Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновије

Звезда уз повређеног голмана Живковића

Делегација фудбалског клуба Црвена звезда посетила је Младена Живковића повређеног голмана Новог Пазара.

У друштву веома љубазног начелника ОРЛ клинике у Клиничком центру Србије, Ненада Арсовића, Младена су обишли председник Светозар Мијаиловић, Предраг Сикимић и Момо Гацић. Они су му пожелили брз опоравак и том приликом му уручили поклоне. Сикимић му је донео дрес и икону.

Данас ми је рођендан и веруј ми имам само једну жељу – да што пре станеш на гол. Много ми је жао. Веруј да није било ни најмање намере и опрости. Ово ми се први пут десило у каријери – рекао је Сикимћ повређеном Живковићу.

Младен и поред озбиљне повреде није изгубио оптимизам и осмех му је био на лицу.

Нико није срећан због овога, али такве ствари се дешавају и преживљавају у спорту. Не замерам Предрагу и надам се да ћу се што пре вратити на гол – поручио је оптимистични Живковић уз кога су били и отац и сестра.

У срдачном разговору, наш нападач је обећао да ће редовно обилазити Младена.

Знамо се још из времена док смо заједно гурали у смедереву када није било ни плате. Жао би ми било у сваком случају, али овако ми је још жалије – рекао је сикимић.

На то му је Живковић поручио:

Надам се да те неће много казнити.

Сикимић је на то имао искрен одговор:

Не занима ме колика ће казна бити. Нека буде колико год треба, важно је да ти што пре оздравиш – поручио је Предраг који је потом разговарао и са Младеновим оцем.

Текст на сајту СД

Повезане вести

3 comments

krvavi zvezdas-DE авг 29, 2016 at 20:42

krivo mi je sto se povredio Zile a na prvo gledanje nije delovalo da je tako teska povreda..zelim mu da ozdravi sto pre

Reply
Hadži Dragan авг 29, 2016 at 16:44

Žile,želim ti da se što pre oporaviš.Svaka čast Sikimi i rukovodstvu kluba na pažnji koju su iskazali prema povređenom golmanu.

Reply
LA[K]I авг 29, 2016 at 16:41

Jos jednom smo pokazali koliko smo veliki klub, a Sikimic koliko je veliki i dobar covek. Brz oporavak zelim golmanu Zivkovicu!

Reply

Leave a Comment