Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеТрансфериФудбал

Стиже Вујаклија!

Како пише „Спорт“ Црвена звезда ће данас добити ново појачање!

Наиме, руководство нашег клуба близу је договора са челницима чачанског Борца око трансфера Срђана Вујаклије, који би требао да појача напад екипе Миодрага Божовића.

Наводно, трансфер би могао да буде завршен већ данас, а олакшавајућа околност је уговор Вујаклије који истиче у децембру, те су чачани спремни да се одрекну услуга првог нападача за минимално обештећење.

Вујаклија (28) је претходне сезоне за Борац постигао 18 голова, од тога је чак три дао нашем клубу.

Повезане вести

11 comments

Dark авг 29, 2016 at 17:22

Pa ja na sajtu Sport-a nigde ne nadjoh ovu informaciju. Sto smo doveli Ilica iz Spartaka ako dolazi i Vujaklija? Previse igraca na platnoj listi, gubimo vreme dovodjenjem igraca slicnih kvaliteta i karakteristika. Nikada ovako se necemo pomaci iz zacaranog kruga. Imamo Orlandica, Sikimica, Ilica, od zime i Vucicevica, Joveljica ako ode Vieira. Bolje da su doveli Falkonea iz Valete, bar je mladji a neverujem da je skup bar po transfermarktu.

Reply
nesko авг 29, 2016 at 15:06

pored vujaklija samo ogegovica da vrate bice to ubitacan tandem jerbo viera sigurno odlazi

Reply
pera авг 29, 2016 at 15:00

Sve se slažem ali Orlandića nikako u tim. Odavno je umro fudbal kad je Džaja gadjao Lazarevića da podmetne nogu ili glavu. Brz napad, treba da se dovede Ožegović Zvezdino dete i da on i Ruiz igraju špiceve. Tad bi Kanga, Babunski i Plavšić imali kome da pakuju napade.

Reply
LA[K]I авг 29, 2016 at 12:41

Vujaklija stize, ali ode Vieira… Decko moze biti odlican za domacu ligu, ali mislim da bi dosta bolje bilo da pruzimo priliku Vucicevicu, Joveljicu ili Ilicu.

Reply
krvavi zvezdas-DE авг 29, 2016 at 12:32

haha..mi nismo nasli pojacanje u strancima a ovaj violina ista cepanica kao orlandic

Reply
kastiljo авг 29, 2016 at 15:39

Da je srece da imamo krstenog napadaca da bi Vieira mogao da bude rezerva…U svim evropskim utakmicama je pokazao koliko je ogranicen igrac…Lako je davati po 2-3 komada Nisu,Surdulici i Lucanima u verovatno najlosijoj ligi od kad se Crna gora odvojila,sa uzasnim Partizanom i nikad losijim ostatkom lige.Da su pametni bili iz uprave i umesto Moucea doveli nekog top napadaca koji kolko tolko zna da iskontrolise loptu mozda bismo i imali neke sanse u Evropi.Verovatno mora da se obezbedi penzija Sikimicu ubici.

Reply
krvavi zvezdas-DE авг 29, 2016 at 20:40

bravo kastiljo..slazem se..sve su to ograniceni igraci za domacu ligu jer iskreno ostale ekipe osim vose su preslabe i vijeira da surdulici 2 gola i mi mislimo to je to..videlo se u evropi da nije ni opepelio..a to znaci da nije ni prosek za evropu

Reply
dusan авг 29, 2016 at 23:48

neverovatno mi je koliko ste nezahvalni ugu. ogranicen igrac? lako je davati po 2-3 komada Nisu, Surdulici i Lucanima?! pa ko je to davao toliko i kada?

Reply
dejo авг 29, 2016 at 11:51

A, sta ce nam on?!

Reply
Sta ce nam!? авг 29, 2016 at 10:51

Sta ce nam!? Mozemo d aprodamo i Vijeiru za 2m i stavimo Ruiza u spic (mnogo je bolji nego na krili) a jos je i brz. Moze ovako postava
Kahriman-Milosevic Rendulic Adam(Le tallec) Petkovic Donald Ristic(Poletanovic) Plavsic Kanga Srnic Ruiz Bila bi odlicna postava 😉

Reply
cigan авг 29, 2016 at 13:12

kakav bre kahriman, pod hitno ga poslati u penziju.

Reply

Leave a Comment