Тренер Црвене звезде Миодраг Божовић је након утакмице у Новом Пазару рекао да je победа коју је Црвена звезда остварила изузетно важна.

– За нас је данас било много важно да победимо после елиминације из Лиге Европе. Били смо у тешкој психолошкој ситуацији, и пре свега због атмосфере сам задовољан што смо остварили победу. Нови Пазар је данас на моменте изгледао доста добро. Брзо смо повели 2:0 и после нам је било лакше да играмо. Жао ми је због повреде Живковића, надам се да ће се брзо опоравити – рекао је Божовић.

На питање новинара да ли је видео ситуацију када је прекршај направљен над Кангом, Божовић је одбио да донесе суд.

– Не знам да ли је био пенал, нисам погледао снимак па нећу да тврдим. Грешке се дешавају, чак и да није био пенал, то није разлог да се утакмица претвори у хаос. Грешке се дешавају и на нашу штету, али то је фудбал. Не желим да улазим у проблеме Новог Пазара, али чим сам чуо да домаћа публика скандира „управа напоље“, знао сам да то неће на добро изаћи – рекао је Божовић.

2
Коментари

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
delije h.novi Hadži Dragan Recent comment authors
  Subscribe  
најновијим најстаријим највише гласова
Обавести ме о
delije h.novi
Гост
delije h.novi

samo ti care nastavi sa radom , mi boljeg trenera i covjeka nemamo od tebe, ovaj Ruiz mi djeluje da će biti ozbiljan igrač…

Hadži Dragan
Гост
Hadži Dragan

Dobro je Grofe,čestitke igračima i stručnom štabu na čelu sa tobom.