Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеТрансфериФудбал

Мамић би Бабунског

Првотимац Црвене звезде Давид Бабунски постао је инересантан хрватском Динаму!

Наиме како преносе тамошњи медији омега Динама Здравко Мамић желео би да у свој клуб доведе плејмејкера Црвене звезде који је школу учио у акадамедији Барселоне.

Мамић је желео Немању Максимовића али није успео да оствари тај трансфер те се окренуо македонском везисти који је за Звезду до сада одиграо девет првенствених мечева.

Ипак, тешко је веровати да би наш клуб након одласка Грујића и Катаија дозволио себи да остане на позицији плејмејкера само са Кангом, те је веома неизвесно да ли би до овог трансфера могло да дође.

Повезане вести

10 comments

Pera авг 31, 2016 at 17:41

Šteta je što nismo doveli Ognjenovića našeg igrača a Babunski će naći svoje mesto u prvom timu. Dobro bi ponavljam bilo da ode Vijera i da se uzme neki EUR za njega, pominje se odlazak Srnića, i Petkovića a dobro bi bilo da Orlandić i Supić odu a da ostane Kahriman. Do kraja dana očekujem da potpišu Maraš i Vujaklija kao najrealnija rešenja. A da, sretno Kataiju u Selti dao je Zvezdi dovoljno. Bitno je da je Grof ostao ne sumnjam da ćemo podmladiti tim i da ćemo igrati najbolji fudbal u Srbiji. Sezonu treba iskoristiti da mladi dobiju šansu da napreduju i da se uigra tim za naredne kvalifikacije.

Reply
Petar авг 31, 2016 at 16:55

Mozda sam ja lud, ali zapita li se mozda neko sta bi Robi uradio sa ovako tehnicki potkovanom ekipom? Sto se Babunskog tice, mislim da bi bilo glupo da odbijemo neku ponudu od 3+ miliona, samo sto ce nam to tesko Dinamo ponuditi, prvo jer decko nije igrao, a drugo jer zbog prethodnog razloga on ne vredi vise od milion. Mozda je vreme da krenu malo njega da „guraju“. Ne svidja mi se samo sto imamo dosta igraca na tim centralnim pozicijama.

Reply
kastiljo авг 31, 2016 at 17:19

Robi je od tehnicki obdarenijih igraca imao samo Lazovica (kad nije bio povredjen),Kadua i Evandra.Sve ostalo su bile cepanice.Ne verujem iskreno da bi Robi sa ovom ekipom igrao mnogo bolje nego sto je sad,ali mislim da je Robi inteligentniji od Grofa i s tim bismo imali vise sansi u Evropi…I dalje se secam kako je pobedio Partizan 3x zaredom ono prolece,kad su grobari bili znacajno kvalitetniji od nas dok se Grof poprilicno mucio u 2 od 3 derbija a mi smo duplo bolji bili po kvalitetu i prosle i ove godine. Jako neinteligentne partije u Evropi su dovele do toga da mozemo slobodno reci rutinski ispadnemo od svakog kome smo izasli na crtu.Secam se Rena kad je Robi bio trener,ekipa koja je bila jaca i od Ludogoreca i od Sasuola i to duplo,verovatno najjaci Ren u prethodnih 20 godina ako ne i u istoriji pa nas opet nisu tako lako dobili na Marakani.

Reply
Pera авг 31, 2016 at 19:20

Za ove kombinacije od hiljadu strnaca nije grof kriv već ljudi u klubu koji su mislili da će stranim igračima dići kvalitet igre a u stvari su dobili kontra produkt. Neuigrana, raštimovana ekipa koja može da igra fudbal ali posle godinu dana zajedničkog rada. Grof je pametno u domaćem prvenstvu krenuo sa igračima koji se poznaju i tu je dobio sve što se dobiti moglo. neshvatljivo je da bilo ko igra kvalifikacije sa bilo kime na gol više jer smo mi tako igrali. Evro utakmice se igraju na jedan gol a mi smo igrali imam utisak bez taktike kao da smo služili ovim igračima što su došli kao pokazni poligon za prodaju. To tako ne sme i mi moramo prvo krenuti od odbrane kao dela tima. Miloševića pod hitno na beka. Ako Petko ostane on je drugi bek a od halfova samo Rendula može nešto odigrati. Ostali su kiks sezone. Možda dati šansu i dovesti Maraša ima fizikalije za halfa. Ima više igrača sredine terena ali se Grof mora odlučiti za startnu trojku a ako i Vijeira ode onda ne znam šta ćemo u napadu jer to što imamo jedino Ruiz može da odigra ostali su samo trkači ili kao ORlandić suva snaga i ništa više. Kad već nismo0 bili pametni da vratimo Ožegovića onda da bar dovedemo Vujakliju i damo šansu Iliću.

Reply
Jovan авг 31, 2016 at 13:47

Obican napad od strane medija na Zvezdu i Grofa jer znaju da navijaci ne vole sto on sedi na klupi. Kada su pitali upravni odbor dinama o Babunskom vecina i nije znala o kome se radi a njegov burzer onaj napadac iz Reala nije prosao ni probu u Dinamu. Obicna destabilizacija. Oce sad Dinamo da dovodi igraca koji se nije bas naigrao kvalitetnog seniorskog fudbala da im igra u Ligi Sampiona…

Reply
kastiljo авг 31, 2016 at 14:10

Skoro neko nije izneo tako dobar zakljucak kao ti u vezi ovoga. Klasicna prica da se klub poremeti,na fazon : Evo vidite,covek koji prodaje igrace za po 25M hoce onoga koji kod Grofa greje klupu…
Da mu se treba dati veca sansa treba,mada pre je treba dati malom Racicu umesto Le Taleka..

Reply
krvavi zvezdas-DE авг 31, 2016 at 09:50

ko ne bi voleo skolovanog i prefinjenog tehnicara…mislim da mu nije pruzena prava prilika..ja mislim da bi sa kangom bio dobar tandem..daleko je bolji od poletanovica

Reply
Suhoj37 авг 31, 2016 at 12:40

Šteta što nismo doveli i njegovog brata da vidimo i njega na delu jer je ipak on bio u Realu.Ali mi nije jasna jedna stvar-Ovaj Babunski jako obećava i mnogo više je pokazao od Kange a mi ga uopšte ne forsiramo.Sve se više plašim,da ćemo njega i Plavšu da uništimo.Ristića smo već zeznuli sa premalom minutažom a sada i pogrešnom pozicijom.

Reply
kastiljo авг 31, 2016 at 14:11

Nije prosao probu u B timu Dinama,na njegovog brata mislim.

Reply
Bata авг 31, 2016 at 12:49

Mozda mnogo obecava ali dosad nije mnogo pokazao mada nije ni imao neku minutazu.Od Poletanovica je tehnicki superiorniji a za ostalo neznam.

Reply

Leave a Comment