Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Звезда има новог голмана!

Црвена звезда је решила да са позајмице врати младог голмана Филипа Манојловића. Он је првих седам кола Суперлиге бранио за Бачку из Бачке Паланке.

Одлука клуба је да и у овом првенству афирмише што више младих и квалитетних играча из своје омладинске школе, а Филип Манојловић је сигурно један од њих и добиће шансу и да стане на гол наше клуба.
Реч је о још једном члану генерације „залатних орлића“ са Новог Зелеанда, рођеном 1996. године, који је одрастао у Звезди и чиј је развој клуб усмеравао већ неколико година. Прошле сезоне је бранио у прволигашу, Бежанији, а ову је почео у суперлигашу Бачкој.
Одлично је бранио првих седам кола и није било дилеме да ће бити враћен у наш тим како би се у потпуности афирмисао.

Повезане вести

14 comments

dejo авг 31, 2016 at 22:28

Gledao sam utakmicu Crvena Zvezda – Sasuolo i mogu reci da mi se ne svidja kako su stajali igraci nase Crvene Zvezde na terenu nase Crvene Zvezde ,moja zamjerka je recimo sto nisam vidio da agresivnost od pocetka jer mi se nije ni malo svidjelo da nasa Crvena Zvezda ima gol zaostatka na stadionu nase Crvene Zvezde ,bilo proslih vremena kad je timove kao Sasuolo nasa Crvena Zvezda dobijala sa tri gola i vise ,golman Kahreman jeste iskusan al je morao da i on bude bolji na mecu protiv Italijana ,zbog toga je ovo odlican potez uprave nase Crvene Zvezde i trebalo bi stavit Filipa na golu nase Crvene Zvezde da brani jer bi mogao Filip posle Rajkovica golmana bivseg nase Crvene Zvezde da dobije puno ,sto se tice stranaca u nasoj Crvenoj Zvezdi Mauce i Ruiz se nisu dobro snasli u nasoj Crvenoj Zvezdi recimo moja preporuka koje bi strance u nasu Crvenu Zvezdu za upravu nase Crvene Zvezde su Donald ,Le Talek ,Babunski ,sto se Vijeire i Orlandica tice obadvojicu bi trebalo prodat naravno i Sikimica bi trebalo prodat ,znaci sto se buduceg sastava nase Crvene Zvezde tice mislim da treba da golman bude iz Zvezdine skole kao i dva stopera bekovi nase Crvene Zvezde treba da budu stranci jedino ako je preskupo to onda moze na neku od strana da bude domaci igrac sto se sredine terena nase Crvene Zvezde tice svi Zvezdini igraci na tom dijelu moraju da budu brzi prije svega i agresivni kao isto u napadu znaci sve to mora da slozi trener nase Crvene Zvezde Grof izvinite admini na duzi komentar

Reply
dejo авг 30, 2016 at 22:19

Estrella Roja – mislim da nisi sasvim u pravu! Zvezdi su potrebni stranci ali ovi sigurno nisu! Za vreme Lukica bio je apsolutno pogresan izbor clanova UO. Jezivi likovi ali to je vec druga prica. Treba maksimalno isforsirati nase mlade fudbalere jer su ovi stranci veoma limitirani u svome fudbalskom znanju ali i u Fizickim sposobnostima. Videlo se to veoma dobro na ovim utakmicama. Sa njima nema nikakve buducnosti kluba, A, sto se tice Cvetkovica i Rendulica – mislim da oni i nisu fudbaleri.

Reply
Estrella Roja авг 30, 2016 at 23:11

Da se nadovežem na tvoju misao. Zvezdi su potrebni mladi domaći igrači, samo je pitanje da li je Ristić zaista „najveći“ potencijal iz naše omladinske škole.Ako je tako, problem je onda u školi gde je on najbolji izdanak jer su posle njega mnogo slabiji igrači. Ne očekuješ od Ruiza da posle mesec dana igra na visokom nivou. Da je tako on nikada ne bi došao u Zvezdu, nažalost. Čovek ima ugovor na tri godine i dajmo mu bar 6 meseci da pokaže kakav je igrač. Bojim se da ne bude slično kao i sa Barkosom, igračem koga smo ispustili zbog medijskog linča, pošto je detektovan kao osnovni problem Zvezdine igre. Ima i promašaja kod stranih igrača, niko to ne spori samo što mi smeta ta generalizacija kao da je to ključni faktor neuspeha.

Reply
Estrella Roja авг 30, 2016 at 22:13

Sada neki priželjkuju da šutnemo sve igrače koji su bili nosioci, sa posebnim naglaskom na strance. Već smo to imali kod Lukića kada smo srozavali klupski koeficijent do najnižih lestvica. Kontinuitet znači zadržati kostur tima nekoliko godina, postepeno ga nadograđujući novim igračima, dakako i najboljim iz omladinske škole. Davanje šanse igračima iz naše škole koji su prosek i biće zauvek prosek je samoubistvo. Naravno, ovo ne važi za Manojlovića za koga verujem da treba da bude prvi golman, samo naglašavam posledice eventualnog zaokreta u kadrovskoj politici kluba.

Reply
dejo авг 30, 2016 at 22:06

Ih, kada bi jos neko hteo da kupi Fibela, Le Taleka, Kangu, Ruiza, Cvetkovica, Moucea i Rendulica! Nastupila bi renesansa ovog kluba! Samo mladi, talentovani, nasi igraci su – bolje sutra! Naravnom prodati i Vieiru ali za malo ozbiljniji iznos od ovih nabrojanih. Za njih koliko daju – daju….

Reply
sasavmp авг 30, 2016 at 22:01

Fala bogu ….Ajmo razlaz svi oni koji nemaju kvalitet,Cvetkovic i Fibel napolje odma,Milos Stojanovic da se vrati sa pozajmice,Kahrimana ako neko oce prodati odmah a ne platu da prima celu godinu bez potrebe,Milosevic levi bek i Petkovic desni stoperi Lukovic i Stojanovic,sredina Kanga Donald Ristic Srnic Plavsic Babunski Lukovic i Poletanovic a napad obavezno sa Ilicem i eventualno Sikimic ….Vieru prodati odma ako ga neko jos hoce a Kataija zadrzati ako se moze sto duze u zvezdi jer nije mnogo star i nece mu padati cena tako da ne gubimo nista samo moze da poraste koz repku….

Reply
dejo авг 30, 2016 at 21:59

Dobar potez! Polako u toku polusezone jednog po jednog igraca menjati sa novim mladim igracima.

Reply
pera авг 30, 2016 at 14:33

Nadam se da su naša insistiranja urodila plodom. Da mi krenemo da se ponašamo kao klub koji ima budućnost a to su klinci. Ostavite vi promociju istrošenih igraca pa da krenemo da igramo brz jak fudbal bez kalkulacija. Trenutno najkvalitetniji u klubu je trener ali ako to ne iskoristimo da dobijemo kvalitetne klince izbrušene kako treba nismo ništa uradili. Dakle Grofe neka te pamte u klubu kao trenera koji je afirmisao masu talentovanih igrača a samim tim i napravio tim za velika dela.

Reply
krvavi zvezdas-DE авг 30, 2016 at 12:34

dobar potezi treba dati sansu Milosevicu zato sto Ristic nikad nece biti bek..on je za sredinu extra igrac a bek nikad..pa da vidimo tog Ilica

Reply
kastiljo авг 30, 2016 at 12:44

I dalje tvrdim da pd Ristica nista osim proseka nece biti…On bi bio sjajan u Vojvodini,Cukarickom…U Zvezdi on tesko da moze da igra,nema glavu za to.

Reply
krvavi zvezdas-DE авг 30, 2016 at 13:18

bas tako..ali bek ce biti kad ja budem golman u bayern–moze bek da bude ali u sopot za ozbiljnog beka u evropi on je igracka i tacka

Reply
pera авг 30, 2016 at 16:37

Braćo ja se ne bih složio sa vama samo iz jednog razloga. Nikada ali nikada ne iznosim svoje mišljenje koje je protiv igrača Zvezde. Rile je izuzetan talenat i stoji da može najviše da pruži u vezi tačnije kao zadnji vezni sa te leve strane terena. Formacija koju smo igrali dosad nije ona koja njemu najviše odgovara te je i to igranje beka bilo u funkciji da igrač ima utakmice u nogama. Pokazao je po meni na te dve utakmice mnogo više nego Ibanjez cele sezone. Zašto pa zato što je igrao i odbranu za razliku od predhodnika koji je bio rupa u toj odbrani i zbog njega su halfovi često izgledali smešno. Publika voli kad bekovi igraju u oba smera ali zadatak beka je pre svega da zaštiti gol. Očekujem od uprave da potpiše Ožegovića i time napravi uslove da mi ipak igramo 4 4 2 formaciju koja nam najviše odgovara jer su igrači naviknuti da je igraju. Sad pošto smo sijaset igrača doveli red je da se nekima pronadju nove sredine jer klub ne sme da ima više od 25 igrača pod ugovorom jer to pre svega košta a i raditi na treningu sa toliko igrača nije produktivno. Manojlović je projekat kluba i treba mu dati šansu da se dokaže.

Reply
Hadži Dragan авг 30, 2016 at 12:33

Od Kahrimana je sigurno perspektivniji i treba mu pružiti šansu,kao i malom Račiću koji je budući Gruja.

Reply
MILAN KG авг 30, 2016 at 12:27

Pametan potez

Reply

Leave a Comment