Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаМлађе категоријеНајновије

Звездин бек међу најбољима у свету!

Талентовани бек КК Црвена звезда Алекса Ускоковић добио је позив на камп „Кошарка без граница“ који од 07-10.септембра ове године у Хелсинкију организују НБА и ФИБА, за играче рођене 1999.године.

КК Црвена звезда наставља са производњом младих и талентованих играча, након Симанића, Раданова, Аранитовића…још један представник звездине школе кошарке уврштен је у круг најталентованијих играча у свом старосном узрасту, и биће део престижног кампа „Кошарка без граница“.

Талентовани бек црвено-белих Алекса Ускоковић, добио је позив да учествује на кампу који ће се одржати у Хелсинкију у Финској од 07-10.09.2016.године у организацији НБА и ФИБА. Ускоковић је рођен 1999.године, а као један од најталентованијих играча на овим просторима и у свету, прошле сезоне је наступао паралелно за кадетски и јуниорски тим, и био један од најбољих играча црвено-белих на завршном турниру „Адидас Неxт Генератион“ у Берлину.

На кампу „Кошарка без граница“ учествоваће најталентованији играчи из целог света у том старосном узрасту (рођени 1999.године) а њихове кошаркашке таленте развијаће НБА и европски играчи, такође и тренери из целог света.

Одлазак Ускоковића у Финску представља још једно признање црвено-белима, а Ускоковићу који је прве кошаркашке кораке правио још у „звездиној школи кошарке“ да настави вредно да ради и развија се, као играч од кога се очекује пуно.

Повезане вести

Leave a Comment