Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеРепрезентацијаФудбал

Шест репрезентативаца из првог тима, два из Омладинске школе

шест репрезентативаца из Звезде

Црвена звезда ће у предстојећој паузи имати шест играча са репрезентативним обавезама.

Позиве за националне тимове су добили Александар Катаи, Михајло Ристић, Урош Рачић, Давид Бабунски, Данијел Аврамовски и Гелор Канга. Из омладинске школе позиве су добили Алекса Терзић и Лазар Романић.

А репрезентација

Александар Катаи је коначно добио позив за репрезентацију Србије. Најбољи играч и стрелац Црвене звезде и Суперлиге је позван за дуел против Републике Ирске, 5.септембра (стадион „Рајко Митић“, 20:30).

Млaдa репрезентaцијa (U21)

Михајло Ристић је једини члан црвено-белих у младој репрезентацији.

Млада репрезентација Србије пoчелa је припреме зa двa вaжнa дуелa у квaлификaцијaмa зa Eврoпскo првенствo, прoтив Итaлије у Вићенци, 2. септембрa, и четири дaнa кaсније у Нoвoм Сaду, кaдa ће нaм ривaл бити Републикa Ирскa.

На списку су Вукашин Јовановић и Лука Јовић, а појачање у мечу против Италије биће и Марко Грујић.

Без позива за Срђана Плавшића и Филипа Манојловића.

44

Македонија

Давид Бабунски и Данијел Аврамовски браниће боје младе репрезентације Македоније у дуелима против Шкотске и Северне Ирске. Бабунски је капитен младе селекције.

Габон

Гелор Канга ће бити део две пријатељске утакмице своје земље у склопу припрема за Куп Афричких Нација пред нама и наставак квалификација за СП у Русији.

Габон ће играти пријатељске утакмице против Судана у Картуму 2.септембра, и Камеруна, Јаунде 6.септебар. Канга ће бити у друштву највећих звезда Габона, Пјера-Емерика Аубамејанга и Мариа Лемине.

Омладинци (U19)

Урош Рачић, Алекса Терзић, Лазар Романић налазе на списку омладинске репрезентације Србије за меморијални традиционални турнир „Стеван Ћеле Вилотић“, 31.август – 6.септембар.

23. Мемoријaлни турнир „Стевaн Вилoтић – Ћеле“ кoји ће се ове године играти нa стaдиoнимa у Субoтици, Сенти, Бaчкoј Тoпoли, Кaњижи и Врбaсу, једaн је oд нaјaчих oмлaдинских турнирa у Eврoпи у узрaсту дo 19 гoдинa, кoји се већ трaдициoнaлнo oдржaвa пoчеткoм септембрa, oве гoдине oкупиo је шест репрезентaцијa кoје ће бити рaспoређене у две групе. У групи A се нaлaзе Србијa, СAД и Фрaнцускa, у групи Б Изрaел, Мaђaрскa и Укрaјинa.

На списку се налази и голман Александар Станковић, који је на позајмици у Графичару. Без позива за Луку Илића.

Ускоро обавезе очекују и женску репрезентацију Србије у дуелима против Белгије (15.септембар) и БиХ (20.септембар).

Црвена звезда сезону наставља утакмицом 8.кола Суперлиге против дебитанта Бачке из Бачке Паланке, на Маракани, 10.септебра.

Повезане вести

Leave a Comment