљивија. Нови Пазар је успео само да смањи предност Звезде на тренутак, преко Траванчића.

Следи прва репрезентативна пауза, а 10.септембра на Маракану долази Бачка из Бачке Паланке.

7. коло, Супер лига

НОВИ ПАЗАР – ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 1:4 (0:2)

Нови Пазар. Стадион: „Градски“.
Гледалаца: 6.500
Судија: Милан Илић
Жути картони: Аливодић, Марић, Мицевски (Нови Пазар), Луковић, Доналд, Канга (Црвена звезда)
Црвени картон: Предраг Сикимић (Црвена звезда)
Стрелци: 24.минут Луковић (пенал) 0:1, 32.минут Орландић 0:2, 76.минут Руиз 0:3, 79.минут Траванчић 1:3, 93.минут Анђелковић 1:4.

НОВИ ПАЗАР: Живковић (66.Зечевић), Василић (72.Ђоковић), Станојевић, Мутавџић (30.Леповић), Аливодић, Траванчић, Чечарић, Димитријевић, Марић, Мицевски, Тинтор. Тренер: Зоран Марић.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Кахриман, Петковић, Рендулић, Луковић, Анђелковић, Доналд, Полетановић, Канга (63.Плавшић), Муче (75.Срнић), Руиз, Орландић (45.Сикимић). Тренер: Миодраг Божовић.

ТОК МЕЧА

Прво полувреме

Почиње меч у Новом Пазару. 26 степени, идеални услови за игру, Звезда без Катаија, Виеире и Ле Талека.

Миран почетак утакмице, нема прилика, један корнер за Нови Пазар. Нема опасности на обе стране.

13.минут – Муче је фаулиран након продора, али судија Илић је свирао фаул Орландића над голманом Новог Пазара, Живковићем.

18.минут – Прва озбиљнија прилика на мечу за Звезду! Упорни Петковић сеизборио за лопту, центрирао, Живковић одбио кратко до Руиза, на крају Канга атрактивно, маказицама, али преко гола. Одмах је Нови Пазар узвартио, али је Чечарић био кратак.

23.минут – Пенал за Звезду! Оштар старт Станојевића над Кангом, коме се указује помоћ. Испуцао је лопту Станојевић, а онда отвореним ђоном стартовао над Кангом!

24.минут – ГОООЛ! Александар Луковић, 0:1! Поново је погодио Луковић у Новом Пазару! Други гол капитена у првенству, Звезда води у Новом Пазару!

32.минут – Каква прилика за Нови Пазар! Нову грешку Кахримана, нису искористили Траванчић и Кахриман.

32.минут – ГООООЛ! Петар Орландић, 0:2! Наставља голгетерску серију Звездин нападач, седми гол у шест мечева. Стуштио се као голу противника Орландић, искористио велики кикс Василића и био непогрешив. Казнила је Звезда промашај домаћина.

IMG_5980

38.минут – Нова прилика за Чечарића, овог пута Кахриман сјајно реагује и брани зицер нападачу плаво-белих.

3 минута надокнаде у првом полувремену у Новом Пазару.

Крај првог полувремена, Звезда води 2:0, головима Луковића и Орландића, као и у прошлом мечу на Маракани. Казнили су црвено-бели промашаје домаћина.

Друго полувреме

Почиње друго полувреме у Новом Пазару, једна измена у Звезди, Предраг Сикимић је заменио Петра Орландића.

46.минут – Одмах на почетку, акција Полетановића и Руиза, Доналд јако шутира, погађа мрежу, али са спољне стране.

Након ударца Доналда нема узбуђења, миран наставак меча. Издвајамо покушај Траванчића са веће удаљености.

62.минут – Црвени картон за Предрага Сикимића! Након једног дуела са голманом Новог Пазара, Сикимић је незгодно ударио ногом у главу Живковића, који је остао да лежи на трави, а Звездин нападач добио директан црвени картон!

Друга измена у Звезди, Срђан Плавшић је заменио Гелора Кангу, који се расправљао са Руизом при изласку, Љут и незадовољан Канга.

Прекид меча у Новом Пазару! Звездина клупа је нападнута и гађана столица са западне трибине, а затим је и на расној основи вређан Гелор Канга. Скандалозно и срамно понашање у Новом Пазару!

Наставља се меч након 15 минута паузе, али није испражњена трибина након увреда на расној и националној увреди и након напада на клупу Црвене звезде.

Трећа измена у Звезди, Срнић је заменио Мучеа.

76.минут – ГООООЛ! Џон Жаиро Руиз, 0:3! Звезда одговара головима! Продор Срнића, Руиз на правом месту за потврду победе. Његов други гол ове сезоне!

IMG_6001

Одмах затим..

79.минут – Гол! Анид Траванчић, 1:3! Смањује предност шампиона најбољи играч и стрелац Новог Пазара, брзо после трећег гола.

86.минут – Леп контранапад Црвене звезде, Плавшић за Руиза, који је послао мало бржу лопту за Срнића.

90.минут – Руиз! Све је лепо урадио Руиз, протрчао, сам повео напад, дриблинг

93.минут – ГООООЛ! Душан Анђелковић, 1:4! Крај, Звезда потврђује тријумф у Новом Пазару и нова три бода! Сјајна егзекуција Анђелковића! Нова победа је обезбеђена!

Крај меча у Новом Пазару, три бода и шеста узастопна победа. Скандалозно понашање домаћих навијача је бацило сенку на меч.

Повезане вести

18 comments

Pantela79 авг 29, 2016 at 11:02

Pisemo tri boda,uz dosta pozitivnog kod odredjenih igraca koji se osporavaju. Pitanje za ligu i drzavu,sta treba da se desi u N.pazaru pa da se MNOGO ozbiljniji pridje i odreaguje na dugogodisnji problem?!!!! Moje misljenje da treba prodati ako ima ponuda Kataia(vec otisao),Huga,Donalda,Kahrimana(tesko posle onoliko kikseva);ostaviti LeTaleka jer je kombo igrac,tu su jos Ristic,Poletanovic i Lukovic sva trojica odlicni igraci,pod hitno levo ubaciti Milosevica(jedino ako nije necija kombina),Vucicevica,Ilica kao spiceve!!! Ako Grof na kraju prvenstva dobije bar 4 mlada igraca to je za klub odlicni,a ima potencijala za taj broj. Ajmoooo Zvezdoooo,ZGAZI IH SVEEEEE!!!!!

Reply
ruiz odlican авг 28, 2016 at 23:20

Mozemo zbog plata da prodamo Kataia(jer mora inace nebi) i Huga . Huga mislim zato sto mi je Ruiz bio odlican kad aje igrao spica cak je dao i gol.Ruiz ima brzinu,dribling(pokazao u odredjenim trenutcima meca) i sut.
Mozemo da prodamo i Lukovica ako neko zeli(vrv ne). Treba dati sansu Adam barem jednu jer bi 80% posto pokazao da vredi. Mozemo d aprodamo i Fibela i dovesti 2 odbrambrena igraca iz omladinse skole dok ne dovedemo pojacanje.Mouceu mozemo dati jos 1 sansu pa ako bud ebio isto kao protiv Pazara da ostane do kraja pozajmice. Mozemo i d aprobamo na golu Vicica i Stankovica.
Po meni bi ovo bila odlicna postava ( uz prodaju Huga i Kataia )
Kahriman- Milosevic(jer smo ga sada registrovali),Rendulic, Adam(Le Tallec), Petkovic-Poletanovic ( Ristic ), Donald – Plavsic,Kanga,Srnic-Ruiz. To bi bila odlicna postava 😉

Reply
Hadži Dragan авг 28, 2016 at 20:42

Bravo momci.Tri boda sa teškog gostovanja je super.Grof je stavio matorce da odrade dobar posao,jer bi se klinci pogubili posle onakvog ponašanja poturčenih Srba sa tribina.

Reply
LA[K]I авг 28, 2016 at 20:09

Bravo za momke odlicna partija. Inace mec je trebao biti prekinut cim je krenulo skandiranje Oricu, a da ne pricam posle gadjenja Zvezdine klupe… Trebalo bi uprava da malo pogleda Alivodica i Travancica iz Pazara. Ja ih vec neko vreme pratim i znam da je Alivodic jedan od najboljih igraca nase lige. Travancic je bio velika nada bosanskog fudbala, cak je i pre 3-4 godine bio na probi u Zvezdi, ali nije prosao. Sad je dosta oslabio, ali se vraca u formu. Dva gola Spartaku i sad ovaj Zvezdi prilicno lep. Nadam se da golman Pazaraca nije teze povredjen i zelim mu brz oporavak.

Reply
Aca авг 28, 2016 at 19:43

Veoma ubedljiva pobeda, sto je u ovom momentu jako vazno. Uvek tesko gostovanje, tako reci neprijateljsko. Ovo vise nema smisla, tolika mrznja se retko vidja, dozivotno izbacivanje iz takmicenja zbog ovakvog ponasanja! Sto se tice igre, jako dobra partija tima, na mene je najjacio utisak ostavio Ruiz, koji je u sve boljoj formi, sto svakako raduje. Nadam se da ce Mouce krenuti da igra, posto mu za sada ne ide. Srnic usao, odmah asistencija. Bice ovo sve bolje, osvojiti duplu krunu, pa opet napad na Evropu! Nema drugog izbora!

Reply
Aleksandar авг 28, 2016 at 19:35

E ovaj Lukovic ko pravi „kapiten“ pobegao prvi u svlacionicu a ostali igraci ostali na terenu, koliko ne mogu da ga podnesem pa to je strasno. Donald pokazao da je po odlasku Kataija zreo da bude kapiten jer je on vodja na terenu tj glavni autoritet,uvek brani saigrace i ne plasi se da stoji ispod turske tribine sam. Sto se igre tice mi smo za ovu ligu vanzemaljci. Ruiz,Mouche,Srnic,Donald,Orlandic najbolji danas.

Reply
Dark авг 29, 2016 at 00:45

Donald je tipican Holandski izdanak skole fudbala. Uvek napred ima resenje, solidnu pas igru, dobar u defanzivi, povezuje redove u timu. Njegova losa partija u Italiji se odrazila odmah na ceo tim. Bice steta ako ode. Uz Kataija jedini vredan za Evropu. Bilo bi lepo zadrza ti ga sto duze.

Reply
MILAN KG авг 28, 2016 at 19:09

ako nismo za evropu dar da osvajamo titule ovde ovo st rade turci u sred Srbije je bruka izbaciti tu bagru u najnizi rang takmicenja.

Reply
DJOLE BARI 91 авг 28, 2016 at 18:37

IZBACITI IZ LIGE OVU TURSKU BAGRU.POHAPSITI ŠLJAM TURSKI.

Reply
milos rankovic авг 28, 2016 at 19:08

b i ovo sto se radi tamo u pazaru je horor da neko skandira naseru oricu koji je pobio hiljade srba i drzava cuti premijeru jel smes da reagujes to je mesto u srbiji da nas turci gaze i sad

Reply
Boban авг 28, 2016 at 18:35

Šta treba da se desi,pa da sudija traži da se isprazne tribine?Ovo je lakrdija od lige.

Reply
Goran авг 28, 2016 at 17:54

Sada ce grobarski trolovi i ostali Zvezdomrzci nesto da ken*aju kao penal,sudije,CIA,Vucko itd a posle pola sata 0:2 i jos 4-5 dobrih sansi za Zvezdu i to bez Kataija,Vieire,Le Taleka,Fibela,Plavsica mislim sta reci totalna dominacija najjaci smo u ligi jos da nisu zbog Evrope kiksali u prvom kolu umesto remija da smo pobedili bilo bi +11 uoci derbija i sa pobedom u derbiju zavrsili bi prvenstvo…Posed lopte 56-44%,napadi na gol 7-3,sutevi 7-3,slobodni udarci 8-7 sve u korist Zvezde i to za 45 minuta lagano…A ove seljacine sto u sred Srbije skandiraju „Ovo je Turska“ i „Jebe*o vam mater cetnicku“ trebalo bi na neki novi goli otok proterati ili jos bolje svima pasos u ruke,na aerodrom pa neka idu za Tursku i da im se zabrani ulazak u Srbiju zauvek bagra nevaspitana…

Reply
mouche majstor авг 28, 2016 at 17:52

mouche je danas ubjedljivo najbolji igrac C. Zvezde u N. Pazaru

Reply
Bozo авг 28, 2016 at 17:18

Moze li link za utakmicu

Reply
Goran авг 28, 2016 at 17:38 Reply
krvavi zvezdas-DE авг 28, 2016 at 17:03

sve osim pobede bilo bi lose..ajmo napreddddddd..i nova 3 boda

Reply
Mihajlovic u sredinu авг 28, 2016 at 16:47

I opet ovaj moucenik u sastavu
Izbacite neznalicu iz ekipe

Reply
Dark авг 29, 2016 at 00:40

Pa on i nije bio los danas. Covek nije spreman. Nije trebao ni da igra u Evropi, a zasto je to bi trebao trener da zna.

Reply

Leave a Comment