Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеТрансфериФудбал

Гаврић у Новом Саду

Црвену звезду је напустио и Ненад Гаврић.

Искусни крилни везиста је потписао уговор са новосадском Војводином и тако после годину и по дана заменио црвено-бели дрес Звезде са црвено-белим Војводине.

Он ће у Новом Саду наставити сарадњу са Ненадом Лалатовићем, са којим је сарађивао и у Напретку и Звезди.

Повезане вести

2 comments

Zoran авг 30, 2016 at 13:32

Dali su sa njim reseni svi finansiski problemi ? Da nebi kroz godinu dolazilo do tuzbi.KOliki je transfer ?Dali smo mi to poceli da delimo igrace?Uvalite nekom Lukovica,Sikimica Andjelkovica<Rendukica<Kahrimana.Mucea,Ruiza .Petkovica,Cvetkovica i jos par onih koji samo kostaju a ne donose nista Ali uslov da Potpisu da im se nista neduguje.

Reply
Goran авг 31, 2016 at 18:59

Citao sam da je dosao u Vosu bez obestecenja ali je dogovoreno kad ga Vosa proda da se dele pare pola-pola znaci 50% bi trebali dobiti od njega za koju god sumu da ode iz Vose,za Kataija isto kazu pored 2.75 miliona da smo dogovorili i 20%…Mislim da je proslo vreme kada smo delili igrace ili kada su odlazili za dz sada su se stvari okrenule ovi nasi su se opametili pa prodajemo za pare+postotak ili kao grobari nekad ko odlazi nek bar oprosti dugovanja i preostale plate i dajemo papire,polako se smanjuje dug…

Reply

Leave a Comment